Tjenester Oslo Kommune No Ekstern Minside

  1. Mer om
Tjenester Oslo Kommune No Ekstern Minside

Tjenester Oslo Kommune No Ekstern Minside NormaltIngen informasjon er tilgjengelig for denne siden Når vi har sendt post til deg henter du posten via Min side for Oslo kommune, Altinn eller din valgte digitale postkasse: Du får varsling på sms eller e-post Her får du også mulighet til å fortsette dine påbegynte innsendinger av skjema. Norge.no er en veiviser utviklet av Digitale tjenester fra din kommune. På minside.kommune.no finner du post, eiendommer og byggesaker fra kommuner du har et forhold til Etter at du har chattet med oss, kan du se hele dialogen ved å logge deg på Min side på Oslo

Vi ser nå at smittetrykket i regionen tillater at vi kan gjøre ytterligere reduksjoner på tiltakene og få mer samordnede regler i regionen. Det betyr at innbyggere i flere kommuner får tilgang på sine tilbud i nærmiljøet og at risikoen for stor mobilitet dermed vil avta som følge av forskjellige regler. Dette sammen med smittesituasjonen, kapasiteten i helsevesenet og økt vaksinasjon har gjort at vi kan innføre lettelser og etter hvert glede oss over et mer normalisert hverdagsliv.

Innbyggerne i Frogn har vist over tid at vi tar ansvar og jeg er derfor glad for at noe mer av hverdagen kan komme tilbake. Men igjen; det er en skjør balanse mellom at samfunnet går som normalt og at vi har pandemien under kontroll — så fortsett å være flinke frogninger! Her kan du se hva som vil gjelde i Frogn fra midnatt natt til 27.

Forskriften vurderes igjen innen 10. Hva som menes med private sammenkomster er definert i nasjonal forskrift om smitteverntiltak mv. Serveringssteder som har skjenkebevilling skal kun servere alkohol ved bordservering, og det skal være sitteplasser til alle gjester.

Servering av alkohol kan bare skje til de som får servert mat og kun frem til kl 22. Dagens tilfelle er kjent nærkontakt som har tilknytning til utbruddet på Telegrafen. Det er nå 13 isolerte og ca 140 personer i karantene i Frogn kommune. Vi takker for en fantastisk flott respons fra innbyggerne i Frogn på oppfordringen om å la seg teste - og også en kjempeinnsats fra de som jobber på testsenteret og med smittesporing.

I løpet av tre dager har vi nå koronatestet 2,7 prosent av befolkningen i kommunen - som alle altså bekreftet smittefrie i kveld. Fordi de mest sårbare blant oss nå begynner å bli godt beskyttet, kan vi som samfunn tåle mer smitte. Vi nærmer oss med andre ord et vanskelig skjæringspunkt med tanke på gradene av tiltak, sier kommuneoverlege Merete N. Hvistendahl, som varsler at nye tiltak for Frogn kommer i løpet av uken.

I løpet av helgen har nærmere 500 innbyggere i kommunen meldt seg ved testsenteret; en bra innsats! Og veldig viktig - både for å stanse videre smitte etter massesmittehendelsen ved Telegrafen 17.

Men det betyr ikke at spredningen av smitten er kartlagt fullstendig enda, sier kommuneoverlege Merete N. Dagens tilfelle er en kjent nærkontakt som har tilknytning til utbruddet på Telegrafen. Vi har mottatt svar på alle testene som er tatt frem til nå. Det er stor pågang på testsenteret. Det er allerede 198 personer som har bestilt tid til test i dag. Fint om alle som skal teste seg møter til tildelt tidspunkt for best mulig flyt.

Om noen har hatt problemer med å kom me gjennom på tekefon til testsenteret, minner vi om at man kan booke digitalt, evt prøve igjen i morgen fra 8. Vi har lokal forskrift for at privatpersoner og næringsliv skal være pålagt sin del av ansvaret for godt smittevern.

