Fellesforbundet Forsikring

  1. Mer om
Fellesforbundet Forsikring

Fellesforbundet Forsikring RobustSom fagorganisert i Fellesforbundet har du mange fordeler, både når det gjelder lønn, arbeidstid og andre sosiale forhold. I tillegg får du gode forsikringer og Fellesforbundet har tre obligatoriske forsikringsordninger som er knyttet til medlemskapet: LOfavør Innboforsikring er en fullverdiforsikring av innbo og løsøre Fellesforbundet · Forbundets kollektive forsikringer · LOfavør Innboforsikring · LOfavør Grunnforsikring · LOfavør Fritidsulykkeforsikring Ved tvist i husstanden gjelder forsikringen for den som har medlemskap i Fellesforbundet Alle som er medlem i Fellesforbundet kan kjøpe reiseforsikringen. Du må også være medlem av folketrygden eller ha de syketrygderettigheter som EØS-avtalen gir

Det er også særlige regler når dødsfallet skyldes yrkesskade. Fristen for å søke er senest 6 måneder fra dato for dødsfallet.

Vi skal sikre at du får gode forsikringsprodukter til konkurransedyktige priser. Før Fremtind Forsikring AS ble etablert var ikke alle produktene like hos DNB og Sparebank 1 - det var for eksempel forskjeller i hva forsikringene omfattet og dermed hvilken pris de hadde. Vi vil harmonisere disse forsikringsproduktene og det kan påvirke prisen, opp eller ned.

Eventuelle endringer vil selvsagt skje i tråd med lovverket, og vi skal sørge for at du blir ivaretatt på en best mulig måte. Prisendringer avhenger for øvrig av mange forskjellige ting. Om det ikke blir billigere — hva blir fordelen for meg da?

Med sammenslåingen skal vi tilby forsikringer som er enda bedre tilpasset deg og dine behov.

Beregn pris og kjøp forsikring

Eksempler på dette er flere smarte forsikringer og tjenester som bidrar til en enklere og tryggere hverdag. Vi skal gjøre det enkelt for deg å holde oversikt over kundeforholdet ditt og gjøre endringer når du har behov for det. Forsikringen gir økonomisk førstehjelp ved dødsfall i både fritid og arbeidstid, hele døgnet i hele verden. Utbetalingen er høyest i de livsperioder hvor gjeld og forsørgelsesbyrde vanligvis er størst. Forsikringen utbetales uansett dødsårsak og vil alltid komme i tillegg til eventuelle andre livsforsikringer.

Fordelene ved å være mange er mange! Landsorganisasjonen i Norge

Sjekk i vilkårene hva de ulike forsikringene innebærer: www. Dødsfall kan meldes hos www.

Yrkesskadeforsikringen, som alle arbeidsgivere må ha for sine ansatte, dekker bare yrkessykdommer og ulykker som skjer på eller i forbindelse med jobben.

For å få redusert kontingent må du sende en e-post til kontingentavd ntl.

Har du lest dette? Behandlingsforsikring

Du får like mye ut av medlemskapet ditt selv om du betaler vesentlig mindre, sier Oftebro. Arbeidsmandsforbundet Permitterte medlemmer har krav på fritak fra kontingent i tre måneder, ifølge kommunikasjonssjef Trond Thorvaldsen.

Forbundet har flere yrkesgrupper som er eller står i fare for å bli permittert.

Kontingent: Dette koster medlemskapet ditt i

Det gjelder blant annet vektere og renholdere eller de som jobber på treningssentre eller i anleggsbransjen. Forbundet oppdaterer sine hjemmesider jevnlig med ny informasjon.

Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund NNN Fritak fra ordinær kontingent gjelder så lenge permitteringene pågår. Beløpet på 150 kroner i måneden er øremerket betaling av forsikringene. Samme ordning omfatter alle medlemmer som er blitt arbeidsledige etter koronautbruddet. Tilgang til viktige, digitale juridiske avtaler utarbeidet av advokatene i HELP.

LOfavør MedlemsTelefon 8

Du kan også få opprettet juridiske dokumenter gjennom dialog med en av våre advokater. Mer enn 4 timer: få tilbake penger for reisen hvis forsinkelsen gjør at du ikke får reist. Hvor finner jeg reiseforsikringsbeviset og reisekortet mitt?

Både reiseforsikringsbeviset og reisekortet ditt finner du ved å logge inn i mine forsikringer, mobilbanken eller i nettbanken.

FELLESFORBUNDET FORSIKRING Relaterte emner

Vi har medarbeidere med lang og variert erfaring fra forsikringsbransjen, og de kan gi deg gode og konstruktive forslag til løsninger på dine behov. PF Forsikring sikrer deg som medlem den hjelpen du trenger Besøk PF Forsikring for å se alle våre tilbud Politiets Fellesforbund har et omfattende tilbud på forsikringer. Når du melder deg inn hos oss, blir du automatisk med i en unik og rimelig forsikringsordning. Den inneholder blant annet dekning ved ulykke, død, uførhet, kritisk sykdom, ID-tyveri og nettmisbruk. I tillegg tilbyr vi private skadeforsikringer for dine private eiendeler som bil, hus, hytte, fritidsbåt og andre verdigjenstander. Gå til PF Forsikring for å lese mer om det. Du kan også sjekke sidene til Gouda Reiseforsikring, som er leverandør av PF Forsikrings reiseforsikring.

FELLESFORBUNDET FORSIKRING Kommentarer:
Forfatter på Fellesforbundet forsikring
Ringstad fra Drammen
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Langlauf. Jeg nyter lese om Norge på tvers.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net