Bygge Tretrapp I Skråning

 1. Mer om
Bygge Tretrapp I Skråning

Bygge Tretrapp I Skråning OverlegenDenne tretrappen bygger du enkelt i en skråning. BYGGE TRAPP UTE: Denne utetrappen i tre bygger du Slik bygger du en trapp med oppsalte trinn. Fordelen med oppsalte trinn er at du kan lage trappen så bred du ønsker ved å bruke flere enn to vanger og få flere Trapper kan utformes på mange måter og med ulike materialer. Her viser vi noen måter å utforme tretrapper på - så får fantasien Det er nokså enkelt å bygge en trapp. Nå om dagen kan man bare kjøpe ferdige trappevanger, for så å skru på trinn. Det er jo noe selv folk med ti LETTVINT: Du trenger ikke være redd for å bygge trapp på egen hånd. Det er lettere enn du kanskje tror. Alle foto: Dag Thorstensen Vis mer

For bratte trapper skal derimot hele trappen bestå av et solidt materiale. Ståltrapp med granittsteg Blokkstrinn laget av betong eller granitt Helling av en hagetrapp Det bør alltid forsøkes å planlegge trinnhøyden i hagen mellom tolv og 15 centimeter. Lavere nivåer blir lett oversett og fører til stumbling så vel som høye nivåer. Fremfor alt, når forbipasserende må møte der, skal det enkelte trinn ikke være mindre enn 100 cm bredt.

Nei, trapper skal være vonde å gå i, umulige å sitte i og lede bare rett fram. Åja, trappa er laget av førsteklasses materialer og følger ei pen linje fra døra og ned til garasjen.

Likevel er det sjusk her som trekker ned mye. Det betyr en del når du skal gå opp og ned trappa tretti tusen ganger. Trappa opptar en del av gårdsplassen. Det siste inntrinnet burde vært smalere og avslutningen av trappa trukket innover og uten å gå ut i en spiss.

Inntrinna i trappa er for smale og for brede på samme tid. For brede for å ta alle trinn med ett steg, for smale for å ta dem med to eller tre. Som et ledd i hagetransformasjonen så måtte vi bygge nye murer og trapp. Her er bilder fra prosessen, og litt kortfattet kommentering underveis. Spør om du lurer på noe så skal jeg svare etter beste evne: Du finner alle tidligere bloggposter om oppussingen i hagen under stikkordet « prosjekt hagetransformasjon».

Beregn antall trinn ut fra den totale trappehøyden.

Lengden gir seg selv. Første trinn settes støtt ned i sanden og forankres til grunnen. Legg ut hele trappebredden, en blokk gir 50 cm bredde. Armer og fyll i med Leca Lett Tørrbetong. La trinnene helle forover slik at vannet renner av; 0,5 - 1 cm er bra.

Pass også på vater i sideretningen. Nå er grunnlaget lagt. Legg deretter neste trinn.

Måtte rive tretrapp

Nå kan du legge flere skift før du armerer og støper i. Det er lurt å merke opp sidekanten slik at du kontrollerer retningen på trappen. Til slutt legger du frostbestandige heller på Såleblokken.

Bruk vannfast fliselim til dette. Ved bruk av fortørkende materiale, kan ett trinn lastes etter ca.

Betongen må imidlertid ikke tørke ut for raskt, ellers er det fare for at det smuldrer. For mindre trapper kan en grusmad være tilstrekkelig, men trinnene kan sakte over tid. Granittstein kan legges i forskjellige mønstre og gir dermed mye kreativ frihet. Konklusjon Tegning av trapper på veggen Ikke bare bolighus, men også landhus er ofte i to etasjer eller med boligloft.

Ikke fritt fram for trapp i bergveggen

De må sørge for muligheten for fri bevegelighet mellom etasjene. En av de mest økonomiske løsningene i slike tilfeller er den uavhengige produksjonen av en tretrapp, som er praktisk å gå, bære møbler og andre tunge og store ting. Denne vanskelige virksomheten begynner med beregninger og design, utførelse av tegninger av enkeltdeler og deres tilknytningsdiagrammer. Hvordan du gjør dette, vil du lære av materialet ovenfor.

