Statens Lønnstrinn 63

  1. Mer om
Statens Lønnstrinn 63

Statens Lønnstrinn 63 Ingen risikoContent [hide]

LO Stat, YS Stat og Unio forhandler årlig med Staten om lønnsoppgjøret i det statlige tariffområdet. Disse forhandlingene skjer i løpet Lønnstrinn og statens lønnsregulativ danner grunnlaget for lønn i statlig sektor Avtaler for statlig ansatte. Fagforbundet har en rekke medlemmer som jobber i staten, her finner du informasjon om lønnsrammer og lønnsoppgjør Hovedlønnstabell - Lønn for arbeidstakere i staten gjeldende fra 1. oktober 2020: Lønnstrinn Ny pr.01.10.2020 Gammel Differansen

Enighet i lønnsoppgjørene for Oslo kommune og staten

Annonse Tusenlapper skiller Alle som har lønnstrinn 47- 63 563 700 kroner får 0,54 prosent lønnsøkning. Dette inkluderer doktorgradsstipendiater, postdoktorer og de fleste som jobber ved universitetsbibliotekene.

Det vil for eksempel si at en stipendiat som har lønnstrinn 54 479 600 kroner, får en lønnsøkning på 2600 kroner. Denne økningen inkluderer det såkalte overhenget fra 2019, som er beregnet til 1,2 prosent i staten. Riksmeklerens møtebok pdf Bedre verktøy for tillitsvalgte I tillegg har Unio fått gjennom endringer i forhandlingsbestemmelsene som gir de tillitsvalgte bedre verktøy i sitt arbeid på arbeidsplassen.

Stillingen har arbeidssted Kristiansund.

Lønnstabell

Stillingen medfører en del reisevirksomhet i forbindelse med oppfølging av studenter i praksis. Brekke på tlf 71195882 eventuelt e-post liv. Vi ber våre søkere om å registrere sin søknad på www.

Tak og bunn på pensjonsgivende inntekt for variable tillegg fjernes. Akademikerne og LO fornøyd — Oppgjøret har en økonomisk ramme som totalt gir en reallønnsvekst. Dette er vi fornøyd med.

AFP har vært et krevende tema i forhandlingene, og vi skaper nå viktig trygghet og forutsigbarhet for mange av statens ansatte, sier leder i Akademikerne stat, Anders Kvam.

Her kan du lese mer om lokale lønnsforhandlinger. I løpet av november skal oppgjøret for 2020 på uravstemning, altså: medlemmene skal godkjenne oppgjøret.

Vi kommer tilbake med informasjon rundt dette på et senere tidspunkt Også de andre hovedsammenslutningene — LO Stat, Unio og Akademikerne — har kommet til enighet med staten.

Vi er også kommet til enighet om pensjon, som er et krevende tema, sier Mæland, som takker partene og Riksmekleren for samarbeidet. Rammen ble som for frontfaget, altså på 3,2 prosent Tilfredshet i LO Ifølge LO Stat innebærer enigheten et høyt generelt tillegg med likelønnsprofil, en trygg og god avtalefestet pensjon AFP også for medlemmer født etter 1962 og bedre uttelling for variable tillegg i opptjening av pensjon.

Dette har vært en helt spesiell forhandling og mekling, der vi brukte altfor lang tid på å komme i posisjon for reelle forhandlinger om kjernespørsmålene, noe staten må ta mye av ansvaret for, sier LO Stat-leder Egil André Aas.

STATENS LØNNSTRINN 63 Relaterte emner

Tariffoppgjør Lønns- og arbeidsvilkår sikres gjennom tariffoppgjør og lokale forhandlinger. Oslo kommunes overenskomster med arbeidstakerorganisasjonene finner du her: Les om tariffoppgjøret 2021 Fagforeninger i Oslo kommune Oslo kommune er opptatt av et organisert arbeidsliv og forholder seg til 30 ulike fagforeninger med medlemmer som er ansatt i kommunen. Fagforeningene kan bistå medlemmene i arbeidsforholdet, og forhandler på ulike måter med kommunen om blant annet lønn, arbeidstid og pensjon. Fagforeningene er også viktige samarbeidsparter for kommunen når det gjelder utviklingsarbeid og oppfølging av politiske vedtak. Gå til oversikt over alle fagforeninger Oslo kommune har avtale med Pensjon, forsikring og lån Som ansatt i Oslo kommune blir du medlem av en svært gunstig offentlig tjenestepensjonsordning som gir deg en rekke fordeler.

STATENS LØNNSTRINN 63 Kommentarer:
Rapportert den Statens lønnstrinn 63
Nesse fra Svolvær
jeg liker lese om Norge majestetisk. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg trives knomen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net