Jungelboken Riksteateret

  1. Mer om
Jungelboken Riksteateret

Jungelboken Riksteateret PlutseligNår Teater Innlandet og Riksteatret nå forener krefter, har vi valgt oss en norsk musikalversjon skrevet av ringrevene Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med Når Teater Innlandet og Riksteatret no slår kreftene saman, har vi valt oss ein norsk musikalversjon skriven av ringrevane Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss Teater Innlandet og Riksteateret har gått sammen for å skape en morsom forestilling krydret med friske innslag av sang og dans Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shera Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt oktober kommer Riksteatret til Kolvereid og Kulturhuset i Nærøy med en heidundrande flott MUSIKALversjon av JUNGELBOKEN. Da regner vi med fullt hus

Fredag spilles forestillingen «Svaaletjahke» for barnehagene og 1.

Riksteatret: JUNGELBOKEN

Lørdag er det foredrag om reinen som medisin og Workshop om samisk mat med Maret Ravna Buljo. Det er også konsert med navn «Niko Valkeapää» lørdag kveld, med inngang.

Søndag er det samisk gudstjeneste med kirkekaffe på Sørsamisk kunnskapspark kl. Utstillingen «Gååsta jïh Anna» står åpen på Fjellfolkets hus under samisk språkuke. Åpen kirke: Hattfjelldal menighet inviterer til åpen kirke tirsdag fra kl.

Jungelboken med Teater Innlandet og Riksteateret på Sør

Men så er det ikke bare bussturen, du kommer deg også til forskjellige steder. Vi hadde nylig en fridag på Røros og nå skal vi lenger nord, der blir det mer natur. Mowgli er ein tøff og uredd gut, men farer lurer overalt! Tigeren Shere Khan har fått ferten av menneskeblod og er på jakt.

Den sleipe slangen Kaa prøver å hypnotisere Mowgli med vakker song. Var med å starte dansekompaniet «Carte Blanche» i Oslo i 1984.

så forestillinger

Var solist danser i kompaniet t. Begynte som musikalartist i «Cats» på Det Norske Teatret i 1986. Var solist danser i Oslo Danse Ensemble fra starten i 1993 og til 2000. Har vært med i en lang rekke musikaler, teateroppsetninger og TV produksjoner. Har undervist i jazzdans på mange danseinstitusjoner, siden 1984. Fikk Heddaprisen for fremragende sceneprestasjon i rollen som Velma i «Chicago» - 2002.

Han har studert sang og skuespill i to år på Bårdars fagskole og et år ved Bårdar International. Han er også aktuell på YouTube som «Weird Norwegian» med nesten 50 000 følgere.

Konserter, teater og dans

Maren har vært konkurransedanser i grenen Freestyle discojazz og er en ivrig seiler. Han fikk sin første store rolle i «Märtha - the Musical» i 2015, og er for øyeblikket å se i humorprogrammet «Sølvrekka» på TV2. Han har deltatt i større og mindre teater-, musikal- og revy- oppsetninger opp igjennom, både som tekstforfatter, komponist og aktør. Øystein er utdannet kirkemusiker fra Norges musikkhøgskole og har jobbet som kantor i Lommedalen kirke i Bærum siden 2001.

Øystein var også fast musiker og kapellmester for Jan Werner i nærmere ti år. I tillegg til sin utøvende virksomhet jobber han også som arrangør, komponist og produsent. Har siden jobbet med scenografi innen film, TV og teater.

Han har jobber i Norge og Sverige som hovedfelt. Som koreograf har han lang fartstid og gjort bl. Han har også jobbet mye med TV-produksjoner.

Han har jobbet fast med Oslo fagott kor gjennom 11 år. Drama, musikaler, dans, revy og film.

Hun er medlem av teaterkompaniet Feil Teater hvor hun blant annet har spilt i forestillingene Første Feil, James Bond og Rett under nesa på oss. For Teater Innlandet var hun i fjor høst medskapende skuespiller i Vidar Sandbeck-forestillingen De kaller meg Påsan, som var en co-produksjon med Feil Teater. Thomas er en av to skuespillere som har skapt humorkonseptet På nyklipte stier, som har ført til en rekke store sommer- og juleshow på Sørlandet de siste 10 årene.

Teater Innlandet, Kultur og underholdning Skal more Innlandet med Jungelboken

For Teater Innlandet spilte han vinteren 2019 Baloo i Jungelboken som ble produsert i samarbeid med Riksteatret. Co-produksjon: Når villdyra skal spise seg mette, blir jungelen et skummelt sted for menneskebarn. Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shere Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang.

Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Det blir med andre ord høyt tempo og mange skift.

Først og fremst handler det om å gi publikum godfølelsen: Vi så den første Disney-versjonen av «Jungelboken». Om «Jungelboken» heter det i oppsummeringen: «Publikumsvinneren Jungelboken co-produksjon med Riksteatret preget våren. Familieforestillingen ble en leken fest, med sanger som framkalte gode minner hos det voksne publikumet, og som glade barn nynnet på mens de forlot salen etter forestillingen.

JUNGELBOKEN RIKSTEATERET Relaterte emner

Publisert: 07 januar, 2020 15:38 Oppdatert: 07 januar, 2020 15:38 Artikkelen er mer enn ett år gammel. Her er tallenes tale. Her er oppgjøret for Teater Innlandet med Janne Langaas som sjef i ni år. Et år kun slått av Teater Innlandets første år i Hamar kulturhus, 2014, med 37. Artikkelen fortsetter under annonsen Hun oppsummerer slik selv, i en pressemelding om året 2019 og sine ni år som sjef, sett hjemmefra, med brukket bein etter uhell i kjelkelek i sitt eget avskjedsselskap med teatrets ansatte: Spark i sjelen «Vi har siden jeg tok over ledelsen av Teater Innlandet sagt at «alle trenger et spark i sjelen».

Jungelboken Riksteateret
JUNGELBOKEN RIKSTEATERET Kommentarer:
Forfatter på Jungelboken riksteateret
Meling fra Skien
jeg elsker lese tegneserier tålmodig. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: internationale Regeln Fußball.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net