Alma Povlsen

  1. Mer om
Alma Povlsen

Alma Povlsen SeierContent [hide]

Terroren rystet dermed en hel verden, og rammet spesielt Holch Povlsen-familien hardt, som mistet barna Alfred (5), Agnes (12) og Alma Alfred (5), Agnes (12) og Alma (15) fra Holch Povlsen-familien ble drept under Sri Lanka-terroren. I dag fulgte foreldrene dem til graven Rører en hel verden: Alfred (5), Agnes (12) og Alma (15) bisatt i Klesmilliardæren Anders Holch Povlsen og kona Anne mistet tre av sine Det var Astrid Storm Holch Povlsen som Klesmilliardæren Anders Holch Povlsen og kona Anne mistet tre av sine for de danske terrorofrene Alfred (5), Agnes (12) og Alma

Tapet av våre elskede barn Alma, Agnes og Alfred er helt ubegripelig». Regjeringen advarer mot mer terror på Sri Lanka «Med de mange gode menneskene vi har omkring oss, nære venner, dyktige kolleger og vår kjærlige familie vil vi sammen komme oss gjennom dette.

Vi setter uendelig stor pris på den medmenneskelighet som også vises i Brande i kveld, og ikke bare overfor vår familie og barn, men overfor alle ofrene for de grusomme handlingene på Sri Lanka. Ifølge Danske Ekstrabladet skal omkring 1000 plasser inne i kirken vært satt.

Alma maters døtre download for free

Kistene med Alfred 5, Agnes 12 og Alma 15 ble båret ut av kirken etter bisettelsen lørdag ettermiddag. Kistene hadde bilder av barna og var dekorert med blomster, og til en av dem var det festet fargerike ballonger.

Hvis du vil lese den må du logge inn. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Terrorofre bisatt i Danmark

Barna var i alderen fem til 15 år. Det var Astrid Storm Holch Povlsen som overlevde. Over 250 mennesker ble drept og nesten 500 såret da tre luksushoteller og tre kirker ble angrepet av selvmordsbombere på Sri Lanka 21.

Blant de drepte var rundt 50 barn og 40 utlendinger. Lokale islamister som har sverget troskap til IS, antas å stå bak.

ALMA POVLSEN Relaterte emner

Alfred 5, Agnes 12 og Alma 15 døde etter at hotellet de ferierte på, ble angrepet. Lørdag ble de stedt til hvile i Aarhus. Den private bisettelsen foregikk i Aarhus domkirke med statsminister Lars Løkke Rasmussen og to andre ministre til stede. Kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres fire barn var der som venner av Holch Povlsen-familien. Kistene med Alfred, Agnes og Alma ble båret ut av kirken etter bisettelsen lørdag ettermiddag. Kistene hadde bilder av barna og var dekorert med blomster, og til en av dem var det festet fargerike ballonger. Etter flere minutters stillhet utenfor kirken klippet de drepte barnas ti år gamle søster snoren til ballongene, som steg opp i den blå himmelen.

ALMA POVLSEN Kommentarer:
Forfatter om Alma povlsen
Bendiksen fra Vadsø
jeg liker lese tegneserier umiddelbart. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Gatka.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net