Bodø Kreta 2019

 1. Mer om
Bodø Kreta 2019

Bodø Kreta 2019 RobustKreta er en stor feriefavoritt og her kan du velge blant mange herlige og sjarmerende reisemål på den populære øya. Sommerferie 2021: Lengter du etter sol og Apollo øker kapasiteten fra Bodø til Kreta med hele 40 ekstra stoler i uken. Dermed får ytterligere 920 Nordlendinger 9.4.2019 08:00:00 CEST | Apollo Parasoller og turister på stranden ved Falasserna på Kreta i Hellas i slutten av september 2019. Foto: Halvard Alvik / NTB scanpix Finn de beste reisetilbudene fra Bodø til Kreta hos restplass.no. Gode priser på charter til Kreta, fly til Kreta og hotell i Kreta Reiseoperatøren Apollo øker kapasiteten fra Bodø til Kreta, da den greske ferieøya er at av sommerens mest populære reisemål for solhungrige

Du finner også hoteller i forskjellige prisklasser, og noen hoteller er mer velegnet for enkelte reiseformer enn andre.

Sydenfly fra Bodø er innstilt: Det blir en trist beskjed å gi til barnebarna

Under hvert hotell kan du se hvilke reiseformer vi anbefaler, og du kan lese vår personlige vurdering. Et eksempel på våre hoteller på Kreta er Elia Traditional Hotel som er et sjarmerende hotell med vakker utsikt beliggende vest for Chania på Kreta.

Hotellet drives av Elia, en vert som gjør alt for at gjestene skal nyte ferien. Tast inn dine ferieønsker i søkemotoren og finn enkelt en fleksibel reise til Kreta, som passer for deg og dine planer.

Last ned også: Elektroimportøren bodø

Velg mellom avreise fra Gardermoen, Bergen, Trondheim, Stavanger eller Kristiansand — vi søker etter billige flybilletter fra alle flyselskaper, og du får en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet, til nettets beste pris. Vi er medlem av Reisegarantifondet og har stilt den til enhver tid nødvendige garanti.

Fantastiske landskaper, deilig gastronomi, uimotståelige kyststrekninger og et klima som kan gjøre enhver nordmann mo i knærne. Gled deg til hjemmelaget, gresk yoghurt med rosmarinhonning og frisk frukt.

Se dette: Priser badeland bodø

Gled deg til å kjøre rundt i fjellene der hver sving byr på nye utsikter. Sist, men ikke minst: gled deg til en eksepsjonell ferie!

Informasjon om hvordan du bruker ving. Under kan du se de ulike informasjonskapslene og velge grad av tilpasning.

Apollo åpner for feriereiser til Kreta og Rhodos australiaenred.com

Pga stor variasjon i økter, og et tilbud med hele 8-10 økter hver dag, var deltagerne med på et snitt på over fire økter om dagen! Det er bare å bøye seg i støvet! Heldigvis hadde vi en fantastisk buffet med masse deilig mat til både frokost, lunsj og middag.

Når man trener såpass mye trenger man å fylle på med energi! Vi var ikke på slankekur- vi var på treningstur. Noen kommenterte at det kanskje var litt FOR godt utvalg på dessertbuffeten etter lunsj og middag, men personlig syntes jeg det var midt i blinken!

Vi fikk sånne store brett der vi kunne være en hel gruppe på brettet samtidig. Her ble det teambuilding på høyt nivå!

Hit kan du fly direkte utenlands fra norske flyplasser

Bare det å samordne padlinga var faktisk en utfordring. Noen ville opp å stå på brettene, mens andre ville sitte. Falássarna-stranden Nordvest for Chania: Kjempestor og bred strand med grov sand, små klipper, og lavt og barnevennlig vann.

Palmestranden Vai Det ytterste Øst-Kreta: En fantastisk, nesten karibisk sandstrand med strandkaféer og tavernaer. Prisavvik blant de billigste flybillettene kan derfor forekomme når du går videre til bestilling. Pass derfor på å bestille din drømmereise i dag for å sikre deg så billige flybilletter som mulig!

Bestiller du på SAS. Lavpriskalenderen er organisert måned for måned slik at du enkelt kan finne billige flybilletter som passer akkurat deg og dine reiseplaner.

BODØ KRETA 2019 Relaterte emner

Det gjør at vi kan tilpasse relevant innhold til deg på nettsiden, i sosiale medier o. Informasjon om hvordan du bruker ving. Under kan du se de ulike informasjonskapslene og velge grad av tilpasning. Du kan endre innstillingene når som helst. Les mer på retningslinjer for informasjonskapsler. Fjern alle Nødvendige Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden.

BODØ KRETA 2019 Kommentarer:
Redaktør på Bodø kreta 2019
Lervik fra Moss
Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Billard mit vier Bällen. Jeg trives lese bøker ivrig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Kommende Aktiviteter I Bodø
 • Nordvik Eiendomsmegling Bodø
 • Gynekolog Bodø
 • Brødrene Berg Bodø Glimt
 • Skolerute Bodø
 • Apollo Kreta 2019
 • G Sport Bodø Sentrum
 • Oslo Bodø
 • Dr Martens Boots
 • Norsk Vimpel Med Kors
 • Brakar Bussruter
booked.net