Øktplan

  1. Mer om
Øktplan

Øktplan GjennombruddEn god plan gir deg mer effektiv trening. Du slipper å spekulere på når du skal trene, hva du skal trene, og hvordan du skal trene, dette står i planen Med utgangspunkt i års- og periodeplaner utarbeides uke- og øktplaner ktplan - utholdenhet og styrke. Flott øktplan om utholdenhet og styrke En god øktplan for deg som jobber med egentrening. Bli inspirert av denne øktplanen til å kunne forme din egen. Bra informasjon å hente til bruk for videre Kroppsøving eksempel på øktplan og logg. Økt plan 1: Treningsform: Kapasitet/styrketrening med kroppsvekt (typ crossfit wod

Privatisten må selv sørge for å ha nettilgang. Når forberedelsedelen begynner, skal privatisten få utdelt eller trekke eksamensoppgaven. Veiledningen kan gis muntlig eller skriftlig. Øktplanen skal vises til eksaminator og sensor etter endt forberedelsestid. Eksamensoppgaven, inklusive alle kompetansemål skal være skriftlige og er førende for eksaminasjonen.

ØKTPLANER BARNEIDRETT

Oppvarming er også vesentlig for å kunne yte ønsket intensitet under økta uten å bli unødvendig sliten grunnet dårlig oppvarming. Dette gjentas 4 ganger.

Dvs at jeg skal ligge på rundt 176 til 180 slag i minuttet, da min maksimalpuls er 196. Etter hvert lengre og lengre tid under vann.

Nese under vann Øyne under vann Hele ansiktet under vann: to voksne holder i en stang, og barnet ligger horisontalt og holder i stanga. Blikket rettes skrått nedover øyne under vann.

De voksne drar i stanga og beveger seg fremover. Flere barn kan holde i stanga samtidig. Når barna er trygge, gjøres sprutinga gradvis større. Her må progresjonen gå i takt med barnas trygghet. Den voksne sier: Dere er nå en bilvaskemaskin. Armene deres er koster som går rundt i vannet, og spruter vann på bilen. Bilen kan være litt skitten, passe skitten eller veldig skitten. Bilen bestemmer selv hvor skitten den er.

Alle barna går gjennom maskina en gang.

Viktig at hvert barn selv får bestemme hvor mye det skal sprutes eller «vaskes». Det er også viktig å understreke at de som vasker må respektere den enkeltes ønske.

ØKTPLANER BARNEIDRETT

For noen er det kanskje nok å bare gå mellom de andre med litt bølger i vannet. Eventuelt: Epler og pærer Barna står i en ring og sier diktet: «Epler og pærer, henger på trærne, når de blir modne så faller de ned» på «ned» dukker alle barna under vannet med hodet. Dykke under Bevege seg i vannet som ulike dyr: struts, kenguru, dovendyr, slange Parvis: den første starter, mens den andre står igjen og teller høyt til tre. Bytter på å starte først.

Kjenne litt på vannet få vann over hele kroppen. Få vann i ansiktet, flytte egne grenser. Mange barn synes det er trygt å holde noen i hendene mens de venner seg til å være under vann med ansiktet. Parvis: den ene dukker under ev. Prøve å slå sin egen rekord.

Hvis det kjennes tryggere, kan de to holde hverandre i hendene.

Treningsprogram hele kroppen, uten vekter

Stå på huk hopp uti ev. Ligg på kanten, rull uti Hopp gjennom rockering Hopp fra kanten med en ball ballen kastes til en voksen mens barnet er i lufta NB! Dette forutsetter at barna er trygge på å ha hodet under vann! Hvis de er utrygge, kan de hoppe likevel, men ikke dukke hele kroppen under når de lander. Gjenta hver enkelt øvelse til barna er trygge. Progresjon i takt med trygghet. Snipp og Snapp Parvis.

