Avfall Kristiansand

  1. Mer om
Avfall Kristiansand

Avfall Kristiansand BevissthetAvfall Sørs tiltak mot spredning av koronavirus. Ryddeaksjon for velforeninger og etasje 4689 Kristiansand Avfall Sør er et interkommunalt selskap som har ansvar for håndtering av husholdningsavfall i Kristiansand kommune. I forbindelse med koronasituasjonen har Avfall Sør prioriterer å få tømt bio- og restavfall i Kristiansand sentrum og fra kommunale kunder i Kristiansand og Vennesla (barnehager, skoler Kristiansand, Mjåvann - Agder. Norsk Gjenvinning Renovasjon AS Kristiansand tilbyr tjenester for mottak, innsamling og behandling av avfall fra privat og offentlig næringsliv

Avfall Sør opplyser at alt avfall, utenom bioavfall, kan leveres til nærmeste gjenvinningsstasjon eller samles i sekk som settes fram ved neste ordinære tømming. Elektrisk og elektronisk avfall EE-avfall Alle produkter som er avhengig av elektrisk strøm eller batteri for å fungere, går under betegnelsen EE-produkter.

Norske utslipp

Når disse produktene skal kastes oppstår EE-avfall. EE-avfall inneholder skadelige forbindelser som bly, kadmium, kvikksølv, PCB og brommerte flammehemmere.

Hvordan sortere EE-avfall Små elektriske og elektroniske artikler legges i vanlig bærepose og henges på plastkroken. Dunker og sekk tømmes etter forskjellig intervall: Hver 2.

Last ned også: Henge tv på vegg

Glass- og metallemballasje oransje lokk tømmes hver 6. Det er og meldt om personskade.

Finn tømmedag og returpunkt

Ukjent skadeomfang pr. De har meldt om brann i tømmehallen til anlegget. Den lokale avisa Fædrelandsvennen har tatt bilder fra ulykken.

Besøk til våre anlegg begrenses til det som er helt nødvendig for å opprettholde normal drift. Det er av stor betydning for samfunnet at virksomhetene driver videre mest mulig som vanlig, og vi i Lindum kommer til å gjøre vårt ytterste for å hjelpe til i denne situasjonen.

Klimapartnere Agder

Å sette krisestab gjorde Avfall Sør i stand til raskt å ta fatt i det viktigste for å begrense skade: Første prioritet har vært å sikre data.

Nye rammevilkår for biogassen vedtatt av stortinget Publisert: 28.

Har du lest dette? Yggeset avfallspark

Dette skal også gjelde allerede vedtatte planer. Stortinget vedtok også likebehandling av biogass Årets finalister til kommunikasjonsprisen 2021 Publisert: 28. Her er årets finalister! Vinner annonseres under Årskonferansen 09.

EU Green Week 2021 Publisert: 28.

Finn hentedag

Årets tema er zero pollution, null forurensing. Avfall står på agendaen på flere arenaer. Finalister Innovasjonsprisen 2021 Publisert: 27. Prisene kan vinnes for teknologi og tjenester, økonomi, samfunns- og markedsforhold, samt systemer og konsepter.

Det var i år totalt åtte nominerte prosjekter til En viktig seier for biogass Publisert: 19. Forslaget ble ferdigbehandlet 18. Oljeholdig slam Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 10. Brannvesenet i Kristiansand fikk bistand av en brannbil fra Avinor Kjevik i slukningsarbeidet.

AVFALL KRISTIANSAND Relaterte emner

Vi har samlet noen punkter som kan være relevante for bransjen. Ny avfallsstatistikk viser både store økninger og kraftig nedgang i avfallsmengder Publisert: 6. Aldri før har husholdninger kastet så mye avfall. Samtidig har avfallsmengden fra tjenesteytende næring gått kraftig ned. I tillegg har det blitt samlet inn en rekordstor

Avfall Kristiansand
AVFALL KRISTIANSAND Kommentarer:
Redaktør på Avfall kristiansand
Lorentzen fra Haugesund
jeg elsker utforske norske bøker høyt. Se over min andre innlegg. jeg er tent på Korfball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net