Bli Best Med Mental Trening

 1. Mer om
Bli Best Med Mental Trening

Bli Best Med Mental Trening VerdiErik Bertrand Larssen har skrevet boken «Bli best med mental trening». Psykologstudent og spaltist i Psykologisk Tidsskrift, Jørgen Flor Bli best med mental trening. Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges hotteste mentaltrener. Han jobbet med skilandslaget fram Kjøp «Bli best med mental trening» av Erik Bertrand Larssen til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din Bli best med mental trening book. Read 63 reviews from the world's largest community for readers. Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges hotteste m Caroline H Heitmanns eksemplar av "Bli best med mental trening" av Erik Bertrand Larssen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne

Det handler om å skape en gjenkjennelseseffekt, fordi gjenkjennelse gir trygghet og ro. Erik Bertrand Larssen er omtalt som Norges hotteste mentaltrener. Han jobbet med skilandslaget fram mot VM i Oslo i 2011, og han har også hjulpet en rekke andre idrettsutøvere og næringslivstopper. I denne boken forteller han hvordan vi alle kan bedre prestasjonene våre, både i hverdagslivet, på jobb og når vi trener.

Hva skal til for å bli en vinner? Hvordan mobiliserer du råskapen i Erik Bertrand Larssen er utdannet befal, Fallskjermjeger og siviløkonom. Resten av uken fortsatte jeg med korte lpeturer. Erik Bertrand Larssen har vrt mental trener for mange norske topputvere.

Last ned også: Søstrene grene black friday

Her sammen med Northug i forberedelser til Tour de Ski i 2010. S i dag begynte jeg lese boka til mentaltrener Bertrand Larssen Bli mest med mental trening, og plutselig har jeg ftt for meg at jeg skal bli best innen neste uke.

Bli best med mental trening på australiaenred.com

Det er ofte de beste som sker mental trening som et ledd for hele tiden bli bedre. Vi har flere verdensenere i mange idretter i stallen. De forbinder ikke coaching med det f hjelp, men ser p det som muligheten til utvikle seg ytterligere, sa Bertrand Larssen torsdag til Aftenposten om samarbeidet.

Jrgen Flor skriver i sin spalte Pratepsyk om Bertrand-Larsens forrige bok Bli best med mental trening at forskningen viser til at etablering av vaner kan ta alt fra 18-254 dager.

Jeg har det like fint etter helvetesuka som fr og er fornyd uten prestere p topp, spise sunt og trene hver dag.

Vøyenenga skole : Bli best med mental trening av Erik Bertrand Larssen

Det minner meg om en bok jeg har lest Bli best med mental trening, av Erik Bertrand Larssen. En veldig god bok forresten, som jeg kan anbefale andre ogs lese.

Ha en fortsatt fin helg. Mental trening er ikke noe som skjer over natten. Akkurat slik som med trening av fysiske ferdigheter som spenst eller hurtighet, skal det hard og systematisk trening over en lengre periode til for mestre de mentale ferdighetene. Mentale treningsmetoder i vannpolo. I min to-ukers plan for mental trening har jeg valgt visualisering og indre Sov bort det meste av dagen.

Ryddet litt og reiste p trening. Jeg forskte hele tiden tenke p at jeg er verst, dette fikser jeg, i dag skal jeg vre r. Til en viss grad klarte jeg det, men det ble nok til at jeg gikk for hente meg vann for f en litt lengre pause. Eller at jeg juksa med dips, tok bare ni da jeg skulle ha tatt ti.

Tuttas mentaltrening har vrt mye omtalt i media det siste ret, etter at hun begynte jobbe med Erik Bertrand Larssen. Stenersens forlag A. Den heter Bli best med Mental trening. Tittelen i seg selv gjorde meg nysgjerrig, fordi jeg selv har stor tro p at det mentale har mye si i forbindelse med det klare bryte mentale barrierer.

Uanstrengt og effektiv mental trening.

Bli best med mental trening av Erik Bertrand Larssen (Pocket)

Har du lyst til bli bedre p en enkel mte? Og når en vane har satt seg, blir det faktisk ubehagelig å bryte ut av den igjen. Dette er et tema andre forfattere har skrevet mye mer dyptgripende om - som f.

Geir Thompson i " Situasjonsbetinget ledelse ". Temaet coachende lederstil, en lederstil som i større grad involverer medarbeidere enn hva den tidligere tradisjonelle transaksjonsledelsen gjorde, er det også skrevet hyllemetervis av litteratur om.

Jeg går derfor ikke nærmere inn på dette her. Noen ganger tenker vi riktig i situasjonen vi befinner oss i, men altfor ofte tenker vi feil. Bare unntaksvis er vi bevisst på denne tenkningen overhodet.

Bli best med mental trening last ned PDF Erik Bertrand Larssen

Det meste av tiden bare surrer og går det, som en endeløs strøm av ord, tanker og setninger. Man kan faktisk klare å komme seg ut av en tendens til negativ tenkning ved å stille seg selv mer riktige spørsmål. Altfor mange mennesker går rundt og prosesserer negative tanker om seg selv og andre mennesker, de tror det er sannheten om dem selv og andre - mens realiteten som oftest er at det ikke har noe som helst med virkeligheten å gjøre.