Om råd og regler ikke etterleves, er risikoen for større utbrudd også betydelig større, med nedstengninger som rammer alle som mulig konsekvens.

Nordre Follo kommune

Det innebærer at de evt. Det er vi dessverre ikke enda. Vår bo- og arbeidsregion har jevnt hatt ett betydelig høyere smittetrykk enn store deler av landet. Med lettelser er det lite som skal til for å få et stort lokalt utbrudd slik vi nå ser, sier kommuneoverlege Merete N Hvistendahl.

For å få nødvendig oversikt og begrense videre smittespredning, er vi helt avhengig av at våre innbyggere som kan være smitteutsatt, men ikke personlig har fått en telefon, like samvittighetsfullt melder seg til testing og holder karantene som anbefalt. På den måten kan vi forhåpentligvis snart fortsette å åpne samfunnet mer. Det er klart mange er lei av tiltak, men det viktigste gjelder fremdeles; har du symptomer, også milde, så skal du holde deg hjemme og ha avstand til andre.

Flere av tilfellene de siste dagene har vært på treningssenter i deler av sin mest smittsomme periode rett rundt symptomdebut. Kommuneoverlegen i Frogn kommune ber nå om at alle som har trent på Family sportsclub eller EVO på følgende datoer og tidspunkt om å melde seg til testing snarest mulig, og 7-10 dager etter siste aktuelle dato, og gå i selvpålagt karantene frem til negativ test.

Alle andre som har vært på treningssentrene disse dagene bes om å ha lav terskel for å teste seg og gå i karantene ved symptomer. EVO er berørt også den 20. De som har vært der i aktuelt tidsrom denne dagen skal nå være varslet.

Vi mangler nå i kveld bare svar på tre tester, men har ikke mottatt flere positive i dag enn de fire vi informerte om i morges. I dag er det testet ca 120 personer. Dagens foreløpige testsvar viser fire nye tilfeller også i dag, hvorav tre av disse har vært på Telegrafen 17. Alle svar har ikke kommet enda, vi venter fremdeles på ca 10 av gårsdagen prøver.

Tjenester med Feide

Pr nå er vi kjent med 12 smittetilfeller knyttet til denne massesmittehendelsen og det er grunn til å forvente flere. Ca 120 personer testet seg i Frogn i går, og testteamet kjører for fullt i dag også. Grunnet høy andel smittetilfeller med ukjent smittevei, og mer enn 100 nye tilfeller pr 100 000 innbyggere siste 14 dager er Frogn kommune nå på risikonivå 3.

Denne hendelsen viser tydelig hvor viktig det er at reglene som til enhver tid gjelder, også følges opp, sier ordfører Hans Kristian Raanaas, som understreker at den lokale forskriften er helt klar når det gjelder krav til bordreservasjon og registrering av alle gjester på serveringsstedene. Alle som var på Telegrafen 17.

Alle berørte er informert direkte fra skolen. Hvistendahl etter at det er bekreftet ytterligere to smittetilfeller i Frogn i dag - med trolig samme smittekilde som de tre tilfellene som i går ble knyttet til Telegrafen. Kommunen mangler fremdeles fire prøvesvar fra de som ble testet i går, og det er grunn til å tro at flere av disse også er positive. Så langt er det bekreftet 14 tilfeller i mai, 8 tilfeller denne uken.

Serveringsstedet mangler kontaktinformasjon på flere av gjestene som var tilstede, og flere av gjestene har beveget på seg i lokalene i løpet oppholdet på Telegrafen.

Som følge av dette må alle som oppholdt seg i partyteltet i bakgården i tidsrommet fra klokken 18. De som ikke allerede har meldt seg til testing må melde seg til testing så snart som mulig og alle må teste seg på nytt 7-10 dager etter 17. Så langt har rundt 100 personer meldt seg til testing i dag. Kapasiteten er økt til maksimalt mulig pga helg, men noen har måttet vente til søndag med å teste seg. Ett av tilfellene i går har også medført smittesporing på treningssenter.