Den ene er Snipp og den andre er Snapp. Barna stiller seg rygg mot rygg, alle Snippene og alle Snappene på samme linje. Snipp skal fange Snapp og omvendt. En voksen roper «Snipp» eller «Snapp», den som blir ropt opp skal forsøke å fange den andre.

I relasjon: Byer på m

Sett sammen par som er noenlunde like. Bestem i gruppa om det er lov til å dukke under for å unngå å bli tatt, ev. Bilvask fra forrige økt Barna samler seg i to rekker med ansiktene mot hverandre. Alle barna går gjennom maskina én gang flere ganger hvis det er tid. På signal «fryser» i stilling. Mange stasjoner med små redskaper. To og to på hver stasjon.

Massasje med ball To og to. Masserer hverandre med myk ball. Hjemmet er for eksempel rockering. Velger ut et dagens tema, for eksempel, forlengs rulle, slå hjul, trampoline, osv.

Øktplan vs Periodeplan

Da lager jeg et oppsett med utstyr hvor jeg står og instruerer i dagens øvelse, men det er frivillig om de ønsker å prøve. Stimulerer til variert aktivitet og fantasi.

Benker, matter, tjukkas, ringer, tau, hoppetau, baller, rockering, etc. Øktplan levert av Ingeborg og Atle Eikeland.

Øktplaner for volleyball i skolen

Tid Hva Hvordan organisering Hvorfor begrunnelse innhold Mellom Oppvarming Generell oppvarming Varme opp muskler som skal 10 — 15 - Lett jogging, med høye kneløft og spark brukes under Aerob treningen. Varme opp kroppstemperaturen - Lett jogging mens man beveger på og holde den varm nok under overkroppen treningen.

Hindre å - Raske skritt i noen få meter tråkke over under løpingen og - Få kontakt med gluetes og hamstring. Varme opp muskler for - Tøye ut de viktigste musklene som å hindre kramper under og etter hamstring, forside lår, legger, løpingen.

Oppvarming øker motivasjon og prestasjonsevnene dine så du kan presse deg lengre. Dette blir andre økt med dette Hindre muskelskader og holde programmet, denne gangen er det inne i et kroppen i gang og hindre å bli senter på en tredemølle. Treningsrapport Treningsrapport på neste side logg Treningslogg — økt 2 — På treningsstudio og tredemølle Jeg begynte å gå rolig på tredemølla.

andreas breddeidrett: øktplan

Pulsen min mens jeg begynte å gå lå på 130. De blir gjerne stående rådville, eller de handler vilkårlig. For å bli bedre til å gjenkjenne og mestre situasjonene trenger de å erfare situasjonene på ny og på ny. Vi må derfor bestrebe oss på å variere treningsinnholdet samtidig som vi tenker funksjonalitet og gjenkjennelse.

Dvs når man mottar ball må man ta et tuch til siden, for så å spille ballen fra seg til lagkameraten. Bytt hvilken vei øvelsen går underveis. Men muskuløs stivhet, kan føre til at du ikke får sove, eller du har plager, eller fysisk vondt om natten Lykke til! Har du noe forskning som viser til akkurat dette?

ØKTPLAN Relaterte emner

Her kan du beskrive detaljert hva hver enkelt øvelse styrker og hvilken effekt dette har. Avsluttning Uttøyning av de musklene som er brukt. Beskriv alle de musklene som skal tøyes ut og hvordan dette gjøres. Øke bevegeligheten. Forhindre stølhet i muskulatur. Dette kan føre til fysisk stivhet, det er jo ikke det letteste å lage en plan Men alikevel, dette kan være psykisk pressende for kroppen, vi presser oss selv, det holder med 10 armhevninger. Det holder, er passe bra trening, isteden for å ha en sosial plan, er det viktigere å ha en huske-liste i hodet.

Øktplan
ØKTPLAN Kommentarer:
Forfatter på Øktplan
Steen fra Narvik
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter fargerikt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg trives treiben.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net