Bar Bergen

  1. Mer om
Bar Bergen

Bar Bergen saftigBarer og klubber i Bergen På jakt etter en god pub eller bar i Bergen? Klikk her for å få forslag til puber og barer Velkommen til et lunt sted med drinker og service av ypperste kvalitet dag og natt, uansett hvem du er Nyt det yrende folkelivet, sola og håndlagde søramerikanske cocktails i godt lag! acido-bar-restaurant-cocktails Foto: Ácido Bergen MM Café & Bar finner du rett ved den blå stein, midt i Bergen sentrum. Om du kommer innom for en kopp kaffe, frokost, lunsj, middag eller noen drinker med

Cocktails med latinamerikansk lidenskap Ácido er kanskje vår favorittrestaurant og -bar i Bergen.

Welcome to the jungle!

Her får du gullkombinasjonen av et nydelig og smakfullt interiør, fantastisk og vennlig service og spicy, syrlige og spennende smaker. Perfekt for eventyrlystne i alle aldre.

Drinker smaker best i sola! Friske og syrlige latinamerikanske drinker smaker selvsagt aller best i sitt rette element — i sola når det er varmt ute.

Color Bar Xhibition Xhibition Bergen

Adresse: Neumannsgate 9. Apollon Platebar: Platebutikk og bar. Arrangerer også små konserter innimellom.

Adresse: Nygårdsgaten 2A. Una: En bar med variert ølkart og mat.

Børskjelleren Bar i Bergen

Adresse: Bryggen 7. Don Pippo: Vinbar rett ved vektertorget. Har stor peiling på vin og serverer også småretter for den som er sulten. Er Veldig fornøyd både med servicen når jeg er ute og spiser, og på kvaliteten på Take-awayen. Ett lite tips er å ringe en stund i forkant omdu skal bestille for å ta med, tar ca en halvtime fra en ringer til maten er klar. Mer enn et år sidenSvarRapporter ry god indisk mat Vi pleier å hente med oss mat hjem fra denne resturanten og er veldig fornøyd med maten.

Mer enn et år sidenSvarRapporter ~ Lurer kundene! Restauranten lurer kundene til å betale mer! Vi bestilte en flaske vin sist vi spiste her. Som studenter er dette noe vi bare kan ta oss råd til en gang i blant.

De kom med flasken, viste den kjapt uten at vi fikk sjanse til å studere den, før flasken ble åpnet.

Har du lest dette? Fjellpulken barnepulk

Politiske vedtak Veileder for serveringssteder Bergen følger nasjonale regler med forsterket anbefaling til ansatte om å bruke munnbind når det er mye smitte i Bergen. Serveringssteder som har skjenkebevilling skal ikke slippe inn gjester etter klokken 24.

Serveringssteder, som restaurant, kafe, bar og pub, og utested, som diskotek, nattklubb og lignende, kan allikevel holde åpent dersom driften er smittevernfaglig forsvarlig.

Smittevernfaglig forsvarlig drift innebærer at virksomheten skal tilrettelegge og sørge for at besøkende og personell kan holde minst en meters avstand til personer i annen husstand, at den har utarbeidet rutiner for god hygiene og godt renhold, og at disse rutinene blir overholdt. Bergen er kjent som en av Norges største studentbyer, og studentene har over flere år skapt et ungt, levende og kompakt miljø i sentrumskjernen.

De skal også ha mye av æren for det brede utvalget av alt fra store og fasjonable klubber til nisjebarer og puber. I august fargelegger studentene bergensgatene med liv og latter under fadderuken, en av studentenes store årlige begivenheter.

Gjennom hele året har Bergen et variert uteliv som er lett å bli kjent med, og som gir deg alle forutsetninger for en stemningsfull og spennende kveld på byen. Bergen er også en av Norges store musikkbyer, og gjennom hele uken kan du oppleve et variert musikktilbud med konserter og live-opptredener fra flere av barene og pubene i bykjernen.

BAR BERGEN Relaterte emner

Innholdet i denne delen er laget av brukerne. It was so embarrassing to go to this resturant with my family, all we wanted to have was good food. We have never had such horrible treatment, felt so discriminated. We were going to order alot of food etc but we decided to rather go than get treated like we are nothing. That woman who works their probably needs to join a course to learn basic manners!! So they decided to serve people who walked in after us.

BAR BERGEN Kommentarer:
Forfatter om Bar bergen
Håland fra Vossevangen
Jeg har lyst lese om Norge skrek. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Cowboy.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net