Christina Brenden

  1. Mer om
Christina Brenden

Christina Brenden LevertContent [hide]

Deler av informasjonen er redigert av privatpersonen selv. Send blomst til Christina med Interflora Christina Brenden er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Christina Brenden og andre du kanskje kjenner Se hva Christina Brenden (brenden0988) har oppdaget på Pinterest, verdens største samling av ideer MISTET HUSET: Huset til Christina Brenden og familien er ubeboelig etter jordraset natt til onsdag. Skredet tok med seg garasjen og deler av Et under at foreldrene våre ikke er barnløse i dag, sier Gjerdrum-offer Christina Brenden (29) til KK

Hus, hoteller og andre gjenstander er knust til pinneved, og flyter rundt i vannet. Noen snakker om en tsunami, et begrep de to søstrene aldri har hørt om før.

Heldigvis var familien på hytta da skredet på Ask i Gjerdrum gikk natt til onsdag.

De befant seg derfor langt fra katastrofen som utspant seg i nattetimene midt i romjula. Det er vondt, sier småbarnsmoren onsdag ettermiddag. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent».

Naturkatastrofe

Vis mer Søksmål I september i fjor ble det kjent at Dorsey hadde saksøkt Ventura County i California, der skuespilleren døde - blant annet for å finne ut om den tragiske ulykken kunne vært forhindret. Garasjen, terrassen og inngangspartiet til familiens hus var revet vekk, og bilen var ikke å se. Foto: Google Map Solberg: En vond følelse Igjen sto kun deler av huset og vippet helt på skredkanten.

Goodrichs far har uttalt til amerikanske medier at dattera og Barajas var på sin første date sammen. Det var rengjøringspersonalet som fant dem etter filmens slutt.

Vi har familie i Lillestrøm og jeg har lyst til å være sammen med dem nå.

Les også: Evakuerte fra Gjerdrum: Jeg så bare et svært hull i bakken 12 personer ikke gjort rede for Tidligere i dag opplyste politiet at 26 personer ikke var gjort rede for.

Rett etter klokken 18.

Det vil si at politiet har fått kontakt med 14 personer.

CHRISTINA BRENDEN Relaterte emner

Skredet ødela familiehjemmet: Minnene er uerstattelige Natt til onsdag mistet småbarnsfamilien Gulbrandsen Brenden hjemmet sitt. Garasjen er tatt og alt foran huset er tatt. Det er rett ned fra inngangspartiet, sier Christina Brenden til Nettavisen. Heldigvis var familien på hytta da skredet på Ask i Gjerdrum gikk natt til onsdag. De befant seg derfor langt fra katastrofen som utspant seg i nattetimene midt i romjula.

Christina Brenden
CHRISTINA BRENDEN Kommentarer:
Forfatter på Christina brenden
Myhren fra Kaupanger
Se over min andre innlegg. jeg er tent på Bob. jeg liker dele interessante nyheter oppløftende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net