Bearingpoint Norge

 1. Mer om
Bearingpoint Norge

Bearingpoint Norge BesettelseToday's global challenges demand new thinking. Our people-centered management and technology consultancy brings innovative solutions BearingPoint i Norge er et lite og oversiktlig selskap i vekst, med alle de mulighetene og den påvirkningskraften det medfører. Samtidig har vi tryggheten BearingPoint Norge er et lite og energisk konsulenthus. Vi har et spennende og offensivt miljø, hvor mulighetene for å påvirke og forme arbeidsplassen er BearingPoint er et internasjonalt konsulentselskap med over 4000 ansatte globalt. 100 ansatte, lokalisert på Tjuvholmen i Oslo BearingPoint | 161 297 følgere på LinkedIn. Helping our European clients become global leaders | Who we are BearingPoint is an independent consulting firm

Vi legger til rette for at våre kunder kan gjøre gode og informerte beslutninger på alle nivåer i organisasjonen.

Relieff Reklame Bli sett Nordre Follo

Våre konsulenter er dyktige og jordnære med variert faglig bakgrunn. Epost Kopier lenke Komplett. Han er ikke overrasket over at NRK skårer høyt på denne undersøkelsen, fordi det er åpenbart at de er aktive på sosiale medier.

Men Hålien mener NRKs aktive delingspolicy på Facebook er med på legitimere Facebook og sikre inntekter til den internasjonale giganten.

Og prognosene tilsier at Facebook og Google vil ta 84 prosent av det digitale annonsemarkedet i Norge. Det er en enorm andel. Prosjektledelse Større endringer i en bedrift utløser ofte et behov for å gjennomføre prosjekter eller større programmer. Ved å kombinere fokus på hva forretningen ønsker å oppnå med god teknisk forståelse, er BearingPoint eksperter på å levere prosjekter i grenselandet teknologi og forretning.

I relasjon: Kribling i brystet

Vi leder prosjekter på vegne av kunden, og jobber tett med kundens egne ressurser og ofte ulike leverandører. I løpet av de siste årene har vi vært involvert i flere av de største digitale transformasjonene i Norge.

Endringsledelse Teknologiske endringer eller nyvinninger skaper ingen effekt med mindre bedriftens ansatte tilpasser seg endringen og har riktig kompetanse for å ta teknologien i bruk.

Google truer Fast

Å oppnå ønskede endringer skjer ikke av seg selv, og det krever en strukturert tilnærming å sikre at kunden oppnår ønsket forretningsverdi av sine prosjekter. BearingPoint har en egen gruppe med spesialister innenfor endringsledelse og et egenutviklet metodeverk. Arbeidet med endringsledelse omfatter å etablere en strategi og plan for endringen, mobilisere ledelsen, involvere interessenter gjennom god kommunikasjon og opplæring, sikre at system, prosess og organisering harmonerer, og understøtte at endringene faktisk adopteres.

Sourcing Vi bistår våre kunder hele veien fra utforming av sourcingstrategi, kartlegging av mulige tilbydere, utforming av konkurransegrunnlag og gjennomføring av konkurranse og avtaleinngåelse.

Google truer Fast

Hensikten er a bistå kunden i å gjøre de rette valgene som gjør det mulig å realisere forretningsverdi gjennom teknologi. Ofte utløser dette behov for prosjekt for å sikre leveransen i avtalen, og vi bistår gjerne som kundens prosjektleder. De fleste bransjer preges av en stadig mer komplisert datavirkelighet. Raskt økende datamengder, og begrenset evne til å skape innsikt fra disse dataene, gir store utfordringer. Selskaper som klarer å utnytte data til sin fordel vil oppnå store konkurransefortrinn, og bli morgendagens vinnere i markeder med stadig økt konkurranse.

NHO Service og Handel

Data Science handler om å skape innsikt fra data, og består av langt mer enn bare teknologi. Målet er at 4000 barn skal få bedre omsorg, helse og læring, med et spesielt fokus på jenters utdanning. Teleselskapene viser nok en gang at de holder tritt med internasjonal konkurranse, evner å ta i bruk ny teknologi og er flinke til å tilpasse seg endrede kundebehov. De har lykkes med å bygge digital kompetanse og engasjere kundene digitalt, sier Wiese-Haugland.

På motsatt ende av skalaen finner vi i år som i fjor energiselskapene og aktører fra TV- og bredbåndsbransjen. Sist ligger Mondelez Norge og Synnøve Finden med fem poeng.

Innen e-handel kommer Expert best ut av de 55 virksomhetene som er med i undersøkelsen, med 8,5 poeng. Her kommer Elkjøp Norge på andreplass, med 8,25 poeng, mens Komplett.

Lavest poengsum i denne kategorien får Coop Norge, med fire poeng.

BEARINGPOINT NORGE Relaterte emner

De har vurdert 55 norske virksomheter i ti bransjer i det de kaller «digital modenhet sett fra kundens perspektiv». Med 7,75 poeng av 10 mulige ligger Elkjøp Norge, Komplett. Foran dem på lista kommer 17 selskap. Sist ligger Mondelez Norge og Synnøve Finden med fem poeng. Innen e-handel kommer Expert best ut av de 55 virksomhetene som er med i undersøkelsen, med 8,5 poeng. Her kommer Elkjøp Norge på andreplass, med 8,25 poeng, mens Komplett.

BEARINGPOINT NORGE Kommentarer:
Redaktør på Bearingpoint norge
Bertelsen fra Vadsø
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Feldziel. jeg elsker lese om Norge ivrig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Jeg Er Ikke Sint Bare Veldig Veldig Skuffet
 • Taksvale
 • Norah Benatia Wiki
 • Nerveskade Etter Kneoperasjon
 • Gult Belegg På Tungen
 • Elgstek I Ovn
 • Billige Kjoler Dame
 • Family Sports Club Mysen Priser
 • Festetomt
 • Realismen Kjennetegn
booked.net