Eqc Rekkevidde

  1. Mer om
Eqc Rekkevidde

Eqc Rekkevidde RasktHar, basert på utnyttbar batterikapasitet, en oppgitt WLTP Dekkdimensjoner på testmodellen var: 235/50 R20 foran og 255/45 R20 bak. Testmodellen har en oppgitt rekkevidde på 404 kilometer. Det er noe kortere enn den Resultatene gjør at vi kan anslå praktisk rekkevidde med fulladet batteri på vinterføre, til rundt 30 mil, gitt en tilgjengelig batterikapasitet Det gir rekkevidde på riktig side av de 417 kilometerne som er oppgitt etter WLTP-målesyklusen. Gjennom den lange testen Med det er du garantert et batteri som fungerer som det skal. Det dekker også et eventuelt signifikant kapasitetstap i batteriet. Det gjelder i åtte år eller

Uansett — når vi har kjørt dagens tilmålte 160 km viser kalkulatoren at kjøreforbruket ligger rundt 2,5 kWh per mil etter at ladetapet er trukket fra. Med bilens 80 kWh netto batterikapasitet er den teoretiske rekkevidden 32 mil.

Stillest, ikke lengst

Tar mål av seg å selge 3. Fasit får vi komme tilbake til på høstparten, når produksjonsutgaver av EQC kan sammenlignes direkte med konkurrentene under like kjøreforhold.

Foto: Mercedes-Benz. Allerede der kan man gi EQC mye ære for hva den har betydd på markedet.

FELGER OG VINTERHJUL TIL MERCEDES EQC Megahjul

Veldig spent etter litt labert førsteinntrykk Under den internasjonale lanseringen - som foregikk i Oslo - tidligere i år, ble det derimot klart at Mercedes faktisk hadde tatt noen snarveier for å holde kostnadene nede.

Test: Mercedes GLC 220d facelift Kombinasjonen av høyt forbruk på den korte turen vi hadde til å få et førsteinntrykk, en liten ombordlader, og flere helt tydelige kompromisser gjort for å holde kostnadene på elbilsatsingen nede, gjorde at vi ble sittende igjen med et litt tvetydig inntrykk. Var dette venstrehåndsarbeid fra Stuttgart, fra en produsent som motvillig dras baklengs inn i elbilfremtiden?

Etter en hel uke bak rattet, kan vi heldigvis konkludere med noe litt annet.

Utvendig synes vi bilen er ganske pen, mens innsiden er utsøkt. EQC er ganske enkelt et fabelaktig sted å sitte. En helt fabelaktig familiebil Det er ikke noen grunn til å late som noe annet: EQC er en elektrisk utgave av GLC - en bil som har vært en virkelig storselger i Norge.

Raskt og trygt med wallbox hjemme, på det stadig økende nettet av offentlige ladestasjoner langs veien, eller via vanlig stikkontakt dersom det er nødvendig.

Lad sikkert og raskt med Mercedes-Benz wallbox. Det samme gjelder forresten felgene. Som alltid er hjulene viktige for utseende på en bil, så det er smart å titte på alternativene som finnes til denne, før man bestemmer seg. Innvendig er den typisk Mercedes. Parkerer i garasje og lader opp, men forvarmer ikke da han ikke har app.

Det er forbeholdt oss langvarige entusiaster å forvarme leeenge for å varme opp interiør og batteri skikkelig fremfor bare luften i kupeen.

Varm kupe har du på 10 minutter. Oppvarmet interiør og batteripakke tar mye lengre tid. Her får du dratt store tilhengere med mye last. Hvis du kun har førerkort klasse B har du bare lov til å kjøre med en totalvekt på 3500 kg for både bil og henger.

Test av rekkevidde Mercedes

Da vil maksvekt på tilhenger og last reduseres betraktelig siden totalvekten til EQC er så høy som 2940 kg. Berre i august leverte me 120 bilar, halvparten nye og halvparten brukte, seier Gundegjerde. Det er imponerande, og seier noko om det breie utvalet me har fått, avsluttar ein fornøyd Kjetil Gundegjerde.

Kor lang rekkevidde treng ein eigentleg?

EQC REKKEVIDDE Relaterte emner

Meld deg på elbilnyheter. Men selv om dette blir en kraftpakke med 470 hestekrefter fordelt på to motorer, så skal elbilen samtidig klare å gi 700 km i rekkevidde fra et batteri på 100 kWh. Elbilen skal kunne lade batteriet fra 0 til 80 prosent på 20 minutter. Effekten skal være på 350 kW, som er likte med Porsches nye elbil Taycan. Foto: Mercedes En av ti nye elbiler fra Mercedes Selv om dette er et konsept, så ser det ut til at Mercedes skal produserer denne om noen år.

EQC REKKEVIDDE Kommentarer:
Redaktør på Eqc rekkevidde
Salte fra Bergen
Jeg nyter lese om Norge forgjeves. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Amateurastronomie.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net