Kinakål Oppskrift

  1. Mer om
Kinakål Oppskrift

Kinakål Oppskrift NydeligDel kålen i fire båter og legg båtene i en kjele. Hell over vann (eller vin), smør og salt. Damp kålen under lokk i ca. 4 minutter eller til kålen er myk Kinakål med hvitløk og parmesan i lyseblå form Her er oppskrift nummer to fra matreisen til Beijing i fjor høst, hvor vi blant annet var på et kokkekurs på Hutong Cuisine Cooking School Kinakål kommer som navnet tilsier, opprinnelig fra Kina. I Europa har den vært dyrket fra midten av 1900-tallet og den dyrkes ogs Instructions · Vask og finsnitt kålen. Kok opp en stor kjele med vann og tilsett havsalt. Gi kålen et oppkok (2-3 minutter

Gresk kålsalat

Bytt ut kyllingklubbene med lekre og sprø blomkålbuketter og server dem med en het rød saus ved siden av. Oppskriften finner du her! En kyllingsalat blir aldri det samme etter at du har laget den med mango- og chilidressing.

Salaten med mango, rødløk, gulrot, granateplekjerner og cashewnøtter kan også fint spises alene. Så god er den nemlig.

Og så skal vi ikke glemme de asiatiske pannekakene. Japanerne lager en utmerket salt pannekake med spinat, mens koreanerne foretrekker vårløkspannekaker. Vi foretrekker begge! Her er en oppskrift med soyadipp. Patbingsu Ingen middag er vel fullendt uten en dessert, og når det koreanske kjøkkenet kommer med store og sterke smaker, kan det være deilig med en frisk dessert.

Anrett den stekte kålen på tallerkener, legg over den karamelliserte laksen. Dryss gjerne over rista sesamfrø og server med kokt ris.

Kontakt oss

Kimchien kan spises med det samme, men er absolutt best når den har fått litt syrlighet etter noen uker. I Korea kan man også legge biter av fersk fisk mellom lagene, så fisken fermenteres fisk til den fermenterte kimchien etter noen måneder. Man kalte det vinter-kimchi eller kimjang.

Har du lyst til å lage andre nydelige fermenterte retter?

Da kan disse anbefales. Vegansk Mengde: 4 porsjoner Arbeidstid: 10-15 min Jeg gjetter at om du, som meg, har vært barn og tenåring på åtti- og nittitallet har du klare og tydelige minner av salat bestående av kinakål, boksmais, vassen tomat, agurk i terninger og kanskje en god dæsj thousand island på toppen. Unnskyld mamma og alle andres mødre, men det er jo ikke rart vi har et litt forskrudd bilde av hva en salat egentlig bør være, og det er hvertfall ikke rart vi har en misoppfatning av hva kinakål er.

Rens avokado og kutt i grove biter.

Del mango i skiver. Finsnitt vårløk og chili. Lager kryddersaus: Ha stjerneanis, chuanpepper og vann i en kasserolle. Kok opp og reduser vannet til 1 dl. Sett kryddersausen til kjøling i romtemperatur.

Kinakål og kjøttdeig i form Mine oppskrifter

Og den trives sammen med det som er gult: Egg og smør. Jeg tror det er proteinene i egget som er så gode sammen med kålen, sier hun. Fakta: Kål Brassica oleraceae Kål, som er en del av grønnsaksfamilien korsblomstrede grønnsaker, inneholder mye Vitamin c og fiber, men også stoffer som hindrer utvikling av kreft i en rekke organer hos mus og rotter.

KINAKÅL OPPSKRIFT Relaterte emner

Skriv ut oppskriften Slik gjør du Laksen deles i fire porsjoner, saltes, stekes i panne i oljen til den har fått litt farge på den ene siden, snu den og dryss på sukker, vendes igjen og stekes til den blir gyllen og karamellisert. Ta den ut av panna og la den trekke ferdig før den serveres. Jeg liker at den er litt rå i midten. Men ønsker du den mer stekt er det bare å la den ligge et par minutter ekstra i panna. Kålen deles i grove biter. Chilien legges på en glovarm grill eller på et åpent gassbluss, vend den rundt slik at den blir helt svart. Legg den så i en plastpose.

Kinakål Oppskrift
KINAKÅL OPPSKRIFT Kommentarer:
Forfatter på Kinakål oppskrift
Nygaard fra Harstad
Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Pferdepolo. jeg liker dele interessante nyheter lyst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net