Engelsk Staffordshire

  1. Mer om
Engelsk Staffordshire

Engelsk Staffordshire FeilStaffordshire bull terrier er en mellomstor britisk terrierrase som kan ha oppstått i Staffordshire, selv om selve opprinnelsen er både usikker og omdiskutert. Typen utkrystalliseres i siste halvdel av 1800-åra. Staffordshire bull terrier er ogs Staffordshire bull terrieren deler mye av sitt opphav med raser som engelsk bull terrier, amerikansk staffordshire terrier og amerikansk pitbull terrier Du finner 515 nytt og brukt annonser med søkeordet "staffordshire" på FINN Torget. Staffordshire Ironstone engelsk porselen, hvit og bl Staffordshire bull terrier er en middels stor hunderase med en kompakt og svært muskuløs kropp med forholdsvis korte bein, et stort hode med svært veldefinerte Etter dagene som kamphund; Utseendet til engelsk staff; Hva er forventet levetid? Staff og valg av kennel; Hannhund og

Godkjente farger i henhold til rasestandarden er rød, fawn lysebrun, brindel, sort og blå.

Staffordshire bull terrier

Enhver av disse fargene i kombinasjon med hvitt er også godkjent populært kalt pied. Black and tan eller leverfarge ansees som grove feil og er meget uønsket. Sammenlignet med amerikansk staffordshire terrier amstaff og pitbullterrier er Staffordshire bull terrieren kortere og mer kompakt. Den er også mye mildere i sin væremåte i forhold til de to førstnevnte rasene.

Mankehøyde på voksne individer er mellom 35,5 og 40,5 cm i forhold til vekten. Derfor står den i England populære familiehunden, på listen over farlige hunderaser i mange andre europeiske land og i deler av USA og Canada.

Hold, avl og import er derfor underlagt strenge regler. Mye kjærlighet og en konsekvent oppdragelse Den som vet hvordan man skal håndtere denne i utgangspunktet fredelige og sensitive rasen vil få en tilpasningsdyktig og vennlig partner ved sin side, som ikke bare fungerer som en pålitelig vakthund, men som også er en sportslig følgesvenn og kosete lekekamerat.

Erfaring med hundetrening, god selvtillit, mye ro og tålmodighet, og fremfor alt, mye kjærlighet til hunden, er viktige egenskaper hos de som eier en Staffordshire Terrier. Tidlig sosialisering, spesielt med andre hunder, samt mye tillit og et fast hierarki der eieren står øverst er avgjørende for en vellykket oppdragelse og et harmonisk forhold. Utseende Omdømmet som en defensiv kamphund har Staffordshiren ikke fått på grunn av sin natur, men først og fremst på grunn av uansvarlige eller uvitende hundeiere.

Og selvfølgelig bidrar hans bøffe og muskulære utsende til det faktum at noen mennesker er redde for, eller i det minste har respekt for ham.

Med en mankehøyde på 35 til 40 cm og en vekt på 11 til 17 kg, tilhører Staffordshire Bullterrieren de små til middelsstore og spesielt tunge hunderasene. Kroppen hans vitner om en enorm kraft og viser seg å være veldig rask og fleksibel, til tross for vekten. Kort pels i flere fargevarianter Under hundens korte, glatte og veldig lettstelte pels, er hans muskler godt synlige.

Karakteristisk er hans brede, korte hode med de litt skråstilte eller halve ørene. Like varierte som hundens karakter er Staffordshirens pelsfarge. Hundens pels kommer i nesten alle farger, fra sort, hvit til rød og fawn lysebrun og blå. Alle fargene kan være monokrome eller kombinert med hvitt eller brindel. Historie Staffordshire Bullterrierens forfedre som først dukket opp for over 250 år siden i England var mest sannsynlig ikke like store og kompakte som hundene vi kjenner til i dag.

