Pasientsky App

  1. Mer om
Pasientsky App

Pasientsky App BelønningContent [hide]

Med PatientSky appen kan du som pasient komme i kontakt med din behandler når det passer deg. Hvilke tjenester som er tilgjengelig i appen som allerede bruker PatientSky. Løsningen inneholder tjenester som e-konsultasjon, reseptfornyelse og andre digitale beskjeder Med PatientSky kan du rette henvendelse til behandler når du har tid! e-konsultasjon, reseptfornyelse og andre digitale Open the Mac App Store to buy and download apps. You can easily get in touch with healthcare professionals through the PatientSky app Hensikten med PasientSky er å forenkle dialogen mellom pasient og legekontor. Med denne appen på telefonen blir det slutt på køer hos legekontoret

Appen vår er Norges mest populære pasientapp.

Vi 30 personer holder til på Skøyen Oslo i fine lokaler med kantine og god tilgang til offentlig transport. Videre kan medisiner bli levert på døra.

Har du lest dette? 60 års gave pappa

Denne formen for e-helse er svært gunstig for utsatte grupper som av ulike årsaker ikke er så mobile selv. Nå blir hverdagen betraktelig enklere.

Unngå unødvendige pasientbesøk PasientSky kan også hjelpe deg med å avklare om det er behov for legebesøk eller ikke. Er du i tvil, kan du sende en henvendelse til legen din.

PatientSky Download Android APK Aptoide

Skriv eventuelt inn en kommentar, og trykk på «Bestill». Du vil nå finne bestilt time i Kalender-funksjonen i appen Timeforespørsel For å sende en forespørsel om timebestilling, velger du først klinikken og deretter hvilken behandler du ønsker time hos. Du vil nå automatisk få opp kalenderen til denne behandleren. Velg hvilken behandler du ønsker å kommunisere med under Mottaker Ari Bertz.

Østlandske Hjertesenter

Under feltet Beskjed beskriver du eventuelle symptomer så detaljert som mulig. Du kan også ta et bilde og legge ved dersom det er ønskelig. Internettjenesten gjelder ikke for akutt hjelp. Bruk ditt personnummer, tast deretter inn bankID samme som brukes i nettbank. Du vil da komme inn på din egen side.

PASIENTSKY APP Relaterte emner

Timebestilling via Pasientsky på internett med BankID. Trykk på Pasientsky-bildet. Tove Kurås avslutter sitt virke som fastlege fra 1. Khan hadde siste arbeidsdag hos Landsbylegene 28. Kurås sin hjemmel har vært lyst ut, men vi har ikke lykkes med å finne en arvtaker. Det jobbes fortsatt med dette. I mellomtiden forsøker vi nå å skaffe vikar.

Pasientsky App
PASIENTSKY APP Kommentarer:
Rapportert den Pasientsky app
Braaten fra Rørvik
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Matball. jeg liker rapporterer norske nyheter skremmende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net