Formel 3

  1. Mer om
Formel 3

Formel 3 De siste dageneContent [hide]

Formel 3 er en klasse innen formelbil-racing som reguleres av Det internasjonale bilsportforbundet. Det internasjonale mesterskapet i Formel 3 er det tredje høyeste nivået i FIAs Global Pathway, et program som hjelper førere på veien til Formel Formel 3 (forkortet F3) er en klasse innen formelbil-racing som reguleres av Det internasjonale bilsportforbundet (FIA). Det internasjonale mesterskapet i Innholdet kan være utdatert eller komme til å endres underveis i arrangementets fremgang. FIA Formel 3-sesongen 2021. Forrige: 2020, Neste Formel Tre også kalt Formula 3 eller F3 er en klasse av formelbil racing. De ulike mesterskapene arrangert i Europa, Australia, Sør-Amerika og Asia F1 sesong 2021: det første løpet 21.03. Australian Grand Prix, det

Første løp på lørdag kl. Clearly, Dennis Hauger, the 17-year-old Norwegian, is on a roll after two fast paced races at the Hungaroring culminated in his first trip to the podium in the FIA F3 series.

Formula 3 Kjøreopplevelse i Italia

Plenty of pace too from Jack Doohan and Igor Fraga but they also need a change in fortune for the results to come. Jeg visste selvsagt at jeg var sjanseløs på en topplass, men så på det hele som trening og avveksling fra det jeg har gjort tidligere i sesongen, sier Sørlie. Jeg passerte fire-fem førere, og en av dem jeg kjørte fra var lederen av det brasilianske F3-mesterskapet.

Sjuendemann før helgens runde, Clement Novalak, havnet på plassen foran Dennis.

Har du lest dette? Areal av en sirkel formel

Han ligger på sin side på betryggende avstand over 60 poeng bak. Dennis ble ilagt skylden for kollisjonen og idømt en tidsstraff, noe som var helt uten betydning siden han likevel var langt unna poengplass i løpet.

Jeg var nok litt for sulten på en seier og forsøkte meg på en vrien forbikjøring, men det gikk ikke denne gangen. Jeg lærte en lekse, og det var bedre at det skjedde nå enn på slutten av sesongen, sier Dennis. Søndag kunne så endelig Dennis dra fordel av den gode kvalifiseringen og starte fra pole position. Fire biler lå side om side inn i første kurve, men Dennis holdt hodet kaldt og kom seg først gjennom svingen.

Hauger sikret ny Formel 3

Og det med god grunn. Seieren sikrer ham 15 poeng i Formel 3-mesterskapet han allerede ledet se faktaboks. I tillegg får han to ekstrapoeng for beste rundetid.

Formel 3-mesterskapet: Vis mer Han har muligheten til å ta en ny seier senere samme dag.

FORMEL 3 Relaterte emner

Formel 1-håpet Dennis Hauger 18 holdt hodet kaldere enn de andre, kjørte klokt og grep sjansen med begge hender da de to førerne i tet rotet det til for seg selv. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG. Nordmannen gikk løs på de 25 rundene i Østerrike fra 12. Han imponerte hele veien, og fikk full uttelling da de to foran ham — Matteo Nannini og Logan Sargeant — kjempet hverandre ut av banen snaut tre runder før slutt. Jeg måtte være tålmodig, og skjønte at øyeblikket kunne komme da de andre slet med mer med dekkene.

FORMEL 3 Kommentarer:
Redaktør på Formel 3
Melby fra Tromsø
Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Karate. Jeg nyter lese romaner knapt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net