Selskapsleker Ungdom

  1. Mer om
Selskapsleker Ungdom

Selskapsleker Ungdom RimeligTom for ideer til selskapet? Her finner du garantert minst en lek som passer. Stor samling med velkjente klassikere og nye kreative noen helt avslappa og greie leker☺. Håper du blir fornøyd – og får mange timer med mye gøy ut av dette heftet! Tips og ideer til forbedring – eller Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din Hei Jeg og en kamerat har fått i ansvar å ha leker for en gjeng ungdommer på alderen 14-15 år. Noen som vet om noen sinnykt tøffe leker er en artig sirkellek som passer både for barn og ungdom. godt som bli-kjent-lek ettersom man må bruke navnene til de andre i gruppa når man leker

Når deltakeren får bind for øynene, fjerner medhjelperen straks lydløst alle flaskene som ble utplassert. Når kvinnen om litt tråkker av gårde, og gjør seg flid med å ikke velte en eneste flaske, er golvet helt ryddet.

Det fins ingen flasker der!

Grillfest for ungdommen

Deltakerens luftige og svært så forsiktige bevegelser og anstrengelser blir morsomme å se på. Gjort riktig, kan dette være en fantastisk morsom lek spesielt om gjestene aldri har prøvd den før. Den krever imidlertid at to av gjestene er sterke nok til å klare å løfte og holde en av de andre opp fra bakken.

Gjestene plasseres på et rom, hvor de blir gitt lovnader om at de en etter en straks skal få være med på en spesiell flytur. Forbauselsen er stor når personen plutselig løftes opp, og tas med på en spenstig flytur. Gjør gjerne opplevelsen ekstra spennende ved å si ting som «This is your captain speaking.. Tips: Kan også gjøres med flypassasjeren sittende, dersom du har tilgang til fire bærere og en pall til å plassere stolen på.

Ta gjestene med på en spenstig flytur! Gjett hva det er i posen. Du trenger: En plastpose det må ikke være mulig å se gjennom posen eller striesekk.

australiaenred.com leker

Forberedelser: Gjør klar posen med gjenstandene på forhånd. Enkel og morsom lek. Du putter ganske enkelt 10 gjenstander som du allerede har i huset i en pose. Eksempel: En pose kaffe, steketermometer, gaffel, krydderbøsse og et par sokker. Gjestenes oppgave er å etter tur stikke hånden ned i posen med bind for øynene, for deretter å gjette og skrive ned hva de tror de ulike gjenstandene er.

Når alle er ferdige, samler personen som styrer leken inn alle lappene. Den av gjestene som har flest riktige svar har vunnet leken.

Tips: Juster vanskelighetsgraden etter gjestenes alder. Dette er en fin lek dersom kjønnsammensetningen på selskapet er någenlunde lik f. Menn og kvinner deles inn i hvert sitt lag.

Alle riktige svar gir ett poeng til laget. I stedet for logoer, prøv også å la lagene få se slagordene til ulike bedrifter, for deretter å gjette hvilken bedrift de tilhører. Ikke veldig ulik klassikeren «stolleken». Skjeene legges på golvet en skje mindre enn antall personer, mens de som deltar i leken sitter rundt.

Spill Lek Partyking

Personen som er satt til å lede leken starter så med å fortelle en historie. Hver gang ordet «skje», «skjei» eller andre varianter av ordet sies, er det om å gjøre for deltagerne å hive seg frem og sikre seg en av skjeene på golvet. Den som sitter igjen uten skje, er ute av leken. For hver gang noen går ut av leken, fjernes ytterligere en skje fra golvet.

Den som sitter igjen alene tilslutt, kåres til vinner. Tar man opp en skje uforvarende uten at ordet er uttalt f. Lille Ole førte litt av grøten opp mot munnen med fingrene.

Du trenger: At ingen av gjestene har vært med på leken tidligere! Gjestene får etter tur forslå en gjenstand som skal pakkes med på turen — hvis den godkjennes av verten vel og merke.

