E Kino

  1. Mer om
E Kino

E Kino BeskyttetBillettsalget åpner en halv time før første forestilling og stenger Created in 2008 by Yann Doussot and Malo Gaudry, ekino is a digital consulting Singapore and India), ekino integrates its design, consulting, technical Más que un baúl, somos la pasión que siempre te acompaña Filmen kan raskt og billig lages i et stort antall. Dermed skal selv den minste bygdekino kunne vise premierefilmer samtidig med hovedstaden Beklager, for tiden er det ikke mulig å nå oss på noen av e-postadressene som ender på leverandør er i ferd med å gjennomføre en større

Det er kun lov til å samle maks 200 gjester til hver forestilling. For å oppfylle regelen om minst én meter avstand mellom alle, er det nok ikke plass til flere enn ca 120 stykker.

Kontakt oss Brandbu kino

Familier kan sitte samlet. Fleksibel Bygdekinoen er landets mest fleksible kino.

Vi har vist film utendørs i Pasvik i 30 kuldegrader og for festspillpublikum i Grieghallen. Bedrifter, organisasjoner og lag kan leie oss inn for å lage en ekte kinoforestilling hvor de måtte ønske - og det til en gunstig pris.

Hvordan få Bygdekino på ditt sted? Det er ikke lov å gå rundt i lokalet.

The Suicide Squad

Alle må sprite seg på hender før og etter spill. Kiosken drives av kinoen selv.

I relasjon: 4xd kino

Tilsynet har satt aldersgrenser på filmene etter hva slags innhold disse har og hvilken påvirkningsfaktor de kan ha. Aldersgrensene er som følger 0 år, 7 år, 11 år, 15 år og 18 år.

Ordinær undervisning i mindre grupper på inntil 10 personer er tillatt. Stans av idretts- og fritidsaktiviteter Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet innendørs for personer over 20 år.

Evjemoen Kino Scene (EKS)

Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater. Organisert trening for toppidrettsutøvere innendørs er likevel tillatt.

Passasjerene skal bruke munnbind i taxi.

E KINO Relaterte emner

Fortnite er et spill i kategorien «Battle Royale» som går ut på å eliminere sine motstandere til man ene og alene står igjen som vinner. Spillet anbefales ikke til de under 13 år. Vår turnering går ut på at man spiller flere kamper mot de andre deltakerne i løpet av dagen, og at den som vinner flest kamper sammenlagt når tiden er ute står igjen som «King of the Hill» - altså dagens vinner. Vi vil også gi premier til den med størst Winning Streak de som har vunnet flest kamper på rad, den med det mest kreative kallenavnet, og noen andre hemmelige priser. Premier: Outland, Bergen Kino. Smittevern: Det blir god plass i salen da vi har ett sete mellom hver person som ikke er i samme kohort.

E KINO Kommentarer:
Forfatter om E kino
Eggen fra Rørvik
Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er jūkendō. jeg er glad i lese bøker lydig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net