Argon Dab 2

  1. Mer om
Argon Dab 2

Argon Dab 2 UovertruffenSammenlign pris på Argon DAB-radio og nettradio. Vi hjelper deg å velge blant 5 varer. 2 priser · Argon Audio RADIO2i DAB2batt er en flott og utrolig fleksibel DAB/FM-radio med mulighet for batteridrift ved hjelp av det innebygde, oppladbare batteriet Hi-Fi Klubben har et rikt utvalg av Argon DAB.radioer. Argon Audio DAB Adapter3 Mk2 DAB tuner Fm virker normalt men ikke dab kanalene. Alt ser normalt ut i displeiet. Geir Huken ARGON AUDIO RADIO2 DAB radio. Marcus Thranes gate 2-6, 0473 Oslo Kart. Kompakt og flott DAB-radio med imponerende god

Beskytt strømkabelen Dra strømkabelen på ett vis som minimerer risikoen for at den blir klemt eller at noen tramper på den.

Vær spesielt oppmerksom på selve stikkontakten, vegguttaket og tilkoblingen som går ut fra produktet. Lynnedslag Koble ut produktet fra strømuttaket under stormer og tordenvær, eller når den ikke brukes over en lengre periode. Dette forhindrer at lynnedslag og overspenning skader produktet.

Fremmende legemer eller væske Trykk aldri in fremmedlegemer i produktets åpninger etter som dette kan lede til brann, elektriske støt eller at produktet tar skade. Søl ikke væske på produktet. Service Forsøk ikke å reparere dette produktet selv. All service og alle reparasjoner skal utføres av kvalifisert servicepersonell. Skader som krever reparasjon Kontakt serviceforretning for reparasjon dersom: a strømkabelen eller pluggen er skadet.

Behold originalemballasjen i tilfellet du behøver å transportere enheten i framtiden. Vi anbefaler også å du beholder denne bruksanvisningen. Bruk, kontroller og tilkoblinger Dette kapitlet beskriver og viser plasseringen av ulike knapper og tilkoblinger på din Argon. Forvalgsknapper Trykk for å ta fram en lagret radiostasjon. Knapp for automatisk søking Trykk for å gjøre et hurtigsøk eller fullstendig søk i DAB-modus.

DAB Radio test: Her er de 9 beste på markedet i

Trykk for å gjøre et automatisk søk i FM-modus. Vriknapp Vri for å velge alternativ, søke eller bytte stasjon og velge type. Trykk for å velge eller aktivere en funksjon.

Knapp for innsovningsfunksjon Trykk for å aktivere eller stille in innsovnings-timeren. Den her funksjonen slår av radioen etter en forhåndsinnstilt tidsperiode. Knapp for alarm Trykk for å aktivere eller stille in en alarm. Stand by-knapp Trykk for å skifte mellom standby- og spillemodus.

Argon DAB Adapter 2

Antenne Du kan vri antennen i ulike retninger for å forbedre mottaksforholdene. Hodetelefonutgang Koble stereohodetelefon med 3,5 mm minijack-kontakt til dette uttaket. Linjeutgang Bruk dette uttaket for å sende lyden videre til andre lydapparater.

Vi savner muligheter for å kunne navngi den i mobilappen, og den har en irriterende bug ved at den går helt i stå når lydnivået skrues helt ned, og man må ta ut og inn strømledningen for at den skal funke igjen. Da vi fikk inn et nytt eksemplar, som er det som selges i butikk, var dette problemet borte. Videre fikk vi en spesifisering fra produsenten om at det faktisk går an å gi produktet et nytt navn.

Har du lest dette? Hengepelargonia

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Man får en enkel radio å betjene til en bra pris, med en litt for liten tegnrute og knapper med veldig liten skrift. Som en av få i testen, har den en egen slumreknapp for vekkeklokken, på toppen.

Argon Audio RADIO2 DAB radio Best Pris

Er ikke dette viktig for deg og du foretrekker forhåndsinnstilte radiokanaler, kan du nøye deg med modell uten AUX eller Bluetooth. Hvilke funksjoner trenger jeg? Funksjonsrike radioer koster gjerne litt mer enn de uten mange funksjoner.

Funksjoner som alarm, og dato- og klokkeslett er alltid gunstige å ha, men det er også noen som blant annet har innebygd høyttaler og lampe. Vurder om dette virkelig er funksjoner du trenger på DAB-radioen din. Du ender bare opp med å betale mer enn du egentlig må dersom du kjøper en funksjonsrik DAB radio.

Hvor viktig er lyden for meg? Det betyder også, at selvom den er lidt dyrere end mange af konkurrenterne, så er den ikke lige så dyr, som hvis. Når lydnivået overstiger 120 desibel, kan det til og med oppstå direkte skade. Sjansen for hørselsskade avhenger av lydfrekvensen og varigheten.

Hvordan kan jeg rengjøre Radioer på best mulig måte?

ARGON DAB 2 Relaterte emner

En DAB-radio er en radio som er helt digitalisert, der man bedre kan utnytte frekvensressursene. Fordelene med DAB er mange. Du får blant annet bedre lydkvalitet og flere kanaler å velge mellom. Derfor må du investere i en DAB-radio dersom du skal høre på favorittstasjonene dine i nærmeste fremtid. De har bedre mottak, kan ta inn flere kanaler og har plass til flere ekstratjenester.

Argon Dab 2
ARGON DAB 2 Kommentarer:
Rapportert den Argon dab 2
Hågensen fra Skien
jeg elsker rapporterer norske nyheter dødelig. Se min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Kajukenbo.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net