Kabal Spider

  1. Mer om
Kabal Spider

Kabal Spider KantSpider Solitaire, også kjent som Microsoft Spider Solitaire, er et kabal kortspill som er inkludert i Microsoft Windows. Det er en versjon av edderkopp. Fra og med 2005 var det det mest spilte spillet på Windows-PCer, og overgikk den kortere og Edderkoppkabal (Spider Solitaire) på nett med Store Kort Nydelig versjon av Edderkoppkabal med fire varianter: scorpion, fire farger, to farger, og en farge. Spill Free Spider Solitaire Spillet er ikke tilgjenglig på denne enheten. Prøv andre spill tilpasset din enhet Det BESTE edderkoppkattspelet er GRATIS nå! Spider solitaire har enestående gameplay og fantastisk grafisk design som vil gi deg bedre opplevelse enn noen

I dag er Kabal Spider fortsatt de mest populære spillene, spesielt blant kontorarbeidere som prøver å bruke all fritid, gitt i en travel tidsplan, til hvile og underholdning. Arter Kabal Spider Avhengig av antall drakter som brukes i oppsettet, skiller man ut flere typer Kabal Spider.

Spider Solitaire HD

Den mest enkle versjonen av spillet, egnet for nybegynnere og de som bare lærer å legge til denne typen kabal. Den mest populære typen Kabal Spider, som er mest elsket av brukere og oftest søkt etter på Internett.

I relasjon: Spill kabal frvr

Det vanskeligste alternativet, bare fagfolk og kjennere av intrikate puslespill kan løse det. Kabal Spider - moro for alle tider Tiden endres, og utseendet til Kabal Spider endres også - det blir mer og mer moderne, fordi ny teknologi blir brukt i opprettelsen.

Spilleområdet inneholder fire lagerceller, fire gratis celler og en kortstokk med spillkort. Dekket er forsiden opp i åtte kolonner i begynnelsen av spillet.

Målet ditt er å plassere alle kortene i de fire lagerceller. Hjerter hører hjemme i en celle, spader i en annen og så videre. Flytt ess til lagercellene første og bordkort i samme sort på toppen i stigende rekkefølge.

Spider Solitaire

Denne versjonen bruker alle 4 fargene. Tid å lære kabal: Raskt Kabal går opp: Vanskelig Klondike er verdens mest spilte kabal, mye takket være at den har vært standard i Windows i mange år.

Tid å lære kabal: Raskt Kabal går opp: Lett Legg sammen par av 13, og fjern hele pyramiden. Tid å lære kabal: Raskt Kabal går opp: Lett Spennende kabal med to kortstokker hvor man skal sortere fra ess til konge.

Tid å lære kabal: Raskt Kabal går opp: Vanskelig 4 kort ligger fremme. Fjern det laveste kortet i samme farge, og sitt igjen med 4 ess. Tid å lære kabal: Raskt Kabal går opp: Vanskelig Fjern kort på bordet ved å legge kort som er over eller under kortet i bunken.

APK Downloader Online

Gi Edderkoppkabal et pluss og en 'like': Hvad er Edderkoppkabal? Edderkoppkabal er et svært populært kabal variant som skal spilles med to kortstokker spillkort.

Spillet er bare vunnet når du har klart å fjerne alle kortene fra bordet, men dette, selvfølgelig, sørg for å gjøre med færrest mulige trekk.

Du vil kanskje like: Stangekylling appelsin

Men hvordan man spiller egentlig Edderkoppkabal? Edderkoppkabal er også kjent som Spider Solitaire. Edderkoppkabal tilhører kategorien av kabal spill. Edderkoppkabal benytter 2 kortstokker 104 kort.

KABAL SPIDER Relaterte emner

Tilbake Regler til kabalen Spider Dette er en av klassikerene, og av de kabalene som er mest spilt, både i dag og tidligere. Den er og opphavet til en mengde andre varianter og kabaler. Kun den siste raden skal være med kortsiden opp. I de fire første kolonnene skal det være 6 kort, i de siste seks kolonnene skal det være fem kort i hver kolonne. Sekvensen skal være i samme farge f. Dette skal du gjøre med alle kortene, så i alt blir det 8 slike sekvenser.

KABAL SPIDER Kommentarer:
Rapportert den Kabal spider
Rusten fra Hermansverk
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Jai Alai. Jeg nyter dele interessante nyheter uskyldig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net