Personer som har oppholdt seg der på samme tid som smittetilfellet er kontaktet og satt i karantene. Vi vil komme med en ny oppdatering når vi har flere testresultater i morgen, søndag. Tilfellene har alle symptomdebut som er forenlig med Telegrafen som potensielt smittested.

Vi ber derfor alle som var på Telegrafen 17. De aktuelle er kontaktet av smittesporingsteamet i Frogn kommune. Det er en stor andel ukjent smittevei siste 14 dager, det er da desto viktigere å ha lav terskel for å teste seg ved symptomer.

Vi forventer - og oppfordrer! Dette vil kunne innebære endringer også lokalt - avhengig av smittesituasjon, kapasitet i helsetjenestene og vaksinestatus i de enkelte kommunene. Eventuelle justeringer i de lokale forskriftene gjeldende for Frogn vil bli besluttet og kunngjort neste uke.

NB: Vi minner også om at våre innbyggere som ønsker vaksine, selv må registrere seg. Tilfellene er foreløpig en kjent og en ukjent nærkontakt. Smitteporingsarbeidet pågår. Vi har med dette hatt 8 tilfeller så langt i mai og 303 så langt i pandemien. Begge er kjente nærkontakter som nå går fra karantene til hjemmeisolering. Frogn har så langt i pandemien 301 positive tilfeller; 6 hittil i mai og 4 denne uken. Det er en kjent og en ukjent nærkontakt.

En av de smittede har tilknytning til Ullerud helsebygg, og det gjennomføres derfor mange hurtigtester ved helsebygget samt ordinære tester ved testsenteret i dag. Alle berørte er kontaktet.

Oslo kommune: Brudd i lønnsforhandlingene NITO

Det er god oversikt og de berørte er ivaretatt av smittesporingsteamet i kommunen. Han er lettet etter kunngjøringen av regjeringens vedtak i dag om at Frogn kommune trer ut av tiltaksnivå 5b i Covid-19 forskriften.

Risikonivået hos oss er de siste ukene justert ned fra nivå 4 til 3, og er nå synkende mot risikonivå 2. Vi er godt i gang med vaksinasjon, og antall innlagte med Covid-19 ved Akershus universitetssykehus er halvert fra tre uker tilbake. Samtidig vil det at kjøpesentre og butikker i Oslo åpnet torsdag 6. Vi er glade for at regjeringen nå har lyttet til oss og våre innspill til statsforvalter og FHI.

Men dette gir oss også et stort ansvar; jeg håper innbyggere, næring og alle i Frogn fortsetter det gode arbeidet med smittevern, sier ordfører Raanaas. Regjeringens vedtak i dag innebærer blant annet at Frogn, Vestby og Enebakk, sammen med Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Asker og Bærum trer ut av kapittel 5b.

Digital leder by Martin Gjerstad

De fleste kommunene vil i tillegg til nasjonal forskrift fremdeles trenge tilpassede tiltak i lokal forskrift. Likevel; dette betyr noen etterlengtede lettelser for mange.

Undervisningen kommende uke vil foregå digitalt via Teams. Prøvesvarene til alle testede på 8. Elever på 8 trinnet kan dermed komme tilbake på skolen på tirsdag. I løpet av morgendagen vil elevene få beskjed om undervisningen på 8. Skulle noen av de berørte eller deres nærkontakter merke noen symptomer i resten av karanteneperioden, så er det viktig at disse tar kontakt med koronatelefonen for videre veiledning og eventuelt ny test.

Begge settes i isolasjon og smittesporing pågår. To trinn i karantene Det ene tilfellet har tilknytning til 8. Kontaktes for testing Foresatte ved skolen har blitt informert i kveld. Berørte nærkontakter kontaktes fortløpende av helsepersonell i kommunen for testing. To husstander Syv av de som har fått påvist smitte er alle husstandsmedlemmer av de to personene som testet positivt på covid-19 sist helg.

