Zipline Kongeparken

  1. Mer om
Zipline Kongeparken

Zipline Kongeparken ØnsketHøyt over parken farer du avgårde over attraksjoner, hus og gjester i en zipline over 500 meter lang. Bestill Høydeskrekk-pakken på nett Over 60 attraksjoner i magiske omgivelser! Norges høyeste droptårn Stupet. Velkommen til et kongerike fylt av magi & spenning I ziplinen i Kongeparken suser du over hele Laksefjord og avslutter med For barnefamilier er selvsagt regionens fantastiske museer og Kongeparken et must. eller ta sats og sus avgårde på 304 meters zipline med fjordutsikt Ordførerene i Sandnes og Gjesdal fikk prøve seg i årets nyheter i Kongeparken. Det er høyt, og det går fort! kongeparken, nyheter, ordfører, zipline

Få med deg det beste fra by og fjell på denne rundturen! En god sommer er innholdsrik, med et spekter av opplevelser som ikke nødvendigvis hører hverdagen til.

Lær å klatre i tau, gå planken og krysse bevegelige tømmerstokker, akkurat som en ekte sjømann. Farten styrer du selv.

I november og desember hvert år holder Kongeparken åpent med jul som tema. Cirka en tredjedel av parken benyttes, og attraksjonene er lagt om til juletema, blant annet flere juleverksteder, akebakke og skøytebane. I tillegg er det tradisjonelle aktiviteter som skuespill, julesang, juletregang, fyrverkeri og møte med julenissen [16]. Under jul i Kongeparken blir det brukt over én million julelys, flere lastebiler med høyballer, og stor lastebil med kakemann som gjesten kan pynte.

De fleste av aktivitetene som finnes i Kongeparkens sommersesong er ikke tilgjengelige under Jul i Kongeparken. Under Jul i Kongeparken opereres det med et gitt antall billetter per dag, disse må normalt forhåndsbetales.

Preikestolen er nærmest obligatorisk pensum for turglade familier. Men du, husk fjellvettreglene. Planlegg etter været, ha på gode klær, solide sko og ta med nok mat. Så er du klar for å nyte noe av det vakreste norsk natur har å by på.

Om du ikke vil ta beina fatt, er platået vel så fint fra sjøen med båt eller ferje. Jettegrytene — Naturens kunstverk i Åbødalen i Sauda.

Årets nyheter i fornøyelsesparkene Familieaktiviteter

Her kan du oppleve 100 jettegryter og hoppe uti friskt fjellvann. Eventyrskogen, som er en av Rogalands best bevarte hemmeligheter, ligger i Årdal i Ryfylke. Les hele Eventyrskogen — Rogalands best bevarte hemmelighet. Opplev tusser og alver mellom trærne.

Kongeparken

På en times rundtur i Eventyrskogen i Årdal i Ryfylke spaserer dere gjennom flere eventyr. Her er det trolske kratt og krumme stier, så turen egner seg ikke med barnevogn eller rullestol. Månafossen — Legg fotturen til Rogalands majestetiske fossefall.

Månafossen i Frafjord byr på 90 meter i fritt fall. Ta gjerne turen videre til fjellgården Mån, og ta med teltet om dere vil. Livet på Jernaldergården Ilden brenner på ildstedet, det samme ildstedet som familier i jernalderen samlet seg rundt.

På Jernaldergården i Stavanger kan du oppleve livet slik det var for 1500 år siden. Bli med inn i langhusene, se hvordan folk bodde og hør historiene fra jernalderen.

Bygg langhus på jernaldervis og spikk en trespiker til bruk i rekonstruksjon.

Høyt Lavt Klatreparker

Magiske jærstrender: Borestranden er verd et besøk i sommer. En opplevelse dere sent vil glemme. Aldersgrensen er fem år. Voss Active klatrepark «When in Voss,» sørg for at adrenalinet bruser litt ekstra enda en gang.

ZIPLINE KONGEPARKEN Relaterte emner

Parken har over 60 aktiviteter inndelt i tre kategorier tilpasset forskjellige alderstrinn. Temaet for parken er bjørner, og maskotene er Brumle og Brumleline. Daglige show for barn om sommeren. Åpent sommer, høst og før jul. Kafé og restauranter Skrekk og gru er en zip-line med høy fart for dem over 150 cm.

ZIPLINE KONGEPARKEN Kommentarer:
Rapportert den Zipline kongeparken
Bråten fra Hermansverk
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Bloggen. jeg liker studere dokumenter tappert.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net