Kaffe Majorstua

  1. Mer om
Kaffe Majorstua

Kaffe Majorstua BedårendeRett ved Majorstua stasjon ligger en romslig, hyggelig kafé med et enkelt, industrielt interiør og godt utvalg av kaffe og te En hyggelig kafé med avslappet atmosfære like ved Chateau Neuf på Majorstua. Her serveres det god kaffe og deilige bakevarer som f Majorstuen Te & Kaffe, Oslo, Norge. 1 090 liker dette · 1 snakker om dette · 142 har vært her. For deg som verdsetter kvalitet og smak i hver eneste kopp Majorstuen Te & Kaffe, Oslo, Norway. 1091 likes · 2 talking about this · 142 were here. For deg som verdsetter kvalitet og smak i hver eneste kopp Kafé som serverer afrikanske og karibisk-kreolske matspesialiteter. Café Afrikaden er en del av CAK - Afrikansk Kulturinstitutt, og hver uke

Våre Spesialiteter Herlige pastaretter av fersk pasta, italiensk antipasti, sandwich og pizzaslices Hos oss kan du både kjøpe med hjem eller spise her. Italienske skinker, mengder med italiensk spekemat, samt italienske oster. Vi har forsøkt å avklare dette med folk i Thailand og det råder litt ulike oppfatninger om man skal si Ya eller YaYa.

Frigg farger Majorstua blått og hvitt

Det hele avhenger av hvem du spør. Har du med paraply? Inne på Yaya´s høljer regnet ned, og vi hører i tillegg kraftige tordenskrall.

Kjøp av gavekort pålydende 300 kr. Det er kult at ungdom med helt ulik bakgrunn møtes på et sted, sier han.

Om Oss Cafe Hjemme Hos Svigers

Han var ikke i tvil om hvor han ville gjøre en innstas: Jeg har stor respekt for måten Oslo Røde Kors driver ungdomsarbeid. De kjenner ungdommen og de bryr seg.

Min erfaring med ungdomsklubbsledere er at de stort sett sitter på kontoret og driver papirarbeid istedenfor å snakke med oss. Den har vært deres i 30 år. Jorid selv, familie, venner og bekjente har vært hands-on i kaffeblandingene og alt ferskt av kjeks og kaker.

Lille Valkyrien på Majorstua Maj

Hjemmelaget, med andre ord. Lille Valkyrien Kaffe og Tehus Vi er en "kafèbutikk". Vi har en liten kafè med hjemmebakte saker og har spesialisert oss på kaffe og te i løs vekt. Videre finner du et godt utvalg av kvalitets sjokolader, marmelader og små og store gaver hos oss.

KAFFE MAJORSTUA Relaterte emner

For de hadde jo så innmari god kaffe og var så koselige! En stor bank rykket i stedet inn, og kanskje var jeg ikke alene om å gå glipp av at Valkyrien Kaffe og Te bare hadde flyttet like rundt hjørnet, et par meter opp i Jacob Aals gate, rett inn fra Bogstadveien. Hvis det er én unik café som imponerer med sitt livsmot, så er det Lille Valkyrien. Plassert midt i løvens hule hva gjelder kjeder og kommersielle maskinerier. Den ligger smask bang midt i handelshovedåren på Majorstua, så her trenger man ikke engang ta en omvei for å stikke innom.

KAFFE MAJORSTUA Kommentarer:
Forfatter om Kaffe majorstua
Lea fra Bergen
Jeg har lyst rapporterer norske nyheter triumferende. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Malbuch.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net