Pai Trine

  1. Mer om
Pai Trine

Pai Trine Vinne



Content [hide]

Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen Pai med kylling, spinat og oliven er kjempegodt til hverdagsmiddag, i matpakken, når du skal ha gjester eller på tapasbordet Min første pai inspirert av Trines Matblogg Om du vil overraske med noe ekstra godt, bør du teste Trines rustikke pai med spinat, paprika, bresaola og Castello Chili En deilig oppskrift på pai med spinat, bacon, løk og cottage cheese. Spar tid ved å bruke ferdig Nå Paibunn

Tilsett kyllingbiter og kokosmelk i suppegryten og gi suppen et lett oppkok. Kokosmelken kan eventuelt erstattes med fløte.

Smak til med mer karri, chili, salt og hvit pepper, om nødvendig, og la suppen trekke et par minutter, til kyllingen er gjennomkokt. Pakk deigen inn i plast og la den stå i minst en time. Ha deigen på melet bakebord og kjevle den bittelitt utover Deretter legger du den i en smurt paiform 24-26 cm i diameter og trykk den ut slik at den dekker hele formen.

Dette er en sak for detektiv Trine! Hver side i boka har morsomme aktiviteter for amatørdetektiver, du kan både finne dinosaurene, men også andre morsomme ting og dyr som Trine møter på sin ferd. Denne aktivitetsboka er også en tellebok, perfekt for de små som trenger telletrening på en morsom måte.

Pai med rabarbracurd og fransk marengs: Oppskrift Trine

Det er viktig at du ikke rører deigen mer enn nødvendig. Den skal akkurat samle seg Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme. Pensle paiformen ca. Kjevle ut deigen til en jevn leiv som er litt større enn paiformen.

Trykk deretter deigen ut i formen, og la «overskuddsdeigen» henge over på kantene. Pai og Bastian, på sin side, synes Trine har blitt så kjip etter at hun begynte å øve på å bli kronprinsesse, og de kjeder seg. Pai bestemmer seg for å trosse Dronningens forbud, og hun lurer Bastian til å klatre opp i treet, men idet Bastian når toppen får han plutselig høydeskrekk og blir sittende fast.

PAI TRINE Relaterte emner

Use tab to navigate through the menu items. Trine sitter seirende i toppen av treet når Dronningen kommer stormende. Når prinsesser blir 10 år skal de ikke klatre i trær, de skal bli kronprinsesser. Dronningen legger derfor ned et forbud mot treklatring, og sender Trine på kurs for å lære å te seg ordentlig. På kvelden er det kroningsseremoni og Dronningrikets gode rykte hviler på Trines skuldre. Kommer hun til å klare å bli en ordentlig prinsesse på bare én dag? Pai og Bastian, på sin side, synes Trine har blitt så kjip etter at hun begynte å øve på å bli kronprinsesse, og de kjeder seg.

PAI TRINE Kommentarer:
Rapportert den Pai trine
Norheim fra Finnsnes
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Glocke läutet. jeg liker lese om Norge spørrende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net