I tillegg, i videoen presentert i denne artikkelen, vil du finne ytterligere informasjon om dette emnet. Planlegger du å bygge et privat hus med to etasjer eller mer?

Vi anbefaler at du umiddelbart planlegger hva trappen vil være. Og vi vil hjelpe deg med dette - dette materialet forteller i detalj om typene for hytter, sommerhus og private hus, designkrav. Ved hjelp av diagrammer og tegninger vil vi også bruke et eksempel for å fortelle deg hvordan en trapp beregnes og bygges. Designet er ganske enkelt - det kan ikke sammenlignes med taket, derfor kan eieren, som bare har minimale konstruksjonsevner, også gjøre det.

Legge laminat: Bygge trapp i skråning

Vi vil fortelle deg hvordan du skal sørge for at du ikke får en trappestige i stedet for en trestige. Etter å ha studert tegningene og diagrammene, kan du lage et design av høy kvalitet. Slag To typer har blitt brukt i private hjem i århundrer, som vi kort vil diskutere: Marsjering. Dette alternativet er det enkleste i utførelse, mens designet er pålitelig. Hvis en nybegynner kommer i gang, vil en marsjerende tretrapp være en utmerket løsning. Dessuten kan designet deles inn i en marsj og to marsj.

Til tross for forskjellene mellom disse typene, har de samme produksjonskompleksitet. Arbeid for profesjonelle, da det krever nøye målinger og beregninger. En feilberegning kan ødelegge hele strukturen, så bare en mester kan gjøre det med egne hender.

Den største fordelen med denne designen er dens kompakthet, fordi designet tar minst mulig plass i huset. Ofte er en spiraltrapp i midten av interiørkomposisjonen. Det eneste negative er den ganske bratte stigningen, noe som påvirker sikkerheten negativt. Varianter av marsjerende trapper. Selvfølgelig vil vi demontere marsjetrappen, selv om vi anbefaler at du gjør deg kjent med skruealternativene. Det er lettere å utføre marsjversjonen med egne hender, som det er tegninger for.

En annen ulempe med en vindeltrapp er at det vil være upraktisk å overføre store gjenstander fra en etasje til en annen. Klargjøring av materialer og funksjoner i arbeidet Før du tenker på å bygge med egne hender, må du tegne opp eller ta ferdige tegninger, samt klargjøre verktøy og materialer til trappene som forbinder andre etasje med den første. La oss starte med materialene for konstruksjon av strukturen i andre etasje: skruer; tykke brett, som senere blir til trinn; stenger - seksjonen må være minst 40 millimeter.

Utetrapper Anbudstorget

Det er umulig å fullføre arbeidet uten tegning; bildet nedenfor viser i detalj hva som måles, slik at det til slutt er mulig å beregne dimensjonene til den fremtidige strukturen.

Det er også verdt å vurdere følgende dimensjoner når du planlegger en struktur fra andre etasje: hellingsvinkel på trappene; høyden på hele strukturen; antall trinn. Hvis du har ferdigheter i å jobbe med en 3D-editor, kan du lage et detaljert diagram. For eksempel vil et prosjekt demonstrere om en stige vil fungere. Det anbefales også å studere tegningene. Tegninger Den enkleste tegningen av en marsjetrapp til andre etasje, som eieren kan lage med egne hender. Tegningen viser en ganske stor struktur, men noen ganger fører en slik trapp til andre etasje.

Dimensjonene på trinn og bjelker er beskrevet her. Dette er en enkel tegning som viser en profilvisning. En komplett tegning med alle projeksjoner, som gjør at du fullt ut kan beregne en tretrapp til andre etasje. Beregninger og produksjonsprosess Det er nødvendig å starte fra komfort - stigen skal ikke være som en trappestige.

Den optimale tiltvinkelen skal være 30-45 °.

Når det gjelder trinnets bredde, kan det være 30-35 centimeter, minimumet er 25 cm. Også en viktig faktor er området som vil bli tildelt trappene. Og hvis det ikke er nok plass, kan du begrense trinnene. Diagram over en trekonstruksjon i andre etasje: Å vite avstanden mellom etasjene, kan du beregne antall trinn.

