Stengte Veier Senja

  1. Mer om
Stengte Veier Senja

Stengte Veier Senja ØkeContent [hide]

Fv 86 Svanelva bom - Silsand, i Senja kommune. Troms og Finnmark — Midlertidig stengt. Stengt på grunn av arrangement Det er flere veier som Vegvesenet har sett seg nødt til å stenge på grunn av de store nedbørsmengdene som har kommet den siste tida FINNSNES: Rasfare og uvær stenger fortsatt flere veier på Senja. Disse veiene er også stengt for trafikk onsdag morgen Skredfare førte til stengte veier på Senja, men i løpet av søndag ettermiddag vil de åpnes for trafikk. Geiranger forblir isolert fra omverdenen Flere veier i Senja er stengt på grunn av rasfare, melder Statens vegvesen. Det vil bli gjort en ny vurdering klokken 09.00 fredag

Rv 94 Kvalsund bru — Hammerfest Stengt på grunn av uvær.

Har du lest dette? Hvor mye veier en eggehvite

Fv 98 Børselv — Kunes Stengt på grunn av uvær. Fv 98 Kunes — Ifjord Stengt på grunn av uvær. Fv 98 Ifjordfjellet Stengt på grunn av uvær.

Fv 882 Øksfjord — Øksfjordbotn, forbindelsesveg Stengt på grunn av uvær. Redningsskøyta Kaptein Skaugen har sørget for at folk har fått tilbake strømmen, fått livsviktige medisiner og legehjelp på de isolerte stedene langs kysten av Senja.

ITS-tiltak: Basestasjon, værstasjoner, informasjonstavler, trafikkmålepunkter, kameraer, kommunikasjonsutstyr. Totale kostnader for strekningen Huselv-Husøy er beregnet til mellom 50 og 80 millioner kroner.

Flere steder isolerte på grunn stengte veier i Troms

Pressemelding fra Statens vegvesen. Flere tettsteder i Troms var lenge isolert som følge av stengte veier og betydelig snøskredfare i området. Det gikk flere ras natt til lørdag, og frykt for enda flere ras førte til at minst sju veier ble stengt på Senja i Sør-Troms. Er mitt mobilnummer registrert? Så lenge du er registrert i «kontaktregister for offentlig forvalting» på riktig adresse er alt i orden.

Denne oppføringen gjelder for den adressen du er registrert med i Folkeregisteret. Vegen snor seg inn og ut av fjordene hvor vannet er rent, klart og kaldt.

Stengte veier for Nergård og Karlsen

Så kaldt at uansett hvor innbydende strendene med kritthvit korallsand framstår, er et bad forbeholdt de aller tøffeste. I Bergsbotn finner du en utsiktsplattform som løfter deg over den mektige naturen, hvor du kan skue utover Bergsfjorden og havet utenfor.

Fv98 Børselv - Kunes, på strekningen Lakselv - Tana, kolonnekjøring på grunn av opprydningsarbeid. Fv98 Ifjordfjellet, stengt på grunn av uvær. Fv882 Øksfjord - Øksfjordbotn, stengt på grunn av uvær.

Fv882 Sørvær - Hasvik ferjekai, på strekningen Langfjordbotn - Sørvær, stengt på grunn av uvær.

STENGTE VEIER SENJA Relaterte emner

Fra en aksjon med Daisybell for to år siden ved Holmbuktura i Troms. Foto: Lars Helge Rasch Vil sprenge snøras på Senja Kraftig snøfall har ført til stengte veier på Senja, både på grunn av snøskred og fare for snøskred. Hilde Jørgensen hilde blv. For å teste rasfaren og sprenge ned eventuelle farlige partier skal geologer fra Statens vegvesen opp med helikopter og bruke en såkalt Daysibell. På grunn av værforholdene klarte ikke helikopteret å fly tirsdag, det blir derfor gjennomført et nytt forsøk onsdag, da det er meldt bedre vær da. Se video her Gass og luft gir kontrollert eksplosjon Det er en trykkbølgekule som henger under helikopteret, som blander gass og luft som antennes og lager en kontrollert eksplosjon.

Stengte Veier Senja
STENGTE VEIER SENJA Kommentarer:
Forfatter om Stengte veier senja
Samuelsen fra Tønsberg
Jeg nyter utforske norske bøker svakt. Se min andre nyheter. Jeg trives Fußsacknetz.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net