Fiskeribladet

  1. Mer om
Fiskeribladet

Fiskeribladet EkteContent [hide]

Fiskeribladet tilbyr nyheter knyttet til fiskeri og havbruk. Vi følger også norsk sjømat ut i den store verden likes · 1126 talking about this. Fiskeribladet er en riksdekkende avis for kystnæringene i Norge The latest Tweets from Fiskeribladet Norges største avis innen fiskeri og havbruk Fiskeribladet er ei avis for kystnæringane, som kjem ut tre gonger i veka. Avisa blei starta i 2008 da dei tidligare avisene Fiskeribladet Fiskeribladet er Norges største avis innen fiskeri og havbruk og utgis mandag, onsdag og fredag. Vi dekker hele norskekysten med nyheter knyttet til fiske

For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto.

Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Første gang du logger inn med en Schibsted-konto kan du enkelt tilknytte abonnementet ditt. I denne sammenheng på bekostning av fellesskapet, som ville ha fått tilført kvotegevinsten etter utløpet av strukturperioden for de enkelte fartøyene.

At vi skal ende opp som danskene er det heller ikke grunnlag for å hevde.

Fiskeribladet

Norge har fastsatt regler for eierkonsentrasjon og kvotetak for å opprettholde et spredt eierskap. Kvotetakene er i tråd med Fiskebåts anbefalinger, mens myndighetene har gått noe lengre en våre anbefalinger mht.

Jeg vet at blant annet Nasjonen har ønsket å gå over tildigital distribusjon, men er blitt hindret av de gamle pressestøttereglene,sier han. Publisert Publisert: 25.

Dette kan være et midlertidig problem. Vennligst prøv igjen om en liten stund.

Du er innlogget som Vi finner ikke et aktivt abonnement på din bruker. Fiskeribladet var et frittstående organ for nordnorsk fiskeripolitikk og ble startet i Harstad 23.

Fiskeribladet legger seg flat for Per Sandberg

De første numrene kom ukentlig. Disse tre var lenge avisens eneste ansatte. Etter hvert kom avisen ut to ganger ukentlig, og det ble flere ansatte.

FISKERIBLADET Relaterte emner

Lukk meny Fiskeribladet legger seg flate overfor Per Sandberg Fiskeribladet Fiskaren beskyldte fiskeriminister Per Sandberg Frp for å ha tildelt en økt torskekvote som en vennetjeneste. Nå beklager bladet og sier det ikke var grunnlag for beskyldningene. Publisert Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. FiskeribladetFiskaren publiserte i forrige uke en artikkel hvor det ble antydet at statsråden hadde gitt økt torskekvote til en venn. Ei uke senere kommer bladet med en beklagelse i form av en lederartikkel. Vårt mål har vært å belyse saksgangen rundt den omstridte instruksen.

FISKERIBLADET Kommentarer:
Rapportert den Fiskeribladet
Hussain fra Sandnes
Les gjerne min andre nyheter. jeg er tent på frei laufen. jeg liker lese tegneserier kiddingly.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net