Bodøskolen

  1. Mer om
Bodøskolen

Bodøskolen MirakelVelkommen til IKT i Bodøskolen. Nyhet: Lærerens profesjonsfaglige digitale kompetanse. FEIDE-innlogging Logg inn her, se hvilke persondata skoleeier har om Elever og lærere i Bodø benytter iPad, PC og digitale ressurser i læringsarbeidet. Bodøskolen skal være en skole for nåtiden og fremtiden og da står Digitale løsninger for elever, lærere og foreldre · Planer og vedtekter. Her finner du samlet alle gjeldene planer og vedtekter Sannheten om reduksjonene i Bodøskolen. Hvorfor vi ikke bare stemte for Venstres forslag. I dagens bystyremøte ble det behandlet en interpellasjon Her finner du skole og nær-orienteringskartene i Bodø Kommune til fri nedlastning

Du vil finne karttilbudet og de forskjellige karttypene ved å slå opp i venstremargen.

I relasjon: Legevakt rogaland

Pdf-versjonen av kartverket som ligger her er åpen for fri nedlasting og til allmenn bruk. Kartverket fins i tillegg i en såkalt ocad-versjon primært for intern bruk for lagets egne aktiviteter som løp, trening og for oppdateringsarbeid mv. Ocad-versjonen kan også leies ut til andre som har behov for kartdata. Du er fleksibel og arbeider aktivt for å finne gode løsninger.

Velkommen til kartsidene

Du er blid, positiv og har godt humør. Annet Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju og personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. I tillegg til dette gjelder rekrutteringstillegg på kr. Arbeidstid: Arbeidstidsavtale for undervisningspersonalet, jf. Før tiltredelse må politiattest av ny dato forevises, jf.

Derfor ber vi Fylkesmannen i Nordland om å vurdere og også om å omgjøre vedtaket, og Bodø Kommune om å utsette akkurat dette sparetiltaket til pandemien er over. Rådmann Rolf Kåre Jensen er forelagt kritikken, og svarer følgende: Bodø kommune gjennomfører nå en del innsparingstiltak som oppfølging av bystyrevedtak for 2020; vedtaket ble fattet i desember 2019. Det vedtatte budsjettet er ikke underlagt behandling eller «godkjenning» fra fylkesmannen. Rådmannen setter pris på at det fra FAU uttrykkes forståelse for kommunens behov for å iverksette innsparinger.

Kart Bodø Omegn IF Orientering

Det har vært vår plikt å gjøre noen tilpasninger i kommunens utgifter. Over mange år har kommunens utgifter vært større enn inntektene. I barnehagene har barnetallene gått ned, derfor har vi justert kapasiteten i barnehagesektoren.

I skolen har elevtallene gått ned, derfor har vi justert kapasiteten i skolen.

Barn og unge i bodøskolene må skjermes for kutt

Selv om rammene er noe mindre, så bruker vi flere kroner per barnehagebarn i dag, enn da Arbeiderpartiet styrte. Vi bruker også mer per skoleelev enn da Arbeiderpartiet styrte.

Så kan man si at det er naturlig, fordi rammene til kommunen øker hvert år, men noen av områdene vi i dag bruker mindre penger på per innbygger, er administrasjon og styring.

Bodø kommunes HR-strategi. Ny strategi for Bodøskolen.

Samlet strategi — Innhold.

BODØSKOLEN Relaterte emner

Sannheten om reduksjonene i Bodøskolen Hvorfor vi ikke bare stemte for Venstres forslag. Nyheter I dagens bystyremøte ble det behandlet en interpellasjon fra Venstres Lars Petter Rekkedal som hadde til hensikt å skape et inntrykk av at samarbeidspartiene har et aktivt ønske om å svekke Bodø-skolen gjennom økonomiske kutt. Dette er ikke riktig. Saken har som utgangspunkt at 8 av 9 partier i bystyret i desember vedtok at kommunens driftsbudsjetter måtte reduseres med mer enn 100 millioner kroner i 2020. Bakgrunnen for dette er at inntektene til kommunen ikke samsvarer med utgiftene som kommunen ser at man vil få.

BODØSKOLEN Kommentarer:
Redaktør på Bodøskolen
Ask fra Namsos
Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Auto-Audiophilie. jeg elsker lese romaner overraskende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net