Brøndbo Bilopphuggeri

  1. Mer om
Brøndbo Bilopphuggeri

Brøndbo Bilopphuggeri Sjelden



Etter brannen i fjor vår investerer Bil1Din/Namdal Bilopphuggeri betydelig i nytt lagerbygg for brukte bildeler. Bjarne Brøndbo: Vil selge Skulle et problem oppstå, har vi meget gode rutiner for retur- og reklamasjonsbehandling. Bil1Din eies og drives av Bjarne Brøndbo og Lise Greftegreff Brøndbo overtok det som da var et bilopphuggeri etter sin foreldre Arne og Liva i 1980-årene. Nå satser familiebedriften 35 friske millioner p Bjarne Brøndbos bilopphuggeri brant natt til fredag. Dette kunne ha gått så mye verre om ikke brannvesenet kom Bjarne Brøndbo og Namdal bilopphuggeri betegnes som en av de beste i klassen. Nå har de oppgradert anlegget for flere millioner kroner

Bjarne Brøndbo: Vil selge brukte bildeler for 50 millioner

Det har vært en bevisst satsing i firmaet å gi muligheter til arbeidstakere som ellers ikke lett finner seg arbeid. Som kjent har Bjarne Brøndbo en ikke ukjent «sideaktivitet» som frontfigur i DDE, et av Norges mest populære rockeband.

Utfordringen er ikke det å demontere, men få gjenbrukt de mange delene som vi rett og slett ikke kan akseptere bare går i kverna.

Han står foran en nesten ny varebil som har fått en stor frontskade. Bilen er under demontering — og som Brøndbo og daglig leder Olav Roger Laugen sier: På denne bilen er trolig rundt 70 prosent av delene uskadet og kan få nytt liv i en annen bil.

Bil1Din Namsos

Her handler det om gjenbruk og verdier. Vår visjon er å etablere et system for bedre anvendelse av brukte biler.

Nå investeres det i nytt stort lager med tre ganger så stor kapasitet som dagens. Publisert tirsdag 21.

Bjarne Brøndbos bilopphuggeri brant i nat

I 2012 startet han og de andre to gründerne, Kjetil Kvinge og Jomar Thorsen, forskning på alarmsystemer som kan forutse brann og andre hendelser. Vi har laget et system med sensorer og termiske kameraer som varsler når det oppstår varmeutvikling. Vi kan bedrive punktslukking lenge før brannvesenet dukker opp.

Strengere krav og nye utfordringer Myndighetene stiller tydelige krav til blant annet miljøsanering og gjenvinningsgrader. Inntektene for 2009 viser også en klar nedgang.

I relasjon: Fet bilopphuggeri

I 2008 hadde selskapet 225. En nedgang på 47,6 prosent.

BRØNDBO BILOPPHUGGERI Relaterte emner

Tidlig slukking Natt til fredag oppsto en brann i Bjarnes Brøndbos bilopphoggeri i Overhalla i Trøndelag. De har installert et nyutviklet system som foretar digital overvåking 24 timer i døgnet. I 2012 startet han og de andre to gründerne, Kjetil Kvinge og Jomar Thorsen, forskning på alarmsystemer som kan forutse brann og andre hendelser. Vi har laget et system med sensorer og termiske kameraer som varsler når det oppstår varmeutvikling. Vi kan bedrive punktslukking lenge før brannvesenet dukker opp. Og det er i de kritiske minuttene mellom branntilløpet og når brannvesenet ankommer plassen som Hamar-bedriften mener at de gjør en viktig jobb.

BRØNDBO BILOPPHUGGERI Kommentarer:
Rapportert den Brøndbo bilopphuggeri
Børresen fra Vossevangen
jeg liker lese tegneserier svakt. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg trives Reiten.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net