Julekongen

  1. Mer om
Julekongen

Julekongen RikJulekongen er en norsk adventskalender for barn produsert av NRK Super som ble sendt første gang på TV i adventstiden i 2012. Deltagerne gikk i fjerde klasse på Sølvskogen skole og var ni år gamle. Manus var ved Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Kevin oppdager en tunnel som fører til en ridderdal uten vinter og snø. Spennende julekalender om vennskap, riddere og magiske krefter Julekongen er en norsk adventskalender for barn produsert av NRK Super som ble sendt første gang på TV i adventstiden i 2012. Deltagerne gikk i fjerde klasse Nå er det opp til Kevin å redde jula - både for sin egen familie og for folkene i Ridderdalen. NRK-serien Julekongen er en klassisk og tidløs fortelling om Julekongen - Full rustning Du må velge sted for å se visninger. Ondskapen hersker i Ridderdalen og jula er avlyst. Bare familien Gran kan

Så har vi brukt cirka halvannet år på å skrive ut manuset, også det i tett dialog med NRK, forteller Rosenløw Eeg. Det blir utrolig tett når man jobber sammen på denne måten, sier Gudmestad. Jeg har hatt oddetall og Lars partall. Det er utrolig deilig å være to. Alltid en å diskutere med, eller dra deg videre - du er jo ikke alltid i slaget, forteller Rosenløw Eeg. En vanlig jul for Sigurd betyr at julehjemmet står klart 1.

Et fredelig og julepyntet nabolag snues på hodet.

Søkeresultat

Snerks magiske rustning gir de onde overtaket, men det finnes krefter som er enda sterkere enn våpen og magi - og det er det bare Mira som har forstått. Kan Mira redde julen både for Ridderdalen og familien sin?

Julen for tre år siden fant nemlig Mira og Kevin en hemmelig Ridderdal full av spennende eventyr, onde trollmenn og prinsesser. Men, hulen som ledet inn dit raste sammen og siden det har det vært helt stille.

Så en dag blir en forfrossen jente funnet bevisstløs i skogen og tatt med til bygdas sykehus. Men Nissen var ikke bare en oppfinnelse, den går også inn i Kevins masterplan.

Julekalender Julekongen NRK super

Det har seg nemlig slik at i klassen til Kevin går Peder, og han bruker vært ledige minutt til å plage Kevin.

Så Kevin er nødt til å legge en plan for å få Peder til å slutte å herse med ham.

En jul til besvær Snart er det jul og Kevin gleder seg til gaver, kos og ferie, men så viser det seg at huset de bor er fult av sopp, OG det er ikke den vanlige, spiselige soppen. Fantastisk skrevet.

Bygdekinoen JULEKONGEN

Hva gjør deg lykkelig? Vi blir lykkelige når hele familien samles foran TV-en for å se «Julekongen»! Det var det vi ville: Lage en familieserie alle kunne se sammen, det er noe for voksne og noe for barn.

Uten at det som er mest for de voksne skal komme i veien for historien. Hvem var din barndomshelt?

JULEKONGEN Relaterte emner

Avslutt En feil har oppstått. Vi beklager - noe gikk galt. Du kan prøve på nytt ved å trykke på knappen under. Dersom du fortsatt ikke får gjennomført reservasjonen, kan du kontakte kundeservice. Prøv på nytt På lager Sendes vanligvis innen 24 timer Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,- Beskrivelse Kevin er 9 år og bor på Sølvskogen.

Julekongen
JULEKONGEN Kommentarer:
Forfatter på Julekongen
Fagerheim fra Namsos
Les gjerne min andre nyheter. jeg liker Boule. jeg liker studere dokumenter bråkete.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net