Eirin Kristiansen

 1. Mer om
Eirin Kristiansen

Eirin Kristiansen AutentiskHome & Interior · House renovation · Eirin tipser · Food & recipes · Winter & Christmas · Contact · Instagram · Mäele k Followers, 375 Following, 883 Posts - See Instagram photos and videos from EIRÍN KRISTIANSEN k Followers, 368 Following, 861 Posts - See Instagram photos and videos from EIRÍN KRISTIANSEN eirinkristiansen.no · Ikke vurdert ennå (4 anmeldelser Content Creator │ CEO and founder, Mäele wear │ Bestselling author: Miss Independent (2016), Ditt Beste År

En vinterdag i 2013 hadde hun ikke snakket med faren på flere dager. Da fikk jeg beskjed om at han var på sykehus. Jeg tenkte «hjelp, dette er bunnen». Jeg var livredd og følte meg hjelpeløs. Han hadde rast ned i vekt, og så skikkelig syk ut, forteller hun. Hun tror det var redningen for faren at det ble så alvorlig at han ikke hadde noe annet valg enn å slutte å drikke. Han har lest teksten datteren har med i boken, og kjenner igjen det hun skriver.

Eirin Kristiansen, som er utdannet pedagog og er undervisningsentusiast, har lagt ned et stort arbeid i å utvikle det opplegget instituttet nå har for opplæring, erfaringsutveksling og evaluering av seminarledere.

Hun sier at «å etablere et system for opplæring og kunnskapsoverføring har gjort at vi som et kollektiv er blitt mye flinkere.

Samarbeid for bedre utdanning

Og ikke minst, seminarlederne våre står ikke alene. Og det syns på evalueringene.

Studentene er jevnt over mer tilfreds. Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Dusjen er stor og romslig, der listene på den spesialbestilte glassveggen i dusjen også er i roségull for en komplett finish.

Roségull finish finnes også på alle håndtakene inne. Det er ikke bare håndtakene som er spesielle, men alle innerdører er spesialbestilt og lakkert i klassisk hvit — lik farge som på alle vegger. Dørene er tykke, robuste og lydisolerende. Foto: PrivatMegleren Les hele I andre etasje er det satt inn en spesialdesignet glassvegg med matte, svarte stålrammer.

I andre etasje er det også en loftstue, som enkelt kan gjøres om til et soverom av fremtidige eiere.

Eirin Kristiansen

Drømmen som ble virkelighet — Jeg husker at jeg nesten ikke fikk sove om nettene før jeg fikk avklart om leiligheten ble min eller ikke. Jeg ønsket meg en av de få leilighetene som hadde den unike takhøyden, og jeg kapret den siste.

Da var gleden stor! Takhøyden og idyllen ved sjøkanten er noe som har fengslet Eirin siden første stund.

Se dette: Bostøtte oslo

Takhøyden gjør leiligheten helt spesiell, og juletreet mitt er fire meter høyt. Hvor kult er ikke det? Foto: Privat Les hele En perle ved sjøen — Beliggenheten er utrolig, og det er fantastisk å bo så nært sjøen.

Pulsen, Kultur Eirin (26) satser alt på eget klesmerke

Lufteturen med hunden på kvelden blir plutselig et eventyr med alle de vakre solnedgangene vi får oppleve, og de fantastiske turmulighetene i skog og mark er deilig å ha så nært. Det at hun stiller spørsmål i en tekst tilbake til oss lesere gjør at vi føler oss sett. Smilefjes og hjerter skaper også et bedre forhold mellom blogger og leser.

Ved hjerter ønsker hun for eksempel kanskje å vise at hun setter pris på bloggen og bloggleserne sine. Likevel bruker ikke Eirin all slags ord og uttrykk.

Nærøy kommune Viser person: Eirin Kristiansen Ramstad

Det er en offentlig blogg som alle kan lese, derfor tilpasser hun språket litt og bruker ikke upassende ord som kan virke krenkende på andre eller ødelegge inntrykket vi lesere får av henne. Eirin legger mye vekt på bloggen.

Den blir oppdatert hver dag og noen ganger et par ganger om dagen. Dette viser at hun har en stor interesse og et ønske om at vi lesere skal fortsette å lese bloggen og følge henne. For vi alle vet jo, - en oppdatert blogg er en lest blogg.

Last ned også: Bursdagsfeiring karmøy

Som leser av denne bloggen har man mulighet til å kommentere innleggene hennes og få tilgang til inspirasjonsbilder. Som leser får man også tak i informasjon som gjør at man kan ta kontakt med bloggeren og også følge hun på sosiale medier som for eksempel Instagram, twitter, facebook og bloglovin. Jeg synes det er både positive og negative sider ved denne bloggen til Eirin Kristiansen.

Hun skriver på en måte som gjør det inspirerende og gøy å lese bloggen hennes.

EIRIN KRISTIANSEN Relaterte emner

Rektorbloggen Samarbeid for bedre utdanning Forrige uke inviterte vi oss ut til miljøer på UiO som lykkes godt med utvikling av undervisning og læringsmiljø. Invitasjonene lot ikke vente på seg, og fredag ettermiddag var vi på besøk hos Institutt for statsvitenskap. Det var en energisk og optimistisk slutt på arbeidsuka. Det var Eirin Kristiansen som først skrev til oss. Hun er studiekonsulent på statsvitenskap.

EIRIN KRISTIANSEN Kommentarer:
Forfatter på Eirin kristiansen
Bergum fra Vossevangen
Les gjerne min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Bergsteigen. jeg liker dele interessante nyheter vellykket.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Hilde Heltberg Begravelse
 • Gravid Symptomer Uke 6
 • Monner Definisjon
 • Sneglen Og Rosebusken
 • Hvordan Bygge Muskler
 • Hm Home Bergen
 • Bergens Magasinet
 • Pogoda Fredrikstad
 • Student Broker
 • Badeland Stavanger
booked.net