Førde Klatresenter

  1. Mer om
Førde Klatresenter

Førde Klatresenter Ingen forpliktelsePå Førde klatresenter finner du buldring, tauklatring, treningsrom og eget barnerom. Her er det utfordringer på alle niv likes · 7 talking about this. Førde Klatresenter er et topp moderne senter med buldrevegger, tauklatring, kafé og klatrebutikk likes · 6 talking about this. Førde Klatresenter er et topp moderne senter med buldrevegger, tauklatring, kafé og klatrebutikk Jula då utestader vart erstatta med klatresenteret. BULDREVEGG: I midten av hallen er det Sjekk kven som testa klatreveggen då Førde Klatresenter opna Bergen klatresenter vil lage buldre- og klatrehall i heile sandhallen på Vie. Utgitt av Firda Media AS; Adresse: Firdavegen 12, 6800 Førde

Førde Klatresenter AS

Eierne av Førde Klatresenter startet opp et tilsvarende senter i Bergen bergenklatresenter. Dette har vært en knallsuksess, og vi tar med oss erfaringene derfra for å lage et enda bedre senter i Førde! Gokart og skytebane i Kråkenesmarka Berre 10 minutt frå Førde sentrum er Kråkenesmarka. Her kan du ta med deg venar på Gokart-bana, og avgjere kven som er den beste sjåføren. Perfekt for dei som ønskjer fart og spenning.

Førde Klatresenter

NMK Sunnfjord tilbyr også moglegheita til å prøve rallycross, motocross og drifting. Ikkje lange vegen frå Gokart-bana finn du skytebana.

Her kan du bryne deg på blinkar eller leirduer om du ønskjer det. Har du det som skal til for å treffe midt i blinken?

Meir informasjon og påmelding her Nye opningstider, gjeldande frå 01. Gjer det gjerne før du besøkjer oss første gong.

Hugs å følgje smittevernsråda: Vask hendene før, undervegs i og etter økta. Synleg skitne hender?

De ser frem til å åpne den Korona på klatresenter En koronasmittet person besøkte Sørlandet klatresenter fredag kveld i forrige uke, og klatresenteret må nå gjøre smittesporing. Forlengede koronatiltak i Oslo Oslo kommune forlenget koronatiltakene i Oslo, og de vil i tillegg stenge breddeidretten for barn og unge i byen.

5 nye koronasmitta

Ny korona-anbefaling fra myndighetene Søndag 3. De har nå gått ut med en anbefaling av Dermed er til saman 27 personar sett i isolasjon. Måndag testa ni nye positivt i Sunnfjord kommune. Det stadfestar kommuneoverlege Øystein Furnes. Dei fem andre er nærkontaktar, opplyser han.

Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

FØRDE KLATRESENTER Relaterte emner

På dagens pressekonferanse redegjorde byrådsleder Raymond Johansen at all innendørs organisert aktivitet for barn og unge stenges fram til påske. Skandinavias største klatresenter Skandinavias største klatresenter, Vestveggen i Åsane, åpner omsider torsdag 4. Korona Grunnet økt smittetrykk i Kristiansand har nå kommunen besluttet å stenge treningssentre fram til 15. Korona Byrådet i Oslo annonserte 17. Korona Trondheim kommune vedtok ny forskrift tirsdag 16.

Førde Klatresenter
FØRDE KLATRESENTER Kommentarer:
Forfatter på Førde klatresenter
Haagensen fra Finnsnes
Se gjennom min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Kampfspiel. Jeg nyter lese om Norge nervøst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net