Bygarasjen Bergen

  1. Mer om
Bygarasjen Bergen

Bygarasjen Bergen Skynde degByGarasjen er Bergens største parkeringshus og er åpent og bemannet hele døgnet, hele året. ByGarasjen er et bomfritt parkeringsanlegg og registrerer du deg I ByGarasjen øker timeprisen fra 24 kr til 30 kr. Maksprisen per døgn blir kr 180. Prisen for de som har fast avtale øker med inntil Bygarasjen, byens største parkeringshus, er vår nærmeste nabo. I Bygarasjen står 2205 døgnåpne parkeringsplasser til din disposisjon ByGarasjen er Bergens største parkeringshus og tilbyr trygg og enkel parkering hele døgnet. ByGarasjen er et berøringsfritt parkeringsanlegg Parkeringsplass - 2205 plasser. Bergen Parkering AS ByGarasjen

Ladeplasser skal du kun bruke hvis du har behov for å lade — plassene skal ikke brukes som parkering. Lading av hybridbil Ladbare hybridbiler lades på samme både som andre elbiler. Pris for lading Dagtid, kl.

ByGarasjen, 47 55 56 88 70, Bergen

Kart over ladepunkter Se kart over ladepunkter. Kartet viser alle ladepunkter i Bergen, ikke bare kommunale. Kartet viser også en rekke hurtigladestasjoner som opereres av ulike private tilbydere.

Plassering av ladekabler Av hensyn til sikkerhet, fremkommelighet og veivedlikehold er det ikke tillatt å legge elektrisk eller annen kraftledning av noe slag over, under, langs eller nærmere enn tre meter fra offentlig vei uten særskilt tillatelse. I et parkeringshus parkerer du trygt, enkelt og sentralt!

Selvsagt finner du steder å parkere i gatene i byen, men med Bergens kompakte sentrumskjerne er det mye enklere, tryggere og mer komfortabelt å kjøre inn i en av byens flotte parkeringshus. Det er heller ikke noe å spare på å parkere på gateplan.

Bergen Parkering AS

Les om endret kjøremønster i Bergen sentrum sommeren 2021. Alltid en ledig plass Fordelt på fire parkeringsanlegg i Bergen sentrum er det til sammen over 3. Alle som kommer til Bergen med bil, kommer enten via byens to hovedinnfartsårer på E39 sørfra og nordfra, eller med Fjord Lines ferger fra Danmark og Stavanger. Begge innfartsårene leder inn til Bergen sentrum.

Hvilket parkeringshus du bør velge, avhenger av hvor du skal. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Bygarasjen i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Bygarasjen? Planen er å flytte de 2200 parkeringsplassene ut av syne.

Bergen kommune

Bystyrerepresentant Sondre Båtstrand fra Miljøpartiet De Grønne støtter rivingen av Bygarasjen, men ønsker seg ikke noe nytt parkeringsanlegg. Samtidig som vi trenger et mye bedre kollektivtilbud, er vi nødt til å innføre flere restriksjoner på privatbilismen. Bestill abonnement Perioderabatt Du kan kjøpe rabattert periodeparkering ved vårt døgnbemannede kundesenter på plan 1 i ByGarasjen.

Dette er et alternativ for deg som har behov for parkering i en begrenset periode, i motsetning til abonnement som er for mer langsiktige behov. Periodeparkering gir deg ubegrenset bruk av ByGarasjen innenfor perioden, det vil si at du kan kjøre inn og ut så mye du vil.

Dro inn millioner på parkering

Det gis ingen ytterligere rabatter på disse prisene. Legg merke til at dette gjelder kun ett bilnummer om gangen; det er ikke mulig å registrere flere kjøretøy på samme perioderabatt.

Moped og motorsykkel Tohjulte mopeder og motorsykler er fritatt for betalingsplikt ved korttidsparkering under 24 timer på felt reservert for MC og moped.

MC- og mopedfelt finner du på høyre side når du kommer opp på plan 2. For å registrere betalingsfritak, må du henvende deg til vårt døgnbemannet kundesenter på plan 1 ved utkjøringsfeltene, og oppgi ditt skiltnummer.

Henvendelsen må skje etter innkjøring og før utkjøring.

BYGARASJEN BERGEN Relaterte emner

Artikkelen er over 7 år gammel Bygarasjen i Bergen får stadig færre kunder, og gratispassasjerer tar over. Det er fordi de er elbiler. Spørsmålet er hvor lenge gratisordningene varer, sier Helene Askar som skal kjøre hjem til Nesttun. Venninnen Charleen Carlsen sitter på. Daglig, altså, parkerer 300 til 400 e-biler i Bygarasjen. Men totalt sett parkerer færre og færre i anlegget.

Bygarasjen Bergen
BYGARASJEN BERGEN Kommentarer:
Redaktør på Bygarasjen bergen
Stokke fra Hermansverk
Jeg nyter utforske norske bøker med rette. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Wettkampftanz.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net