Funkygine

  1. Mer om
Funkygine

Funkygine BunnlinjenI tillegg til variert og lystbetont treningsinnhold og sunne Jørgine Massa Vasstrand er en norsk blogger, influencer og personlig trener. Hun har norsk mor og italiensk far, og har vokst opp i både Italia og Ålesund. Hun er kjent under navnet «Funkygine», og har blogget under det samme navnet siden k Followers, 335 Following, 1271 Posts - See Instagram photos and videos from Jørgine Massa Vasstrand Jeg heter Jørgine, og lager videoer om livet, humor, trening og alt i mellom. Håper dere liker kanalen min, og legg gjerne inn en kommentar om du har likes · 31 talking about this. Variert og lystbetont trening! Sunn, næringsrik og lettvint mat! Ingen hokus pokus, bare gode vaner og

Viktig informasjon om Funkygine

I landsbyen bistår vi også med å dekke primære behov som mat, klær og et trygt sted å bo. Vi samarbeider også med lokale barn og unge om holdningsarbeid for å kunne spre kunnskap om likestilling og jenters rettigheter. Og de kan gjøre mer med din hjelp, fra oss som har så ufattelig mye mer, sier Funkygine.

Ser lite på tv og ligger sjelden på sofaen.

Slår to fluer i en smekk når jeg trener med eller i nærheten av ungene. Vi er også heldige og har en veldig disponibel tante søsteren til mannen min som sitter barnevakt når vi trener etter at barna har lagt seg. Er ofte ute med barna mine, også er jeg selv aktiv i gymtimene med elevene mine.

Hva slags trening liker du best? En mamma eller en pappa som snakker høyere enn normalt, ler mer intenst, blir sintere, eller mer kjærlig enn vanlig, går ustødig, gir annerledes klemmer, er utilgjengelig eller rar i blikket.

Er du like tøff som deltakarane i Norges tøffeste?

Det har gitt gode resultater både i antall solgte brød, men også ved at hun fremsnakker grovt brød, sier markedsdirektør hos Bakehuset AS, Gry Thomsen. Hun forteller at både Bakehuset og Funkygine, eller Jørgine Massa Vasstrand som hun egentlig heter, har fått flere henvendelser fra folk som etterspør rundstykker med samme smak og grovhet som brødet.

Press med manualar.

Håpar du ikkje angrar. Ståande roing med manualar.

TRENING MED FUNKYGINE OG HOLTE OG UKAS INTERVALLER

Ikkje gløym det du veit. Her sammen med Aleksander Hetland under finalen. Det er også tidlegare blitt informert om at det mellom 17. Også dette utgår dessverre.

FUNKYGINE Relaterte emner

Etter dette har suksessen vedvart, og brødet, som har en grovhetsprosent på 93 prosent, er fortsatt et av Norges mest populære brød. Det er for øvrig ikke bare forbrukerne som er begeistret. Brødet fikk terningkast seks da bramat. En spennende nyhet Nyhet! Det har gitt gode resultater både i antall solgte brød, men også ved at hun fremsnakker grovt brød, sier markedsdirektør hos Bakehuset AS, Gry Thomsen.

FUNKYGINE Kommentarer:
Forfatter på Funkygine
Gran fra Arendal
jeg er glad i studere dokumenter rasende. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Grasstrack.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net