Den siste av de smittede er folkeregistrert i kommunen, men bor ikke i Bamble. Kommunen hvor personen bor følger opp vedkommende. Alle personene er satt i isolasjon og deres nærkontakter er satt i karantene.

Har god oversikt og kontroll -Selv om vi i Bamble nå har fått 8 personer som har testet positivt på covid-19, har vi god oversikt og kontroll på situasjonen, sier ordfører Hallgeir Kjeldal. Både elever og lærere på 8. Nærkontakter kontaktes fortløpende og vil bli testet i dag. Med flere lærere i karantene vil det være mer hjemmeundervisning på 10. Viktig påminnelse -Dette er en viktig påminnelse for oss alle om at denne pandemien sprer seg i hele landet.

Det er derfor svært viktig at hver og en av oss gjør det vi kan for å begrense smitte, sier ordføreren. Kjent smittevei Personene som har fått påvist koronaviruset er satt i isolasjon, og deres nærkontakter er satt i karantene. Smittesporing ble igangsatt umiddelbart. Begge personene har en kjent smittevei. En ansatt ved helsehuset Den ene personen som har fått bekreftet covid-19 er en ansatt ved Bamble Helseshus. Den ansatte har ikke vært på jobb den siste uken.

Da kan ledere bruke lønnsforhandlingene til å sikre seg den kompetansen de har behov for — og den enkelte lønnes i større grad etter innsats og resultater, sier Erik Graff, forhandlingsleder for Akademikerne. Samtidig sliter Oslo med å beholde høyt utdannede over tid og bruker enorme summer på eksterne konsulenter.

Når det gjelder tekstiler, er det er kun tekstiler som håndteres som avfall som det skal søkes om å samle inn. Tekstiler til ombruk, anses ikke som innsamling av avfall. Krav til søker Bedriften må være registrert i Brønnøysundregisteret.

Bedriften må, så langt det er mulig, sørge for at behandlingen av avfallet følger de mest foretrukne behandlingsmåtene. Det er derfor nødvendig å innføre nye tiltak for å begrense smitten.

Kriseledelsen har hatt et møte i dag tidlig og vi vil informere om nye tiltak så snart som mulig. Se oppdatering av nye tiltak her.

Formannskapet møtes lørdag 6. Smittesporingsteamet følger situasjonen tett og er glade for å se at folk følger smittevernreglene og fullfører hele karantenetiden. På den måten bidrar de til at smittesituasjonen for tiden er under kontroll. Vaksinasjon Vaksinasjonen går etter planen og denne uken starter vi opp med vaksinasjon av personer født i 1941 og tidligere.

På nettsiden ligger det nå ukentlig status for antall vaksinedoser vi mottar og fordeling av disse. Det blir utarbeidet et informasjonsskriv som oversettes til flere språk og distribueres via innvandrerrådet. Det har vært en del spørsmål knyttet til at familiemedlemmer til nærkontakter også skulle i karantene, men i det store og hele ser det ut til at folk har vært flinke til å følge kommunens råd. Utleie av kommunens lokaler til aktivitet for voksne Kommunene praktiserer råd knyttet til aktivitet for voksne over 20 år ulikt.

I Arendal var vi strenge i starten og valgte etter hvert å åpne opp for organisert aktivitet på treningssentre.

Det har vært noen spørsmål om hva vi tillater i kommunens lokaler. Hovedregelen for kommunen er at aktiviteter som kan overholde avstandskrav tillates. Nettsiden oppdateres.

Koronavirus: oppdatert informasjon

Vaksinering Det etterspørres status over antall vaksinerte. Vi ser på en rutine for å informere om dette. Det ble notert ned mange læringspunkter som nå tas med videre og vi forventer at organiseringen i forbindelse med vaksinering inneværende uke blir bedre. Smittesituasjonen Smittesituasjonen som har tilknytning til Arendal internasjonale skole og Steinerskolen er foreløpig uoveriktelig. Det er god kontroll på nærkontakter til de som er smittet, men det endelige omfanget av smitte blir ikke klart før flere er testet.