På den tiden ble hundene, som kommer fra en krysning av forskjellige terriere, holdt og oppdrettet av gruvearbeidere fra "Black Country", det vil si i den sentrale engelske regionen rundt Birmingham og Staffordshire County. Arbeiderne oppdaget fort hundens utmerkede egnethet som rottefanger, noe som også tillot dem å tjene litt ekstra penger. I tillegg til deres opprinnelige oppgave å jakte rotter, ble hundene i økende grad brukt til "rottebit" - et ganske blodig spetakkel hvor det ble konkurrert og veddet på hvilke hunder som kunne drepe flest rotter i løpet av en gitt tid.

American Staffordshire Terrier valper bør ikke kjøpes avvent før de er 8-10 uker gamle. Deres levealder er vanligvis 12 år med god omsorg. På verdensbasis har American Staffordshire Terrier vært gjenstand for avle forbud som retter seg mot Bull og Terrier familie som svar på godt omtalte hendelser med pitbuller eller lignende hunderaser.

I relasjon: Anicura moss

Denne lovgivningen varierer fra regelrett forbud mot besittelse av restriksjoner og betingelser for eierskap. Staffordshire Bull terrier, hund, 2 år, Ikke til slag!!! Kun Avl staffordshire bull terrier tilbydes til Avl. Thorkild er fra 2019 han er rød og hvid med DKK stamtavle Thorkild er meget glad for alle mennesker og andre hunde der har aldrig været noget han er meget rolig anlagt men samtidig meget glad for at lege med andre hunde. Nogle Staffordshire bull terrier har kuperede ører, men dette er dog ikke lovligt i Danmark.

Hunden har korte ben, en mellemlang hale og et bredt bagparti samt brede skuldre. Staffordshire bull terrieren er ca. Hannerne vejer som regel. Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Bull Terrier, der pt. Kontakt opdrætterne. Få besked når der er nye kuld. Tilmeld dig, og få beskedVi föder upp Staffordshire Bullterrier i vårt hem. Vi bor i ett hus på Värmdö, 3 mil utanför Stockholm. Med oss bor våra tre barn, Lucas, Alice Julia, samt våra Staffar.

Läs mer om dessa under Våra hundar Sidan är underkonstruktion!

American Staffordshire: Amstaff er forbudt i Norge

Mer text och info kommerNorsk Terrier Klub og Rasegruppen for Staffordshire Bull Terrier oppfordrer alle potensielle valpekjøpere til å sette seg godt inn i rasen og til å etablere god kontakt med potensielle oppdrettere. För närvarade har vi inga valpar till salu. Alla är bärare av dilution. Han her et veldig godt lynne. Ikke noen sykdommer. Mor er en 3 år gammel Engelsk Staffordshire Bull Terrier som er verdens beste kosebamse.

Ikke noe sykdommer Vi tar et depositum på 5000 kr for reservasjon av valp.

Engelsk Staffordshire Bull Terrier Til Salgs

Og svarer kun seriøse henvendelser! Staffordshire Bull Terrier — 19 ting som er greit og vite. Det er mye å sette seg inn i. Enten om man vurderer anskaffelse av Engelsk Staffordshire Bull Terrier — eller bare er genuint interessert i rasen.

Her har vi listet opp mye kjapp informasjon — og vipps så er du sannsynligvis noe klokere på den folkekjære staffen. Find staffordshire bull terrier i Dyr og tilbehør Køb dit nye kæledyr til en billig pris på GulogGratis. Staffordshire bull terrier staffy forveksles til tider med den amerikanske staffordshire terrier. Tjek de bedste tilbud der matcher Staffordshire bull terrier på Alleannoncer. Vi har samlet 2 annoncer fra hundredvis af markedspladser så du enkelt kan søge gennemHvad kræver det at have en Staffordshire bull terrier?

Elevage Staffordshire Bull Terrier. Baptiste et Mélanie sont éleveurs de staffordshire bull terrier en Normadie proche de Rouen passionnés depuis 2011.

Notre élevage de Staffie est un élevage familial, nos chiens, nos chiots sont des chiens de famille.

