Bmw 5 Serie M550d

  1. Mer om
Bmw 5 Serie M550d

Bmw 5 Serie M550d MirakelContent [hide]

Alle høydepunktene til BMW M550d xDrive Touring: Design, innovative funksjoner og unik BMW 5-serie Touring BMW 530d xDrive G31 Middelhavsblå metallic BMW M550d xDrive Touring i detalj: Modeller, utstyr og innovative funksjoner Test: BMW 5-serie M550d xDrive. Bilen politiet skal ha - bare med mye råere motor. KRAFTPLUGG: 381 hestekrefter og nok dreiemoment til en BMW 5-serie M550d xDrive Touring aut 400HK, 20", M SPORT, LED, HUD 2018, 5 000 km, kr BMW 5-serie M550D xDrive 381HK/MSPORT/PANO/HARMAN/HUD/20”/KOMF

Om du ønsker deg god plass til hele familien, herlig komfort, sportslige kjøreegenskaper, en god porsjon luksus, mye utstyr, og en heftig motor, finner du alt dette i denne bilen!

Kombinasjonen av et fantastisk chassis og alle elektroniske hjelpemidler du kan tenke deg, gir en bil som elsker å bli kjørt. Bilen fremstår som meget godt holdt både innvendig og utvendig.

Justerbar opvarmnings timer Justerbar oppvarmingstimer Det er bedre for motoren å varme opp før det tvinges for å oppnå maksimal ytelse. Varmetimeren starter bare oppgraderingen etter at den har oppnådd riktig temperatur. Tenk på det når høsten kommer.

BMW Md xDRIVE TOURING: MODELLER OG UTSTYR

M5 kommer heller ikke som stasjonsvogn med det nye karosseriet og den koster en halv million mer. En M5 har et oppgitt blandet forbruk på 0,99 liter per mil, M550d 0,64 liter per mil.

Å oppnå slike tall i virkeligheten er ikke lett, men det sier noe om forholdet mellom de to motorene. Rekkevidde er komfort, og det har M550d. For om en M550d har krefter som en virkelig heftig sportsbil, så er det og en svært behagelig familiebil, slik 5-serien er.

BMW 5 serie xdrive

Mye utstyr, men ikke God plass i bagasjerommet kommer godt med i en familiebil. Det får du i 5-serien. Ideelt sett skulle det gjerne også vært adaptive cruisekontroll, men det må du altså klare deg uten.

Forresten, vi må litt tilbake til dette med motoriseringen.

Ser at det er en del gjentatte feil på F11, så som luftputer, forstillingsdeler, litt lekkasjer, kabler i bagasjeluke og noen med xdrive-trøbbel. Men foreløpig ikke funnet problemer som er virker større enn hva som er vanlig med andre biler.

BMW 5 SERIE M550D Relaterte emner

Interiøret i 5-serien er ryddig og pent, med høy kvalitetsfølelse. Langkjøring betyr også langt mindre slitasje enn mye småkjøring. Bilen omtales i annonsen som «meget strøken» og at den overhodet ikke bærer preg av kjørelengden. Bildene gir inntrykk av at beskrivelsen i alle fall ikke er helt på bærtur. Den ser veldig ryddig ut. Det er full historikk fra merkeverksted, og NAF-test følger også med.

Bmw 5 Serie M550d
BMW 5 SERIE M550D Kommentarer:
Forfatter om Bmw 5 serie m550d
Tollefsen fra Sørum
Les gjerne min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Freestyle Wrestling. jeg elsker rapporterer norske nyheter eventyrlig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net