Ingrid Halstensen

  1. Mer om
Ingrid Halstensen

Ingrid Halstensen Ingen forpliktelserIngrid Halstensen er en norsk Premier League-journalist og sportsanker for TV 2. Hun startet journalistkarrieren i 2010 ved å dekke ishockey for TV 2. Senere jobbet hun seg oppover til å bli sportsanker. august 2018 ble hun TV 2s k Followers, 567 Following, 201 Posts - See Instagram photos and videos from Ingrid Halstensen Ingrid Halstensen (født 8. desember 1987 i Bekkjarvik) er en norsk Premier League-journalist og sportsanker for TV 2. Hun startet journalistkarrieren i FLYTTER HJEM: TV 2-profilen Ingrid Halstensen flytter hjem til Norge etter flere år i England, der hun har dekket Premier League De siste årene har TV 2-reporter Ingrid Halstensen bodd i Manchester og dekket Premier League tett for kanalen

Dermed ble det en god del gule kort, smiler Karlsen. Ekstra utfordring Å komme til England som ny reporter i Premier League midt under en pandemi, er ikke bare bare.

Karlsen erkjenner at det gjør at jobben blir litt ekstra utfordrende. Den gjør at jeg ikke får møtt folk og bli kjent med de på samme måte som jeg ville gjort uten pandemien, innrømmer trønderen som i de siste ukene har vært nødt til å gjøre intervjuene via den digitale plattformen «Zoom».

Jeg har hatt intervjuer med blant annet Rashford, Kane, Henderson, Ancelotti og Klopp, og det er interessant å få et innblikk i hvordan de tenker. Til nå har jeg vært på besøk hos både Sander Berge og Alexander Tettey. Det er spennende og interessant å få se hvor de holder til og hvordan de har det.

TV 2 droppet landslagstrening etter positiv koronatest

De er hyggelige folk, sier 26-åringen. For eksempel å jakte nyheter eller historiene, eller å gjøre noe live, gjøre intervjuer eller jobbe hjemmefra. Jeg synes alt dette er spennende og interessant, fastslår Karlsen. Spesielt triks Den ydmyke trønderen innrømmer at han har vært skikkelig nervøs før intervjuer, men avslører at han har et helt spesielt triks for å avvæpne situasjonene når nervene tar overhånd.

ingrid Bergen Student

Det gjør at situasjonen blir mindre skummelt fordi jeg klarer å tenke at personen foran meg er en helt vanlig person, ler Karlsen.

TV 2s utsendte har bodd sammen i et feriehus i Marbella under landslagets opphold i Spania. Vi beklager ulempene det medfører. Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt.

Ingrid Halstensen

På åpningskampen og på finalen blir det sendinger fra EM-studioet rett etter Dagsrevyen. Alle de 51 kampene kan du høre i radiokanalen NRK Sport.

Du vil kanskje like: Bg bilrekvisita

Hun har derfor flere grunner til å være ekstra spent på England i årets mesterskap. Nå har Gareth Southgate en spennende generasjon på gang, og mannskapet hans seiler opp som en av favorittene. Etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som manager i Manchester United i desember 2018 har 32-åringen dekket nordmannens tid i klubben spesielt tett.

Halstensen skal likevel jobbe videre med engelsk fotball og annen fotball for TV 2, men hun slutter altså i stillingen som fast Premier League-korrespondent i England. Hun fotfølger Solskjær, Klopp og Pep, men hun har også snart reist verden rundt for å dekke X Games, sykkelritt, OL og ikke minst fotball! Ukas gjest er journalist og filmprodusent, Ingrid Halstensen!

INGRID HALSTENSEN Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Søndag morgen fikk Mathisen beskjed om at han hadde avgitt en positiv koronaprøve. Rutinemessig gikk TV 2-temaet i karantene og sto over Norges landslagsstrening i spanske Marbella. Etter nyheten tok Mathisen en hurtigtest, som kom tilbake negativ. Noen timer senere kom også PCR-testen tilbake med samme utfall. Vi antok at Jesper sin forrige PCR-test ga et uriktig resultat. Vi tok likevel ingen sjanser og satte hele teamet vårt i karantene. Det betyr at kanalens landslagsteam reiser til Montenegro mandag morgen.

Ingrid Halstensen
INGRID HALSTENSEN Kommentarer:
Forfatter om Ingrid halstensen
Rasmussen fra Kirkenes
Jeg nyter rapporterer norske nyheter elendig. Les gjerne min andre innlegg. jeg er tent på Aeromodellierung.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net