Som følge av dette er det satt inn flere føre-var-tiltak. Det er sendt tester av viruset til FHI for forhåpentligvis å utelukke mutert virus. Vi vet ikke når vi får svar på prøvene. Organisert idrett i kommunens idrettshaller og lokaler Organisert idrett for voksne er fortsatt frarådet og som følge av dette tillater ikke kommunen organiserte idrettsaktiviteter i egne lokaler. Smittevernteamet følger godt med på situasjonen rundt det muterte viruset og alle som tester seg må opplyse om de har vært i utlandet den siste tiden.

Vi oppfordrer alle som har vært i Oslo-regionen i løpet av de siste dagene til å begrense antall nærkontakter så mye som mulig. Dersom du får symptomer er det viktig at du tester deg. Vi ber om at innbyggerne nå forholder seg til den situasjonen som er i Oslo-regionen og lar være å reise dit hvis det ikke er helt nødvendig. Starter vaksinering på Sør Amfi Vi er godt forberedt på å ta imot de første personene til vaksinering på Sør Amfi torsdag 28.

Det er personer over 85 år som har fått time denne dagen. Kommunen følger Stortingets vedtak og tillater skjenking i forbindelse med matservering fra fredag 22. Stortingets vedtak tolkes slik at det er tillatt å skjenke alkohol til maten. Skjenkestopp gjelder fra midnatt, og gjester kan ikke slippes inn etter kl. Det vil gjennomføres stikkprøver og kontroll for å sikre at reglene opprettholdes. Kommunen ønsker fortsatt at skjenkesteder og restauranter registrerer besøkende.

Bystyret behandler lokal forskrift om obligatorisk registrering i bystyremøtet 21. I løpet av uken vil vi starte vaksinering av helsepersonell, deretter vil beboere i omsorgsboliger få tilbud om vaksine.

Det legges ut synlig informasjon på kommunens nettsider om hvordan de som får tilbud om vaksine varsles i løpet av onsdag 13. Hjelp til arbeid med vaksinering 307 personer har så langt meldt interesse for å hjelpe til med arbeidet med vaksinering. Vi er imponerte og takknemlige over responsen. Stikkprøver blant folk som har kommet fra utlandet Kommmunen har tilgang på register over personer som er kommet fra utlandet og som oppholder seg i kommunen.

Smittesporingsteamet vil gjennomføre stikkprøver for å sjekke om personene er testet. Videreføring av tiltak etter 19. Arendal kommune holder fast på at gruppetrening på treningssentrene kommer inn under kategorien organisert idrett.

Kristiansand kommune

Vaksinering Arendal begynner vaksinering 6. Mange har meldt seg for å bistå med vaksinering. Fristen for å melde seg har ikke gått ut og det er fortsatt mulig å melde interesse via kommunens nettside.

Testing og smittesporing Arbeidet med smittesporing går som det skal. Det skal nå også legges til rette for testing i helgene. Dette utfordrer kapasiteten vår og det jobbes med løsninger for å ha nok personell avhengig av behovet for testing.

TJENESTER OSLO KOMMUNE NO EKSTERN MINSIDE Relaterte emner

Slik går du fram Har du behov for stol eller skrivebord til hjemmekontoret, må du melde behovet til din egen leder. Etter avklaring med leder sender du en bestilling til Brukerstøtte i Eiendom. Velg "Andre henvendelser". Dersom du har behov for hjemlevering av møblene, må du legge inn full adresse og mobiltelefonnummer til mottaker. Denne informasjonen må kunne gis videre til fraktfirmaet. Transport av møbler Du kan selv hente møbler du har bestilt på OsloMet og frakte dem hjem.

Tjenester Oslo Kommune No Ekstern Minside
TJENESTER OSLO KOMMUNE NO EKSTERN MINSIDE Kommentarer:
Rapportert den Tjenester oslo kommune no ekstern minside
Nygaard fra Ålesund
jeg liker studere dokumenter fraværende. Les også min andre innlegg. jeg er tent på Biribol.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net