Får beholde trapp etter rettssak

For eksempel er høyden fra gulv til gulv 290 centimeter, trinnene velges 20 cm. Etter enkle beregninger oppnås 14,5 trinn. Det er nødvendig å runde opp til 14 eller 15. I det første tilfellet skal høyden på hvert trinn være 20,71 cm, og i det andre - 19,33 cm. I eksemplet brukes heltall - trappens høyde til andre etasje er 260 cm, hvert trinn går med 20 cm, til slutt er de 13.

Last ned også: Hagetips skråning

Når det gjelder dimensjonene til trappene, bør bredden ikke være mindre enn 70 centimeter. Skråningen oppover kan være hva som helst. I eksemplet som er diskutert i denne artikkelen er trappen 1 meter bred.

Det er også verdt å vurdere plattformene som vil være under og over. Dimensjonene må tilsvare dimensjonene til trappene. Den ideelle formen vil være et rektangel eller firkant. Dette er de enkleste ordningene for å lage en tretrapp til andre etasje. Det viktigste er å velge en praktisk hellingsvinkel, slik at det til slutt ikke er noen trappestige. Det mest pålitelige alternativet er en rett trapp.

Den U-formede versjonen passer for private hus med stort område. En nybegynner vil sannsynligvis ikke mestre den L-formede designen.

Velge en installasjonsmetode Utformingen av den fremtidige trappen kan omfatte: Bowstrings. Ja, og installasjonen av skrutrappen, jo mer tre - prosessen er langt fra enkel. For forsamlingen gjør det selv Optimal løsning - en marsjerende tretrapp. Basert på høyden på første etasje rom, kan spennerne være en eller to svivel design. Men i detaljene kan selv helt identiske trapper være veldig forskjellige. Og det er lett forklart av det faktum at produsenten betyr elementet av kreativitet med egne hender.

Siden alle private hus varierer i mange av parametrene dimensjoner, takhøyde, layout, intern fylling, følg deretter en enkelt standard - saken er unpromising. Forresten har forfatteren allerede lagt merke til denne leseren. Derfor, mer - bare generelle anbefalinger som vil bidra til å utarbeide en tegning av en tretrapp med å ta hensyn til alle funksjonene i strukturen, og gjøre den installasjon på stedet.

Deres hovedvarianter er vist i figurene nedenfor. Hva slags modifikasjon å velge for installasjon med egne hender, er det ikke vanskelig å løse, og kjenner alle funksjonene i huset og lokaler i første og andre etasje. Når du beskriver noe produkt eller prefabrikkert design, ikke gjør det uten spesiell terminologi. Følgende tegninger er godt forklart, da hovedelementene i trappene kalles.

Sistnevnte er enda bedre fordi det er mindre utsatt for rotting. I tillegg, når væsken er absorbert, blir den bare sterkere. Siden det vil bli fordampning i ethvert boligrom - mer enn relevant, spesielt hvis kjøkkenet ligger i tilstøtende rom. Alle andre raser - Cedar, eik og en rekke andre - er usannsynlig å forholde seg til budsjettversjoner av en tretrapp. Strukturens holdbarhet avhenger i stor grad av graden av tørking av sagnet tømmer.

Hvis tre i denne forbindelse ikke er behandlet nok, oppfører en slik trapp raskt ". Tørkekontor med egen hånd - prosess og plagsom og kompleks. Det vil ikke bare være stedet for lagringsplassen, men også kunnskapen om alle funksjonene i teknikken.

Vi må sikre immuniteten til temperatur, høy kvalitet ventilasjon og så videre. Konklusjonen antyder utvetydig - på materialet for tretrappen, er det umulig å spare. Det vil si, hvis du kjøper brett, så bare en høy grad av tørking, selv om de er dyrere. Beregning av de viktigste parametrene i stigen Bredde Når du bestemmer denne parameteren, bør du fokusere på slike øyeblikk.

Først, om det vil være praktisk å bevege seg langs trappen samtidig, mot hverandre. For det andre vil det være mulig å overføre generelle belastninger fra gulvet til gulvet møbler, husholdningsutstyr og så videre.

For et privat hus Den anbefalte bredden på den indre trappen er 130 ± 20. Høyden på trapper Når du beregner denne parameteren, er dårlig alvorlig "hjemme mestere" fokusert på taket i første etasje rom.