Forskellige gamle optegnelser viser, at forfædrene til den engelske Staffordshire Bull Terrier blev holdt i de regerende gårde for hundreder af år siden. Disse mastifflignende dyr blev brugt af romerne som gladiatorer i arenaer, til agnbjørn, løver og tyrer.

Faktisk er udtrykket bull terrier afledt af den engelske tyr tyren. Velkommen til Hvalpely. Staffordshire bull terrier hvalpe. Kennel Vikingstaff s har selvfølgelig gennemgået og bestået den lovpligtige opdrætteruddannelse samt haft kennel inspektion. På de hur sidorna kan du läsa mer om vad Svenska Kennelklubben går och för en inblick i hur vår stora organisation är uppbyggd.

Staffordshire bull terrieren tilhører FCIs gruppe 3 Terriere Som ejer af en Staffordshire bull terrier skal du fra start af indstille dig på, at du er den i sofaen, som har mindst plads. Skal opvaskmaskine tømmes, kan du være sikker på, at det står en lille hjælper på fire ben, som gør sit ypperste for at hjælpe. Välkommen till vår hemsida. Vårt kennelnamn är första bokstaven i våra namn,inklusive barnens. Vår familj består av Susanne och Klas samt våra tikar Agnes och Kajsa. Vi har även en tik, Lily som bor i Finspång hos sin fodervärd familjen Svensson.

Gå til Facebook; Gå til Instagram; Staffordshire bull terrier. The Staffordshire Bull Terrier is a small to medium sized, short-coated breed of terrier from England. The Staffordshire Bull Terrier descends from purpose bred 19th.

Staffordshire bullterrier - valpar till salu Köpahund Staffordshire Bullterrier - Rasartikel - - En clown med muskler. Den billigste annonsen liggerEn Staffordshire bull terrier vil nemlig hurtigt føle sig fristet til at tage kontakt til alt og alle, der skulle finde på at gå forbi. Hunden er meget nysgerrig, men ikke agressiv. Generelt er Staffordshire bull terrier kendt for at være godmodige, tålmodige og kærlige hunde, men ligesom hos alle andre hunde, så spiller opdragelsen.

Til alle os der er trætte af at høre på vores elskede hunde er sorte får i flokken fordi de ikke har stambog, og er trætte af opslag hvor folk ikke har andet at gå op i Vi har 53 resultater for Staffordshire bull terrier til salgs til de beste.

Staffordshire Bullterrier

Om engelsk staffordshire bull terrier valper. January 18, 2015 at 12:42 am. Sele til staffordshire bull terrier. Vi har 60 resultater for Terrier valp til salg til de beste prisene. Politiet opplyste at to unge menn ble observert på stedet rett i forkant av at hunden ble stjålet.

De var usikre om disse to kunne settes i sammenheng med tyveriet. Stort engasjement Lørdag kveld fikk eieren et tips av en som visste hvor hunden befant seg.

ENGELSK STAFFORDSHIRE Relaterte emner

Når det gjelder aktivitetsbehov virker det som om det er "middels", og det passer bra nå som vi kanskje har innsett at vi ikke vil få tid til en hund med svært høyt aktivitetsnivå. Jeg regner med at den kan være med på joggeturer og en fjelltur i ny og ned, i tillegg til daglige lufteturer og mental trening selvfølgelig. Egner den seg til lydighet og spor ikke på toppnivå, men slik at man kan konkurrere litt om man skulle få lyst og tid? Det er viktig for meg at jeg kan bruke hunden til noe, og få til noen resultater. Jeg har inntrykk av at det er en leken og "glad" hund - og det liker jeg! Middels er nok en riktig beskrivelse.

Engelsk Staffordshire
ENGELSK STAFFORDSHIRE Kommentarer:
Rapportert den Engelsk staffordshire
Madsen fra Harstad
jeg liker lese romaner enormt. Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine hobbyer er joggen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net