Italiensk Avfelling

  1. Mer om
Italiensk Avfelling

Italiensk Avfelling LevertEnjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on Opplegget og avfellingen blir super elastisk og ser ut som rette og vrange masker. Du lager en liten prøvelapp med både opplegg og avfelling Blir nydelig og super elastisk. Tar litt tid, men metoden er ganske enkel og avslappende. Se video hos Kimmie Munkholm på YT I denne oppskriften brukes bl.a. følgende teknikker: Italiensk opplegg Her bruker vi litt ulike teknikker, og det fins mange måter å gjøre dette på for å få mer eller mindre elastisk avfelling. Husk at du kan forme plagget ditt

RS: Fell h, patent til det er 4 m igjen på pinnen, fell v, en m patent. VS: Strikk en omgang patent Gjenta underarmens pinne i alt 3 4 5 4 ganger, skift til strømpepinne underveis, hvis det ikke ønskes å strikke med magic loop. Arbeidet måler omtrent 45 49 53 56 cm fra oppsamlingskanten.

Olives nissehue

Skift til pinne 4 mm, ev. Fell av med italiensk avfelling.

Ribbkant langs bryst og nakke: Bruk den lengste rundpinnen 4 mm til å plukke opp 310 314 322 330 masker på denne måten: Start på forsiden av høyre forstykke. Plukk opp 15 masker over ribben, plukk opp 1 m i de to neste maskene, legg opp 1 m med løkkeopplegg.

Leos sommerdrakt

Det er nå 18 m på pinnen. Fortsett over alle maskene, inntil ribbkanten, med å legge opp ett løkkeopplegg etter hver andre oppsamlede maske. Når du kommer til ribben nederst på venstre forstykke plukkes det opp 15 masker ca.

Strikk ribb som maskene viser pinnen ut. Strikk ribb som maskene viser til det er 1 m igjen. Strikk 1 r Strikk 3 pinner ribb som maskene viser. Første maske på hver pinne strikkes fortsatt vrang, løst av med garnet foran arbeidet, og siste maske strikkes rett. Først skal du strikke sammen skuldersømmene ved å felle av med tre pinner. Deretter strikker du på vrangbordkanter som forklart i oppskriften. Når du plukker opp nye masker, gjøres det alltid fra rettsiden.

01 april mellom maskene

Av og til dype tanker. Av og til helt tanketomt.

Fint i grunnen, siden maskene mine hjelper meg både til å holde fokus - og slappe helt av! Mellom maskene mine er det mye kjærlighet - i alle fall når jeg strikker til dem jeg er gladest i her i verden. Det er heller ingen heksekunst å gjøre en ovenfra-og-ned-oppskrift om til nedenfra-og-opp.

m e l l o w sweater

Dessuten, en fordel med nedenfra-og-opp, er at det blir mindre arbeid jo lengre opp man kommer og begynner med fellingene - noe som i og for seg kan være motiverende. Vær nøye med å strikke prøvelapp før du går løs på dette plagget, det er veldig viktig for å få riktig størrelse på ditt ferdige strikkeplagg.

Se dette: Komplett retur

Strikkeoppskriftene fra PetiteKnit selges enkeltvis uten krav til garnkjøp.

ITALIENSK AVFELLING Relaterte emner

Det finnes ikke en eneste fordel som ikke nedenfra-og-opp kan veie opp for. At en genser blir for kort hhv. Forøvrig så blir maskebildet feil når man strikker ermene først, og så setter de inn på bolen. Maskene på ermet er i de fleste tilfeller strikket nedenfra og opp, mens bolen er strikken ovenfra og ned. Fellingen til hals ved nedenfra-og-opp gjør området mer stabilt enn ved å gå direkte fra halskant over til bolen. Det er jo tross alt en del av plagget som utsettes mest for mekanisk stress siden halsen bærer hele bolen. Det er heller ingen heksekunst å gjøre en ovenfra-og-ned-oppskrift om til nedenfra-og-opp.

ITALIENSK AVFELLING Kommentarer:
Redaktør på Italiensk avfelling
Hopland fra Alta
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: mesoamerikanisches Ballspiel. Jeg trives lese om Norge verbalt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net