Deaktivere Instagram

 1. Mer om
Deaktivere Instagram

Deaktivere Instagram NyTrykk på profilbildet ditt øverst til høyre, trykk på Profil, og trykk på Rediger profil Instagram kan ikke gjenopprette kontoen din. Velg årsak til hvorfor du ønsker å slette profil. Tast inn passordet ditt for Trenger du å deaktivere en Instagram-konto? Vil du gi deg selv en pause for å bestemme Hvordan slette permanent konto på Instagram Hvis du vil midlertidig deaktivere kontoen din, må du logge deg på Instagram på en mobil eller en nettleser. Dette kan ikke gjøres via iOS- eller Android-appene

Jeg ønsker ikke å bidra til at andre skal føle seg utilstrekkelig. Jeg har derfor valgt å deaktivere min Instagram-konto og slette appen fra mobilen min på ubestemt tid, da det føltes riktig for meg.

Dette er ingen oppfordring til andre om å gjøre det samme, men jeg håper at vi alle kan tenke mer over hva vi legger ut og hvordan det påvirker andre, og ikke minst hvordan du selv påvirkes av andres glansbilder.

Du kan bare deaktivere kontoen din fra nettgrensesnittet. Fremgangsmåte for å deaktivere Instagram-kontoen midlertidig Fordelen med å bruke denne metoden er at den hjelper til med å skjule kontoen, profilen, bilder, kommentarer og lignende til du aktiverer den på nytt.

Instagram og Facebook lar deg deaktivere likes

Logg inn på instagram. Det vil bidra til å gjenopprette ditt privatliv, med alle de nesete vennene og slektninger som insisterende elsker å holde et godt spor av kontrollen av ditt sosiale liv, i sjakk.

I relasjon: Elixia colosseum instagram

Instagram prøver bare å løsne på nyttige funksjoner, men leverer nøkkelen til å kontrollere det samme for deg. Så, hva ser du på aktivitetsstatusen? Dette kan imidlertid være en nyhet du ikke liker spesielt godt. Vær også oppmerksom på at fra nå av kan du se om abonnentene dine har åpnet meldingen du sendte eller bare ignorert.

Slik deaktiverer du Instagrams aktivitetsstatus

Det er relativt enkelt å skjule informasjon om statusen din på Instagram. Du blir bedt om å legge inn en grunn for å deaktivere kontoen din, og du må skrive inn passordet ditt.

Alle bildene dine, kommentarene og kommentarene dine vil bli skjult fra det sosiale nettverket til du aktiverer kontoen din på nytt. Du kan når som helst logge deg tilbake til Instagram-kontoen din for å aktivere den på nytt.

Du finner en blå lenke, som tydelig sier deaktiver kontoen min midlertidig. Du må klikke på den lenken, men ikke alt ender der.

2 måter å deaktivere Instagram midlertidig påvist permanent!

Det vil bare åpne en annen side hvor du vil starte kontodeaktiveringsprosessen på Instagram. Trinn 3: Fullfør prosessen Koblingen vil åpne en annen side for å fullføre prosessen. På denne siden vil du se en rullegardinliste, som du spør, Hvorfor vil du deaktivere kontoen din?

Dette trinnet er veldig enkelt.

Jeg har opprettet en annen konto. Jeg vil slette bestemt innhold.

Hvordan slette eller deaktivere Instagram

Jeg trenger en pause. Jeg bekymrer meg for privatliv. Problemer med å komme i gang Jeg kan ikke finne folk å følge.

DEAKTIVERE INSTAGRAM Relaterte emner

Du har kontroll over dataene dine på Instagram. Du kan se kontodataene dine eller laste ned en kopi av dataene dine på Instagram når som helst. Gå gjennom dataene dine på Instagram Instagram-appen for Android og iPhone: Trykk på eller på profilbildet ditt nederst til høyre for å gå til profilen din. Trykk på øverst til høyre, og trykk på Innstillinger. Trykk på Sikkerhet, trykk deretter på Tilgang til data. Trykk på Vis alle for å se en bestemt type data.

Deaktivere Instagram
DEAKTIVERE INSTAGRAM Kommentarer:
Forfatter på Deaktivere instagram
Halvorsen fra Alta
Jeg nyter lese bøker mistenksomt. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Cyclo-Cross.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Mads Hansen Instagram
 • Shaman Durek Instagram
 • Christel Alsos Instagram
 • Maria Elvegård Instagram
 • Mest Fulgte Nordmenn På Instagram
 • Trekke Torsk
 • Desimeter Til Meter
 • Tronder Dekk
 • Værnes Flyplass Ankomst
 • Temperatursensor Biltema
 • Volkswagen Group Datterselskaper
 • Telenor Min Sky
 • Mobilabonnement Telenor Dekning
 • Fiskekort Kongsvinger
booked.net