Hurum Mølle

  1. Mer om
Hurum Mølle

Hurum Mølle IøynefallendeContent [hide]

Juni avholdt Hurum Mølle sammen med Norsk Landbruksrådgivning Østafjells og Norgesfôr AS, markvandring hos Jakob Volent og Manuala Reiner p Norgesfor AS Hurum Mølle - Kirkebygdveien 29, 3490 Klokkarstua - Postboks 3, 3401 Klokkarsua - Informasjonskapsler og personvern Hurum Mølle driver kornmottak og selger gjødsel, kalk, såvarer, plantevern, kraftfôr, tilskuddsfôr og transporttjenester. I vår Møllebutikken har vi et godt Klokkarstua - Hurum mølle Sykkelruta starter på Klokkarstua, nærmere bestemt i rundkjøringen der fylkesveiene 289 og 281 møtes. Herfra skal du rett sørover p Hurum mølle ligger langs riksvei 281 ved Sundby gård og Rødbyvannet. Gammel vei krysser Hurummarka fra Sundby til Filtvet. Det går flere sykkelruter til/fra

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Når du baker brød ønsker vi at du skal vite hvor melet kommer fra, hvordan det er malt og hvordan kornet er dyrket.

Hurum Mølle

Mel fra Holli Mølle er steinmalt. Selv om det er parkering ved mølla vær snill å utvis god folkeskikk og diskresjon og parker fornuftig. Store lastebiler og andre kjøretøy kjører ofte inn og ut her. Hurum mølle er en «familie-mølle» eid og drevet av John Arne Johansen og sønnene hans.

Last ned også: Harald møller

Her er daglig leder Johan Johansen sammen med sin far John Arne Johansen mellom de to steinkvernmøllene. Foto: Erik Harsem Nyheter I år er det 100 år siden mølla ble etablert og er i dag en av de få gjenværende bygdemøllene som produserer matmel.

Hurum Mølle AS

Det lokale melet Hurum Mel, som vi har holdt med på med i et par år, begynner å bli populært blant mange. Hurum mølle feirer 100 år og har en spennende historie å se tilbake på. Frem til 1906 var Ugstad mølle dit bøndene dro for å få malt kornet sitt.

Julebaksten har vi selvfølgelig også i egen gårdsbutikk frem mot jul, samt for salg på de julemarked som fremdeles vil bli arrangert. Det som er nytt i år er at speltkornet er produsert på Værby Gård, Kana, og melet er malt på Hurum Mølle. Kanskje kan vi kalle dette kortreist mat!

Post T8: P ved Store fyllinga. Ta med kartet over Rødbysætra også. Kartene overlapper ikke hverandre helt.

HURUM MØLLE Relaterte emner

Join now to view geocache location details. Please note Use of geocaching. Selv om det er parkering ved mølla vær snill å utvis god folkeskikk og diskresjon og parker fornuftig. Store lastebiler og andre kjøretøy kjører ofte inn og ut her. Hurum mølle er en «familie-mølle» eid og drevet av John Arne Johansen og sønnene hans.

Hurum Mølle
HURUM MØLLE Kommentarer:
Rapportert den Hurum mølle
Larssen fra Vossevangen
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Kenjutsu. jeg liker utforske norske bøker ulidelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net