Hvem Spiller Sunniva I Kaptein Sabeltann

  1. Mer om
Hvem Spiller Sunniva I Kaptein Sabeltann

Hvem Spiller Sunniva I Kaptein Sabeltann Nettopp kommetSunniva er en rollefigur fra forestillingene om Terje Formoes sjørøverfigur Kaptein Sabeltann. Hun dukket opp første gang i forestillingen om Kaptein Sabeltann og skatten i Kjuttaviga. Sunniva bor i vertshuset hos Tante Bassa i Kjuttaviga Kaptein Sabeltann · Terje Formoe, 1990-1999, 2010. Svein Roger Karlsen, 2000-2009. Kyrre Haugen Sydness Forestillingen Kaptein Sabeltann og hemmeligheten i Kjuttaviga ble spilt en Pinky og Sunniva i Kaptein Sabeltanns Verden; 2011: Kaptein Sabeltann og Fengende sanger og mektig musikk. Og alle de kjente sjørøverne i levende live: Langemann, Benjamin, Skalken, Pelle, Pysa, Pinky og Sunniva Rolleliste for Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Terje Formoe gjorde sitt siste comeback som Kaptein Sabeltann. Koreografi: Helen Vikstvedt. Scenografi: Per Olav Austdahl. Effekter: Nicholas Khandji. Scenemester Kjetil Lyseggen.

Janne Formoe tilbake i Dyreparken

Fra oppsetningen på Chat Noir i 2013. Kaptein Sabeltann og hans menn ble trukket gjennom byens gater med hest og karjol. Mange tusen mennesker var tilstede for å feire Kongen på Havet.

Det rapporteres om 17. Stykket ble også spilt sommeren 2015.

Det hadde premiere 6. Til sammen er det i 2014 solgt mer enn 1, 4 mill. Solgte Kaptein Sabeltann-CDer har på dette tidspunkt passert 1,4 mill. Det samme har DVD-salget. Dagen etter var det en like overveldende mottakelse på Fønix kino i Kristiansand. Filmen hadde kinopremiere over hele landet 26.

Den fikk overveldende gode kritikker og ble sett av 380 000 på kino i Norge.

Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt (Video )

Filmen ble produsert av Storm Studio ved Frederick Howard og ble spilt inn i 3verdensdeler. Locations: England Cornwall, Algerie og Thailand. Filmen ble solgt til 110 land. Tilbake til røttene I oktober 2014 kom albumet «Den Blå Planeten» digitalt på egen label, tidsnok til å bli nominert til Spellemannprisen som gikk av stabelen 17. Samtidig annonserte Terje Formoe at han vil tilbake til de musikalske røttene sine. Vi tenker at et sjørøverspill slår aldri feil.

Om Terje Terje Formoe

Og at så lenge spillet er morsomt, så gjør det ingenting om du ikke kjenner til referansene fra før, sier Wærn.

Spillet er oversatt til en rekke språk, og vi har lyd på norsk, samisk, dansk, svensk, engelsk og tysk. I tillegg er det tekstet på flere språk, blant annet arabisk og japansk. Vi tror det er viktig for barn at de forstår spillet på eget språk.

Her er det siste bildet

Stykket hadde premiere på dagtid i Kristiansand Dyrepark den 9. Sommeren 1992 ble 11 nattforestillinger sett av ca 35 000. Siden det har over 1,4 millioner små og store sett forestillingene med Kaptein Sabeltann. Så nå kaller de meg for blondie, ler det unge skuespillertalentet.

Ingrid mener at hun fikk rollen som Sunniva siden hun ligner ganske mye på karakteren: Jeg er glad i sommer og bading, og det å utforske, akkurat som Sunniva. Hverdagen er hektisk, men en energisk og opplagt Terje tar seg god tid til en prat med Se og Hør. Fra den dagen ble det godt å leve for vennene våre. Tante Bassa er så lettet og glad at hun går omkring og traller og synger i vertshuset nesten hele dagen. Vesle Sunniva er blitt en liten forelsket dame i løpet av sommeren.

I Rubens hus har nemlig en ung mann med blå øyne, langt lyst hår og ring i øret flyttet inn. Pinky er blitt sjømannen Rubens beste venn og medhjelper.

Tidligere år var hun sentral i oppsetningen av Billy Elliot-forestillingen i Sandnes.

Terje og Janne Formoe:

Til høsten skal jeg koreografere musikalen Annie i Oslo, sier 28-åringen. Det har vært forestillinger nesten hvert år siden, blant annet oppfølgeren «Kaptein Sabeltann og hemmeligheten i Kjuttaviga» som kom i 1994.

Terje Fomoe ble tildelt en Spellemannpris for musikken. Dette var også første forestilling hvor Sabeltanns skute Den Sorte Dame ble brukt. Allerede i 1994 hadde Terje Formoe planer om en helaftens forestilling i sesongen 1995, men dette ble ikke noe av da det i 1995 ble brudd mellom Dyreparken og Terje Formoe.

HVEM SPILLER SUNNIVA I KAPTEIN SABELTANN Relaterte emner

Her har trioen nettopp løpt av scenen etter den siste forestillingen. Nå har de begge en travel sommer i møte. Men når jeg nærmet meg slutten, tenkte jeg at dette kunne jeg klart et år til, sier Ole Tobias Tveit aka Pinky. Sammen med Ingrid Aarsland hadde han sin siste Kaptein Sabeltann- forestilling forrige torsdag. Jeg kommer også til å savne å opptre for et så stort publikum, sier han. Liker å dra på eventyr Ole Tobias har noen fellestrekk med rollefiguren.

Hvem Spiller Sunniva I Kaptein Sabeltann
HVEM SPILLER SUNNIVA I KAPTEIN SABELTANN Kommentarer:
Redaktør på Hvem spiller sunniva i kaptein sabeltann
Trondsen fra Tønsberg
Se over min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Siebenkampf. jeg elsker utforske norske bøker livlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net