Kino Jessheim

  1. Mer om
Kino Jessheim

Kino Jessheim RettidigContent [hide]

Kino i Jessheim sentrum – moderne kino med 612 seter fordelt på tre saler Den magiske portalen plakat Postadresse: Postboks 470 2051 Jessheim Ullensaker Kino, Jessheim, Norway. 4419 likes · 36 talking about this · 34288 were here. Ullensaker Kino er en kino med 604 seter fordelt på tre saler Ullensaker kino fra, Viken Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Valget blir lagret og du kan alltid endre by i toppmenyen. Lillestrøm; Moss; Oslo; Sandnes

I hjertet av Jessheim i Ullensaker kommune bygges det nå hele 62. I planene inngår også en seks-salers kinoanlegg.

Ullensaker kino

Det er prosjektet Skovly som nå er i full gang på den tidligere parkeringsplassen til Jessheim Storsenter. Her kommer det nærmere 150 leiligheter, nye kontorlokaler, butikker og parkeringsplasser.

Og kino i 2019 og hotell i 2020, til 100 års-jubileet til Harald Kværner Eiendom. Parken er konstruert i betong.

Ullensaker Kino

Våren 2019 begynte konstruksjon av Jessheim Svømmehall som er planlagt å bli ferdigstilt desember 2020 [5]. Nordbytjernet mot badestranden fra utløpet til Tveia på vestsiden av vannet Utdypende artikkel: Nordbytjernet Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker med beliggenhet kun 1 km fra Jessheim sentrum.

I relasjon: Bilxtra jessheim

Rundt tjernet er det tilrettelagt med turveg for rullestol og barnevogn. Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Alle lokale mobilitetsalternativer i en app Offentlig transport til Ullensaker Kino i Ullensaker Lurer du på hvordan du kan komme deg til Ullensaker Kino i Ullensaker, Norge?

Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Ullensaker Kino med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Det er lagt vekt på å skape et levende sentrum med gågate og et grønt takareal som kan brukes til kulturelle opplevelser.

Det kommer også kino, nye leiligheter, næringslokaler og parkering. Store investeringer har blitt gjort i arkitektur, fasader, belysning og farger — noe som gjør Skovly til et innovativt byggeprosjekt i hjertet av Ullensaker.

Skovly Vest består av et parkeringsareal på 35 000 kvadratmeter, kontorlokaler på rundt 1 500 kvadratmeter og seks nye butikker på Jessheim Storsenter.

KINO JESSHEIM Relaterte emner

Jessheim får privatdrevet kinosenter i 2019 Bydelen Skovly kommer rett ved Jessheim Storsenter. Skisse: Hille Melbye Arkitekter. Jessheim får privatdrevet kinosenter i 2019 30. Ullensaker kommuneer vertskommune for landets hovedflyplass OSL. Kommunen består blant annet av tettstedet Kløfta og byen Jessheim. Jessheim er kommunens administrasjonssenter, og ligger 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Gardermoen.

Kino Jessheim
KINO JESSHEIM Kommentarer:
Forfatter om Kino jessheim
Aksnes fra Sørum
Anmeldelse min andre nyheter. jeg liker Falknerei. jeg liker utforske norske bøker muntert.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net