Bestemorsruter

 1. Mer om
Bestemorsruter

Bestemorsruter RaskBestemorruter, eller “Granny squares” som de heter på engelsk, kan brukes til så mangt! De kan brukes som putetrekk, sitteunderlag og til Heklet teppe-lappeteppe - bestemorsruter. Du må være logget inn for å se profilen Denne Pinnen ble oppdaget av Inger Anna Dagsloth. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest Et tips til alle som hekler bestemorsruter og dermed får en masse løse tråder som skal festes: slutt med det! la trådenden følge med når du Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager

Lengter hjem Sania Hedengren har gitt ut ni håndarbeidsbøker i Sverige, og foreløpig er en av dem oversatt til norsk. Hun har alltid strikket og heklet, men nå noterer hun seg at interessen også øker hos andre.

Fargeglade bestemorsruter : 25 herlige hekleoppskrifter Biblioteksentralen

De fargeglade lagrene av garn i forskjellige kurver er en del av innredningen i den lyse leiligheten. Ofte lengter Sania hjem til garnet og heklenålen.

Uendelige muligheter Sania forteller om sjalet hun har på seg. Hun begynte med å lage en sirkel av fastmasker, deretter ble det flere sirkler som ble sydd sammen.

Sittepuffen i stua er også basert på sirkelformen og fastmasker, men her har hun brukt en ekstra tjukk heklenål og lange stoffremser. De stripete overtrekkene til blomsterpottene laget ut fra fasongen på de ulike pottene. Det er slik Sania pleier å gjøre det: Hun tar utgangspunkt en kjedelig gjenstand — det være seg en krukke, en stol eller en puff fra loppis — og spriter den om med spesialtilpasset hekletrekk.

Lines Urolige Verden Et hav av bestemorsruter

Bestemorsruten er et favorittmønster. Hjemme hos henne har bestemorsrutene blitt lampeskjermer, puter, pledd og lommer på en kjole. Jeg fikk heklet noen lapper, men jeg har ingen anelse om hva det skal bli. Fargene er ikke helt up-to-date, men kanskje det kan bli et varmende teppe til noen som fryser?

bestemorsruter

Bestemorsruter er trendy og den perfekte måten å få ryddet litt i garnkurven. I Fargeglade bestemorsruter får du ideer til hvert rom i huset: stue, kjøkken, spisestue, soverom og bad.

Trodde det var for folk som ikke kunne lage bestemorsruter, da burde det vært enklere lagt opp Kristin 07. Har måttet spole frem og tilbake sikkert 30 ganger nå, og ser fortsatt ikke hva det er dere gjør enkelte steder.

Rutan virkas väl ändå runt och runt. I am trying to do the granny square for the Soft Comfort by DROPS Design pattern but the video that comes with this pattern only show rounds 1 and round 2.

Is it possible to get rounds 3 and 4 put up on the website. Jeg må se videoen om og om igen for at kunne se hvad der sker.

Last ned også: Lønn skatt kalkulator

Hvis du lærer deg hvordan en rute er bygget opp, og blir fortrolig med teknikken, kan du etter hvert utvikle flere intrikate mønstre med avanserte masker og sammensetninger i løpet av kort tid.

Grundig forklart med tekst og nærmest selvforklarende diagrammer. Teknikken med å hekle bestemorsruter kommer opprinnelig fra Afghanistan, men den har etter hvert blitt allemannseie.

BESTEMORSRUTER Relaterte emner

De kan brukes som putetrekk, sitteunderlag og til og med til en veske, men mest vanlig er de å finne som lapper i et lappeteppe. Det er et slikt teppe! Rutene er veldig enkle å lage og det går utrolig fort å hekle en rute så fort man kan metoden. Du må bare kunne 3 masker! Bestemorruter kommer i flere fasonger og med ulike mønstre. Noen er runde i midten, andre bare firkantet.

Bestemorsruter
BESTEMORSRUTER Kommentarer:
Forfatter på Bestemorsruter
Hagen fra Sarpsborg
jeg liker utforske norske bøker vanligvis. Se over min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Speer werfen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Motorola G4 Plus Prisjakt
 • Askepott Slott Tyskland
 • Endomondo
 • Mørkebrunt Hår
 • Trekksele Hund
 • Eik Sykehjem
 • Hva Betyr Am Og Pm
 • Israel Palestina Konflikt
 • Altibox Chromecast
 • Foss Hageland
 • Gangetabellen Oppgaver Utskrift
 • Felles Kryssord
booked.net