Tannlege Colosseum Drammen

  1. Mer om
Tannlege Colosseum Drammen

Tannlege Colosseum Drammen GlamorøsContent [hide]

Nå kan du bestille akuttbehandling og tannsjekken enkelt via vår online bookingtjeneste Colosseum Tannlege Drammen dekker tannhelsebehovene til hele familien. Vi tilbyr alt fra tannregulering til allmenntjenester Colosseum Tannlege Gulskogen har høy kompetanse innen estetisk tannbehandling og pasienter med tannlegeskrekk Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler. Alt du trenger å vite om Colosseum Tannlege Drammen finner du her vre Storgate 4, 6, 3018 Drammen Vis kart

Hos oss har vi allmenntannleger og tannpleier.

Vi tar imot pasienter med og uten henvisning, og ved akutt behov hjelper vi på dagen. Vi er over 340 klinikker i ni land. Klinikkene omsetter for over 400 millioner EURO og sysselsetter mer enn 6500 behandlere og assistenter.

Colosseum Dental Groups største aksjonær er Jacobs Holdning, et globalt investeringsselskap med tilhørighet i Zurich i Sveits. De strategiske grepene innebærer et nytt kommunikasjonskonsept internt og eksternt, samt oppdatert visuell profil, sier Christoffer Stenholt, daglig leder WAL.

Den nye retningen skal gjøre at Colosseum Tannlege fremstår varmere og mindre klinisk, mer moderne og menneskelig - uten at det skal gå på bekostning av kompetansen og profesjonaliteten, sier Simen Frogner, kreatør og tekstforfatter i WAL. Din almenntannlege og tannpleier kan derfor være viktigere enn du tror. Ved å holde munnhulen fri for plakk og tannsten, instruere i bruk av hjelpemidler, behandle hull før det blir betennelse i kjevebenet, kan de i ytterste konsekvens være med på å redde liv.

Tenk over det når du møter opp til din årlige sjekk. And always-enabled updates help you stay current on features and security for the supported lifetime of your device. De streikende karakteriserte det som streikebryteri.

At de ba sine medlemmer boikotte Colosseumklinikkene rundt om i landet, hadde liten betydning for omsetningen, selv om klinikkene kunne melde om enkelte avbestillinger etter oppfordringer om forbrukerboikott. Publisert: Publisert: 10. Prisdata levert av hvakostertannlegen.

Send oss en epost med informasjon om tannlegen til post legelisten. Skriv vurdering om ny tannlege Vi har flere tannleger i vår database enn de som vises i søkeresultatene, men vi vet ikke alltid hvor disse jobber.

Vi diagnostiserer og behandler øyesykdommer, kontoret er utstyret med bl. Kontoret har et godt samarbeide med Øyeavdlingen Oslo Universitets sykehus, Øyeavdelingen Vestre Viken, samt pasientforeninger som Glaukom foreningen.

TANNLEGE COLOSSEUM DRAMMEN Relaterte emner

Publisert: Oppdatert 10. Det skaper en lukrativ bransje for landets tannleger. En av storaktørene som nøt godt av nordmenns tannproblemer i 2012, var Colesseumklinikken. Selskapet økte nemlig omsetningen med 21,5 prosent til 279,6 millioner kroner i fjor, mot 230 millioner i 2011. Dette sammen med større fokus på kostnader har gitt resultater, sier styreleder og regional manager, Rikke Overgaard, til E24.

TANNLEGE COLOSSEUM DRAMMEN Kommentarer:
Forfatter på Tannlege colosseum drammen
Sande fra Finnsnes
Jeg nyter utforske norske bøker nøyaktig. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Cuju.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net