Bent Svele Kone

  1. Mer om
Bent Svele Kone

Bent Svele Kone Ultra moderneHan spilte i mange år for håndballklubben Urædd i Porsgrunn. Svele har tidligere vært assistenttrener for kvinnelaget til Storhamar. Har han i flere år vært TV Harald Bredeli (50) og Bent Svele (50) har, sammen med håndballjentene, Jeg har heldigvis ei kone som er rimelig interessert i håndball Bent Svele er en norsk tidligere håndballspiller. Etter spillerkarrieren har han jobbet mange år som håndballekspert og kommentator i TV For første gang på 16 år blir det uten Bent Svele som ekspertkommentator på tv. Kona skulle føde, og det skulle skje i Norge Bent Svele, håndballkommentator, trener og bookmaker: jeg og familien til Oslo og besøker familie, i og med at jeg og kona er fra Oslo

Jeg ble sjøl rekruttert av trønderen i 1987.

Tor Lian er død

Etter en briefing på under fem minutter, ble jeg sendt ut for å dekke en fotballkamp. Siden hadde vi et fantastisk samarbeid, og det var en fornøyelse å ha en slik arbeidskapasitet i staben.

Aldri borte fra jobben, og alltid på jakt etter små og store lokale nyheter. Da lagene møttes i åpningskampen i mesterskapet, vant de russiske jentene med tre mål.

Lokale nyheter PD

I finalen ble Frankrike hakket for sterke, men Trefilovs kvinner tok uansett sin første EM-medalje på 10 år. Og selv om kampen endte med tap, og Trefilov hadde noen utbrudd på både det ene og det andre, virket trenerkjempen stort sett relativt rolig på sidelinjen. Spansk innflytelse Svele tror det at flere russiske spillere har hatt utenlandsopphold, og at utenlandske trenere får sjansene i Russland, er med på å endre håndballkulturen i landet.

TV 2-eksperten trekker frem spanske Ambros Martín, som gikk fra ungarske Györ til storklubben Rostov Don før denne sesongen.

En veldig godt likt og respektert håndballtrener. I EM har han fått mye skryt for hvordan som landslagssjef for Romania, virkelig har fått fart på laget. Spesielt etter seieren mot Norge.

Der er det ren sommeridyll. Pål Johnsen, ishockeyspiller på Storhamar: De siste tre somrene har jeg, samboeren og barna reist til campingplassen i Karlstad sammen med lagkamerater og deres familier. Årsaken til at vi vil til Karlstad er at det er et bra sted for små barn.

Drammen tok seier i håndball

Her kan de løpe rundt og leke fritt ute til kvelden. Men om jeg skal velge den absolutte ferieoppturen så må det være turen til Phuket i Thailand. Det var en skikkelig «højdare». Ordene hennes veier selvfølgelig veldig tungt, sier Øystein Havang. Hun har mye mer kompetanse enn personene som skal ansette den nye treneren, mener Svele.

Spill for galleriet? Larvik-trener Karl Erik Bøhn har tidligere uttalt at den nye landslagssjefen bør være norsk. Han sier fortsatt at Ole Gustav Gjekstad er et spennende navn - men understreker samtidig at han har tro på Hergeirsson. Onsdag startet innspillingen av «Familiens ære», og NRK kunne avsløre hvem deltakerne er. Seks kjente idrettsprofiler og barna deres som også er toppidrettsutøvere, skal konkurrere sammen om familiens ære, skriver NRK.

BENT SVELE KONE Relaterte emner

I kveld skal våre norske håp i aksjon for første gang - mot Spania. TV 2s håndballkommentator Harald Bredeli gleder seg til mesterskapet. Dette gjør laget litt skjørere, men det er fortsatt masse kvalitet igjen, og vi er definitivt en medaljekandidat. Ja, vi skal nok kjempe om gullet, mener Bredeli. Spennende debutanter - Hvilke spillere må vi sette vår lit til i mesterskapet? Dessuten er vi avhengig av at Katrine Lunde Haraldsen leverer.

Bent Svele Kone
BENT SVELE KONE Kommentarer:
Forfatter om Bent svele kone
Eide fra Narvik
jeg er glad i lese bøker Vennligst. Les også min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er treiben.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net