The Well Pakker

 1. Mer om
The Well Pakker

The Well Pakker NormaltFinn prisliste og våre forskjellige wellnesspakker her. Planlegg oppholdet ditt på The Well ved å booke inngangsbillett og opphold. Gode tilbud på pakker og The Well Spa Resort er Nordens største opplevelsesparadis med overnatting, spa, massasje, bad og spabehandlinger fra hele verden. Bestill time her, og besøk Denne pakken passer perfekt for kjærestepar, venner og slitne mødre og fedre som fortjener et lite avbrekk i hverdagen. Unn deg luksus og komfort, med et døgn Clarion Collection Hotel Folketeateret. Bo på hotell midt i Oslo, i umiddelbar nærhet til hovedstadens shopping og kulturtilbud. Denne pakken passer perfekt for The Well、Oppegård - 「いいね!」56674件 · 360人が話題にしています · 19677人がチェック Spa & Stay pakker - The Well, stort spahotell i Oslo | The Well

Lunsj med tråder Restauranten til The Well ligger inne i selve spa-anlegget, så man kan ikke spise der uten å være på spaet.

Pakker med priseksempler Kurs og konferanser Fjord Line

Restauranten har en fast meny og vi som hadde bestilt lunsjpakke kunne velge en hovedrett og en dessert. I menyen står det at alle retter kan tilpasses allergier — men når alt kom til alt stemte ikke dette helt.

I relasjon: Billig pakkereise til tenerife

The Well kan tilby glutenfrie pizzabunner og de kan tilpasse salater til å bli allergivennlige, men når det gjelder desserter var det kun fruktsalat som var glutenfri. Jeg endte opp med Cæsarsalat, uten krutonger altså ingen gluternfri alternativer til hovedrett, som var kjedelig, men helt grei.

Det vil si — helt inntil jeg oppdaget en lang grønn tråd i salaten. Click on Settings icon next to Theme 3.

Hvordan drive konvertering digitalt gjennom DM?

Terapeuten bruker tomler, fingre, albuer og håndflater på alle kroppens shiatsu punkter. Ingen olje — kroppen dekket med et lett stoff — dyp massasje 2. Vinterstid kan du kombinere spa med ski, og ellers kan du bare nyte.

Her får du et spa med fokus på det nordiske tenk gran, furu og fjellvann. The Well The Well er et herlig opplevelsesparadis med spa- og badeopplevelser fra hele verden, kun 20 minutter fra Oslo. Her kan du utforske en verden av vann og varme, oppleve et stort utvalg av dampbad og badstuer, skjemme deg bort med en velduftende behandling, nyte et smakfullt måltid i restauranten og lene deg tilbake og finne roen i deg selv.

General Manager The Well AS

Pakken inkluderte to valgfrie retter fra henholdsvis salat- og pizzakategorien og forrett eller dessert. Reisefølget og jeg valgte forrett og hovedrett. Himmelske «pig wings». Pakken var forøvrig noe sleip. Drikke var ikke inkludert og de visste at sannsynligheten for å kjøpe til den tredje retten var stor.

Noe måtte de jo tjene penger på.

Svin og pizza Jeg gikk for «pig wings» til forrett mens reisefølget slo til med en koreansk, chiliglasert kongeribbe. Og begge rettene var svinaktig gode. Jeg hadde aldri før smakt så mørt og perfekt tilberedt svinekjøtt.

Presentasjonen var enkel, men samtidig usedvanlig fristende.

The Well Pakker

Det var så mange smaker satt sammen i én at tungen badet i paradis. Til hovedrett gikk vi begge for diablo-pizzaen med pølse, ruccula og chili. En sterk klassiker som hvilte på en fløyelsmyk og noe søt bunn. Ikke typisk italiensk, men noe særegent og balanserende godt. I dette inngår også opplæring internt om smittevern og riktig bruk av munnbind.

Om kort tid vil også hotellgjester kunne kjøpe pakker med munnbind og annet smittevernutstyr til eget bruk på hotellene.

Dette caset var shortlistet til Mediestrategiprisen Kreativitet 2018. I behandlingene veileder Märtha Louise deg i bruk av pust og avspenning, samtidig som du får en full kroppsmassasje fra en av våre terapeuter.

THE WELL PAKKER Relaterte emner

Min profil Hvordan drive konvertering digitalt gjennom DM? The Well er Nordens største velvære- og badehus 15 minutter unna Oslo, hvor besøkende får en unik opplevelse med det beste innen klassisk badehuskultur fra hele verden. Denne badehuskulturen er ny for mange nordmenn og en viktig faktor for suksess er et langsiktig arbeid for å endre nordmenns forhold til spa. Siden åpningen i 2015 har The Well opparbeidet seg høy kjennskap, men samtidig gjenstår det betydelige utfordringer med å overkomme barrierer for besøk. Oppgaven Basert på innsikten OMD satt med, ble oppgavebeskrivelsen enkelt, men tydelig formulert: Hvordan kan vi, med begrensede midler, overkomme barrierer for besøk og drive penetrasjon for the Well. Målet var å få tidligere besøkende til å gi et gavekort videre til jul. Kampanjeidéen svarte på de viktigste utfordringene: Barrierer for besøk: Vi utnyttet tidligere besøkende som ambassadører og anbefalere av The Well, og oppfordret til å gi opplevelsen videre.

THE WELL PAKKER Kommentarer:
Rapportert den The well pakker
Bårdsen fra Kirkenes
Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Kronum. Jeg nyter utforske norske bøker ekstremt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Gratis Babypakker
 • Priser Kanalpakker Canal Digital
 • The Well Julekalender
 • Jeg Pakker Meg Inn I Min Dyre Komfortable Analyse
 • Lowell Norge
 • Håndball Em 2019 Kvinner Kamper
 • Fleischer Couture Parkas
 • Elisabeth Meyer Opsahl
 • Gule Sider Tlf Søk
 • Thermarest
 • Halhjem Sandvikvåg Fergetider
 • Campingplasser Ved Mjøsa
 • Drivjakt Sverige
 • Hbo Ny Serie 2019
booked.net