Nedre Løkka

  1. Mer om
Nedre Løkka

Nedre Løkka BonusContent [hide]

Cocktailbar, selskapslokaler og møterom i Oslo sentrum. Vi tilpasser opplegget etter dine preferanser. Book Nedre Løkka til ditt arrangement Wednesday June 23rd from 16:00 - book your TABLE today Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og de som bor der. Både konseptet, innredningen og Nedre Løkka Cocktailbar & Selskapslokaler i Oslo. Lokalet passer derfor perfekt dersom du skal skal arrangere bursdag, afterwork med jobben Desember 2016 åpnet Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge i Thorvald Meyers Gate 89, en bar som hedrer både bydelen Grünerløkka og de som bor der

Lansering av BA3, Justisen og Nedre Løkka cocktailbar PR

På Grünerløkka kryr det av gode spisesteder, derfor har vi skreddersydd cocktail-menyen slik at den komplementerer de beste smakene området har å by på, forteller eier Kim Søyland, som sammen med Jama Awaleh står bak den nye cocktailbaren.

Gründere kan teste pop-up-kjøkken Den kulinariske innovasjonen på Grünerløkka har opplevd en skikkelig boost de siste tiårene. Det vil Nedre Løkka nå ta del i ved å invitere dyktige, innovative og kreative kokker, gründere og nye aktører til å servere mat fra deres pop-up-kjøkken.

Stedet i Møllergata som har vært en naturlig samlingsplass for alt fra jurister og advokater, til sjøfolk og krigsveteraner — gjennom generasjon på generasjon. Historien strekker seg helt tilbake til 1920-tallet, og det at stedet skulle gjenåpne med et nytt bar- og restaurantkonsept var derfor en gledens nyhet for mange.

Nedre Løkka Cocktailbar

Stødig mediearbeid bar frukter i forkant av åpningen, og vi passet selvfølgelig på å trekke strikken så langt det gikk. Iblandet rom, så klart, for å gjøre det mer attraktivt og drikkbart. Grunnen til at drinken ikke ristes er fordi den skal toppes med ingefærøl, som gjør den enda friskere i smak.

Hva med en juleinspirert cocktail før dere setter dere til bords? Cocktailkurs før festen?

Pop-up-mat Lokalet huset tidligere tapasrestauranten Escalón. Vi hadde i utgangspunktet bare tenkt å drive en ren cocktailbar, men vi fikk mulighet til å overta kjøkkenet til en grei pris, forteller Søyland. Det mangler ikke restauranter i høgget — både Trancher, Trattoria Popolare og Le Benjamin ligger et olivensteinknips unna.

For visste du at «Ny York» var en betegnelse på den sørvestlige og eldste delen av Grünerløkka; Nordre gate, Markveien, Akerselva ved Søndre gate og Akerselva ved Nedre gate? Dette kan stamme fra den amerikanskinspirerte farten i utbyggingen, eller at det skyldes at gatenettet på Grünerløkka ligner på de rettvinklede og brede gatene på Manhattan i New York.

NEDRE LØKKA Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

NEDRE LØKKA Kommentarer:
Forfatter på Nedre løkka
Stenersen fra Namsos
Jeg nyter lese bøker Enkelt. Bla gjennom min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Eisklettern.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net