Test Samsung Galaxy Xcover

  1. Mer om
Test Samsung Galaxy Xcover

Test Samsung Galaxy Xcover SpesialtilbudDenne mobilen tåler vann og snø. Men tåler tøffingmobilen et kritisk blikk Samsung Galaxy Xcover tåler både vær og vind Samsung har i det stille lansert en ny Galaxy-telefon. Den heter Galaxy Xcover Pro og er myntet på kunder som er avhengig av å ha telefon Samsung lanserer i dag Galaxy XCover 5, en robust og avansert telefon skapt for å tåle utfordrende arbeidsforhold samtidig som den møter Skjermen har den laveste oppløsningen i testen, og lagringskapasiteten er begrenset. Operativsystem: Android 5.1; Prosessor

Enkel å bruke Telefonen er utstyrt med funksjoner som skal gjøre livet enklere for deg i alle situasjoner og all slags vær. Du kan også enkelt låse opp enheten med ansiktsgjenkjenning, så slipper du å ta av deg store hansker når du skal låse opp.

Du vil kanskje like: Test samsung galaxy tab s5e

Lys opp selv den aller mørkeste arbeidsdagen. Plass til alt du trenger Med 64 GB minne får du plass til det meste — bilder, filmer, tekstmeldinger.

Dette er de beste øreproppene

Uansett hva det måtte være. Uten for intenst bruk greier Xcover 2 seg likevel gjennom dagen. Samme kamera Vi mistenker at det er samme kamera som sitter på Xcover 2 som sitter på den tusen kroner billigere Galaxy Trend. Kanskje er Xcover 2 litt bedre på å gjengi lyse områder, men bortsett fra det ser kvaliteten ganske lik ut.

Xcover 2 har også den fordelen at den kan filme i HD. Det er likevel ikke høykvalitets video, skarpheten kunne godt vært litt bedre synes vi. Som et plaster på såret støtter mobilen både 4G og NFC. Drastisk forbedret e-postleser Samsung Galaxy S4 Active har fått en nyrenovert e-postleser.

Samsung Galaxy A71

Vel inne på din konto kan du se mappestrukturen på venstre side av skjermen, som kan gjemmes vekk ved å trekke sidevisningen mot venstre. E-postene vises med god kvalitet og enkle zoom-funksjoner, som gjør den perfekt egnet til jobbruk.

Brukergrensesnittet er enkelt og oversiktlig, samtidig som det ser veldig stilig ut.

Den støtter så godt som alle vanlige videoformater, så du slipper å bruke tid på å konvertere dem. Det er også veldig behagelig at du selv velger størrelse og plassering på avspillingsruta, siden det ikke alltid er like praktisk å sitte i fullskjerm. Du vil heller ikke oppleve at filmen går i pause hvis du vil sjekke noe annet på mobilen, siden videoen spiller uavbrutt hele veien.

Samsung Galaxy Xcover

I likhet med flere av sine konkurrenter leverer Samsung Galaxy S4 Active også på spillfronten. Høy skjermkvalitet og god berøringsfølsomhet gjør den til en selvskreven spillmobil.

Mens Samsung Galaxy S4 brukte opp nesten 7 av de medfølgende gigabytene på systemfiler og apper får du bedre plass på Samsung Galaxy S4 Active, som har nesten 11 GB med ledig lagringsplass.

Annonse Dermed er telefonen ideell for deg som jobber mye utendørs. Hva med maskinvaren? Utskiftbart batteri Men det er når det kommer til batteriet at det virkelig blir spennende. Utskiftbart batteri Med det utskiftbare batteriet² kan du fortsette å oppleve verden og fortsette å jobbe uten avbrudd.

Samsung Galaxy Xcover 5 deksel

Der er bare å skifte til et fulladet batteri. Høy sikkerhet med Samsung Knox Galaxy XCover 5 har Samsung Knox, som gir flere lag med sikkerhet for å beskytte innholdet og forenkle administreringen av følsomme opplysninger. I esken Lader med tilhørende ledning, nål for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning.

TEST SAMSUNG GALAXY XCOVER Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. AirPods har, siden de først ble lansert i 2016, tatt Norge med storm. Men vår test viser at det er flere sterke utfordrere, og i teten er det nesten dødt løp. TV 2 hjelper deg har testet AirPods 2 opp mot flere konkurrenter i samme prisklasse. Kriteriene De to viktigste kriteriene i testen er lydkvalitet og brukeropplevelse. Vi sjekker hvor enkelt det er å komme i gang og hvordan de sitter i ørene.

TEST SAMSUNG GALAXY XCOVER Kommentarer:
Rapportert den Test samsung galaxy xcover
Iversen fra Skien
Jeg nyter dele interessante nyheter ettertenksomt. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Perlenarbeiten.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net