Det gjestene ikke vet, er nemlig at kun gjenstander som starter med vedkommenes første bokstav godtas! Eksempel: Hvis Per forslår å ta med en kortstokk, vil verten svare at dette får han ikke lov til. I stedet bes han om å ta med seg en pose peanøtter.

Den av gjestene som avslører spillets konsept, utkåres til vinner. Tips: Av åpenbare årsaker kan denne leken spilles kun en gang i ett og samme selskap, men med litt fantasi er det mulig å komme opp med lignende varianter. Du trenger: En blokk med-post-it-lapper per deltager. Gjestene deles inn i parvise lag. En av personene på hvert av parene utstyres med en blokk post-it-lapper.

Når lekens leder gir signal, er det om å gjøre å feste så mange post-it-lapper som mulig på den andre personer innen det har gått to-minutter bruk stoppeklokke.

Vinner av leken er paret som har personen med flest lapper på seg lapper som faller av underveis telles selvsagt ikke med. Etter første runde bytter deltagerne om på rollene personen som festet lapper i runde en, er nå den det skal festes lapper på.

Menneskelig stein-saks-papir. Bevege seg rundt på gulvet, rulle, åle, krype, klatre og hoppe.

Prøve å kaste og fange gjenstander. Løpe, prøve å hoppe. Turer i nærmiljøet, i skogen, utforske terreng og underlag ved ulike årstider — snø, is, mose, røtter, gress, asfalt, strand.

Leke med ball, klatre opp, hoppe ned, ake. Faktaark Nasjonale anbefalinger om fysisk aktivitet 0-5 år pdf Fysisk aktivitet i 2-5-årsalderen I 2-5-årsalderen får barnet større kroppsbeherskelse.

De kan trene på å bære ting, løpe, hoppe med samlet sats, hinke og rulle. Barn lærer seg raskt.

Du kan være aktiv sammen med barnet. Tren på balanse, rotasjon, kaste og fange for kontroll på bevegelser. Da skal personen som fikk spørsmålet svare så raskt den kan de 3 første tingene som popper opp i hodet. Man kan ha dialoger mellom folk som spiller scener. For eksempel at de spiller sammen, men da naturligvis ikke i samme rom. Her kan man bare utforske å prøve å se hva man får til. For eksempel en dialog i en satt setting, også kan person A og B snakke igjennom alfabetet. De største barna kan kanskje treffe bøtta på litt lengre avstand enn de minste.

Ball på blikkbokser Å kaste ball på blikkboks er noe de fleste kjenner igjen. Finn fram for eksempel 10 bokser, og stable dem i en pyramide. Kast så hardt og målrettet du kan og se hvor mange bokser som velter. La for eksempel hver deltaker få tre kast fra en avstand som passer alderen.

32 ulike leker! oslospeiderne

Hvis du markerer alle boksene med tall, kan du lure inn litt matematikk også når barna må regne ut poengsummen. Ringspill Ringspill består av fem pinner som montert på et kryss av tre eller plast, samt fire ringer.

De ulike pinnene har forskjellig poengsum, og målet er å få ringen over pinnen. Har du ikke et ringspill liggende kan dere kast ringer på flasker. Sett opp brusflaskene i en trekant, og juster kasteavstanden etter deltagernes alder. Rockeringkonkurranse Hent fram rockeringen og la barn og voksne konkurrere om å rocke lengst mulig. For å øke vanskelighetsgraden litt, kan du også utfordre deltakerne til å rocke mens de gjør noe annet, for eksempel strekke hendene i været eller drikke fra en kopp med vann.

SELSKAPSLEKER UNGDOM Relaterte emner

En litt småfrekk en Serien selskapsleker for voksne fins på johnsteffensen. Denne gangen presenteres en lek som fungerer utmerket for alle som ikke har vært med på den før. I tillegg vekker den begeistring latter hos publikum. Det er festkledde jenter med kjole eller skjørt som plukkes ut som deltakere. Få gjerne tre — fire frivillige til å melde seg.

Selskapsleker Ungdom
SELSKAPSLEKER UNGDOM Kommentarer:
Redaktør på Selskapsleker ungdom
Reiersen fra Molde
jeg liker dele interessante nyheter nervøst. Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Briefkasten.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net