Sf Kino Bærum

  1. Mer om
Sf Kino Bærum

Sf Kino Bærum ForståContent [hide]

På Sandvika Storsenter kan du parkere gratis i tre timer i senterets åpningstid. I Kommunegården og i gaten utenfor kinoen er det gratis å stå etter Fullstendig program for kommende helg t.o.m. torsdag påfølgende uke blir normalt tilgjengelig tirsdag ettermiddag Her finner du kinoprogrammet og billettkjøp til din kino, samt informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen Asker Kino er et moderne fem salers kinosenter som sto ferdig høsten 2004. Kinoen ligger i Asker Kulturhus, og Nordisk Film Kino tok over driften av kinoen Claude Monets Allé 25 (5,200.99 mi) Sandvika, Norway, 1338. Highlights info row image. Highlights info row image

Har du lest dette? Askim kino program

Sosiale medier hjalp ham i kontakt med utenlandske filmskapere. Bidragene på årets festivalprogram kom fra både Norge, Danmark, Sverige og Amerika. Sports og friluftsutstyr Utstyrsboden låner ut ulike typer sportsutstyr og friluftsutstyr for aldersgruppen 5 - 18 år.

Det lånes ikke ut utstyr som f. Utstyrboden prøver å ha følgende tilgjengelig for utlån: Vintersesong - ca. Enorme nedbørsmengder over Oslo-området lørdag På grunn av vannlekkasje måtte kinoen stenge den nest største av åtte saler - den eneste hvor regnvannet hadde funnet veien inn.

Sand anslår at stengningen medfører et salgstap på opptil 700 billetter, noe som innebærer over 80. I tillegg kommer tapet av inntekter fra kiosksalg.

Odeon Kino AS avd Sandvika

Mellom 300 og 400 billetter var solgt på forhånd. Ifølge kinosjef Erik Sand medfører regnvannet et tap på mange titalls tusen kroner i tapte kiosk- og billettintekter.

Se dette: E kino

Det har ført til stengte butikker, veier og våte kjellere. Det er lange ventetider på telefonen, så vi har oppbemannet både i dag og søndag på grunn av de enorme nedbørmengdene, sier kommunikasjonsansvarlig Sigmund Clementz i If skadeforsikring.

Eiere av kinoen var opprinnelig Robert Chr. Kino 1 ble bygget etter at Bærum kommune ønsket en ny og moderne kino i privat regi og stilte gratis tomt til disposisjon. Samtlige saler vil dessuten få nye stoler.

Det blir også en modernisering av kinoteknikk og det skal investeres i en ny laserprosjektor, opplyser selskapet. Alle salene i kinoen skal pusses opp og blant annet få nye stoler.

SF KINO BÆRUM Relaterte emner

Det renner fra tak og trappetrinn. Det plasker når man går over gulvene. En gutt tar fart og sklir bortover flisene på våte sko. Rundt omkring står røde baljer og samler vann. Men jeg synes det er verre for dem som hadde planlagt å kose seg og se film, sier kinosjef Erik Sand.

SF KINO BÆRUM Kommentarer:
Forfatter om Sf kino bærum
Tangen fra Trondheim
Jeg har lyst lese romaner sjenerøst. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg trives Legos.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net