Dette er ikke sant. I forberedelsen av tegningen av trappen, er ikke bare denne parameteren tatt i betraktning, men også den totale tykkelsen på overlappingen og gulvet i rommet på den andre sammen med målens finish. Det vil si det siste trinnet skal være på en med den. Testhøyde Det forstås av avstanden mellom trinnene og overlappingen i andre etasje tak.

Det er klart at de beveger seg langs trappen, og stadig folder hodet er ikke et alternativ for å spare plass.

Byggteknisk forskrift (TEK17) med veiledning

For det meste er mestere fokusert på 200. Dette er nok, siden det er sjeldent, hvem høyder overstiger denne verdien. Den brattheten i tretrappen Den optimale er forspenningen på 40 ± 5º. Overskudd av denne verdien vil komplisere stigningen til andre etasje til folk til eldre, små barn, og de som har fysiske muligheter av en eller annen grunn begrenset.

Men en mer vanlig design har en rekke mangler. Treforbruket øker, og stedet for installasjonen vil bli nødvendig betydelig mer. Her må du velge det mest akseptable alternativet for et bestemt hjem.

Du bør fokusere på den 45. Basert på dette, den anbefalte bredden på trinnene i området 28 ± 2. Den optimale verdien, uavhengig av designfunksjonene til tretrappen, 18 ± 2. Det vil være praktisk å flytte både barn og en voksende person.

Beregningen er nødvendig her. Når det mottar en brøkdel, er den avrundet til hele verdien. Det forblir bare for å dele høyden på trappen. Hva å ta hensyn til: Dimensjonene til alle trinnene i mars-trappen må være identisk. Det er, det er nok å gjøre beregninger bare for en.

Hvis det er mer enn 18 trinn, anbefales det å gi i utformingen av trappplattformen følgelig minst 2. Det kalles annerledes - observasjon, svivel, mellomliggende - men du må montere den.

Et annet spørsmål er hvor det skal være plassert - strengt i midten av spanen, nærmere begynnelsen av trappen? Det er verdt å tenke her, i samsvar med funksjonene i huset og bekvemmeligheten til å flytte til andre etasje. Lengde på trapper Dette er den siste scenen av beregningene.

Innledende data - parametere av trinn og deres nummer. Som praksis viser, med uavhengig kompilering av tegningen av trappen, er den ofte ikke egnet til estimert lengde til første etasje rom.

Flere alternativer: Legg til en mars. Denne løsningen er vanskeligere, siden den må mocke en ekstra plattform, og derfor gjenbrune grunnleggende beregninger. Gi i utformingen av trappene flere svivel langsiktige trinn. Alternativet er enklere og mer praktisk for utførelse med egne hender.

Det er han som oftest er implementert. Wooden trapp Monteringsfunksjoner Uavhengig av sin design, er alle store teknologiske operasjoner identiske. Hvis du forstår nyansene av konstruksjonen av trappens engangs, så samle den på en hvilken som helst annen ordning, vil ikke være vanskelig. Spesifisitet av utarbeidelsen av komponenter Stadier.

BYGGE TRETRAPP I SKRÅNING Relaterte emner

Monteringsanvisning og arbeidsbeskrivelse for trapper. Forberedelser Start med å planlegge hvor trappen skal stå og hvor mange trinn den skal ha. Merk ut hvor trappen skal legges. Ta mål og regn ut hvor mye materialer som vil gå med ut i fra lengde og helling. Frostsikring er viktig, så ikke trappen påvirkes av temperatursvingninger og tele. Grav ut jord og stein for å komme under frostfri dybde, eller benytt markisolasjon som frostsikring.

Bygge Tretrapp I Skråning
BYGGE TRETRAPP I SKRÅNING Kommentarer:
Rapportert den Bygge tretrapp i skråning
Teigen fra Drammen
jeg elsker lese om Norge gjespende. Se over min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Langlauf.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Hage Skråning Stein
 • Hvor Mange Ben Har En Edderkopp
 • Melde Seg Ut Av Elbilforeningen
 • Test Powerbank Tv2
 • Bjørkebadet
 • Billappen Intensivkurs Haugesund
 • Krisesenter Tønsberg
 • Rogaland Fylkeskommune Ledige Stillinger
 • Kain Oslo
 • Kald Blond
 • Vossakjøt Pinnekjøtt Test
booked.net