Den dagen de forstår dette, vil verden bli et bedre sted å leve - ikke bare for dem selv, men også for menneskene de har rundt seg. Bertrand Larssen introduserer kraftuttrykket "Jeg er rå".

Når man erstatter merkelapper som "jeg hater matematikk", "jeg er elendig på planlegging", "jeg er alltid ute i siste liten" med "jeg er rå! Visualisering innebærer at man ser for seg et spesifikt resultat for sitt indre øye - som bilder eller film.

Når man så kommer til tidspunktet da det man har sett for seg skal skje, er det allerede noe kjent med situasjonen.

Man er forberedt på det som skal komme, og dette øker sannsynligheten for at man presterer mer optimalt. Og så kan man bruke nervøsiteten til noe positivt, til å skjerpe seg selv, i stedet for at dette skal bli en hemsko.

For man blir mer fokusert med litt hjertebank, svette og kribling i kroppen!

De tjener fett på å trene tankene dine

Når man har visualisert 10-15 ganger, får man et mentalt overskudd. Du bruker talentene dine for å påvirke kroppen. I kapittelet om modus snakker Bertrand Larssen om når vi befinner oss i midt i kampens hete.

Riktig modus er et uvurderlig hjelpemiddel - en absolutt forutsetning - for å kunne prestere optimalt, er hans påstand. I kriminaletterforskningen brukes begrepet "modus operandi" for å beskrive en gjerningspersons måte å opptre på, hans handlemåte.

Det handler om å skape en gjenkjennelseseffekt, fordi gjenkjennelse gir trygghet og ro. Vår biologiske klokke virker sammen med såkalte tidsgivere når vi sover.

Den innebygde klokken er i stor grad genetisk betinget og gir B-mennesker et døgn på nærmere 25 timer, en time mer enn A-menneskene. Det viktigste vi kan lære av søvnforskningen er individuelltilpasning i tråd med disse medfødte forutsetningene. At B-mennesker er late er derfor et ufortjent stigma. Etter tretten ganger har du en vane «Hvis du gjør en ting tretten ganger, er det blitt en vane» side 160. Opprinnelsen til denne påstanden er vanskelig å finne.

En lignende og mer utbredt myte forteller oss at vaner skapes hvis man gjentar de i 21 dager. Etter tre uker blir pasienter vant til et nytt ansikt etter plastisk kirurgi, kvitt sine fantomsmerter etter operasjon og ikke minst føler man seg hjemme i eget hus.

Alt dette stammer fra plastisk kirurg, forfatter og psykolog Maxwell Maltz i boken « Psycho-cybernetics». Det finnes heldigvis skikkelig forskning. En studie viste at vaner ble etablert på alt fra 18 til 254 dager.

Gjennomsnittet var 66 dager — fem ganger så lang tid som Bertrand Larssen legger til grunn. Psykologforeningspresident Tor Levin Hofgaard ser ut til å ha rett: varig endring tar tid. Bertrand på sitt beste Det var fordommene som traff meg først.

Jobbe jevnlig mot målet litt etter litt hver dag. Følge gutsen og gi blaffen i hva andre mener om måleneman har bestemt seg for. Det er det som legges vekt på i boka. Det er om å ta de riktige valgene og jobbe videre derfra.

Det er det som er hele grunnlaget for å få til en bedre utgave av seg selv. Bli best med mental trening er ikke en bok jeg ble helt overbegeistret av, men syns den ga gode og ærlige råd underveis om hvordan vi skal være tålmodige, ha guts til å nå det vi drømmer om uten å bry oss om hva andre måtte mene om det, og bare satse alt for å bli best.

Det handler om hvor mye vi tåler.

BLI BEST MED MENTAL TRENING Relaterte emner

Erik Bertrand Larssen: "Bli best med mental trening" Om å bli en råere utgave av seg selv Erik Bertrand Larssen er utdannet befal, fallskjermjeger og siviløkonom. Foruten sin bakgrunn fra forsvaret, har han også mangeårig og bred erfaring fra næringslivet. Han startet firmaet Bertrand AS i 2010, og er i dag en ettertraktet foredragsholder. Kilde: bokas smussomslag "Bli best med mental trening" utkom i 2012, og at boka har blitt en gigantisk suksess, hersker det ingen tvil om. Mitt eksemplar av boka er nemlig en del av 9. Oppfølgeren - "Helvetesuka" - utkom for øvrig i 2013.

Bli Best Med Mental Trening
BLI BEST MED MENTAL TRENING Kommentarer:
Redaktør på Bli best med mental trening
Arnesen fra Mo i Rana
Jeg nyter studere dokumenter høyt. Siste nytt: min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Gatka.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Søstrene Systue
 • Vegghylle Søstrene Grene
 • Nylander Solsiden
 • Best I Test Vaskemaskin Tv 2 Hjelper Deg
 • Izettle No
 • Nachos Trine
 • Adobe Acrobat
 • Coleslaw Med Yoghurt Naturell
 • Maurmiddel Mot Skjeggkre
 • Cognac Karaffel
 • Stjernetegn Februar
 • Hålogaland Transportselskap As Bjerkvik
 • Sicilia Vs Sardinia
 • Ålhytte Til Salgs
booked.net