Rock Festival Oslo 2019

  1. Mer om
Rock Festival Oslo 2019

Rock Festival Oslo 2019 ValgtFull line-up klar til Tons of Rock 2022 I 2019 skrev vi historie med Norges største rockefestival på Ekeberg i Oslo. Det skulle vi overgå til de grader i For en festival det skal bli. Vi koser oss med et deilig minne fra 2019 mens vi nyter sommeren og teller dageen til neste år. Billetter til 2022 festivalen Norges feteste Rockefestival er tilbake 8-10 Juli Ekeberg - OSLOFestivalpass - Tons of Rock 2022 Har du kjøpt billett til 2020 eller 2021 festivalen er disse selvsagt gyldig for 2022 festivalen Tons of Rock er en musikkfestival som arrangeres på Ekebergsletta i Oslo. Festivalen ble første gang arrangert p

Rock blir mere morsomt med god søvn og deilig frokost, sier bookingsjef i Tons of Rock, Jarle Kvåle. Og det beste av alt er at rekordmange publikummere har kjøpt billett, fortsette Kvåle. Tons of Rock lovte ekspansjon med flyttingen til Oslo, og har med årets line-up virkelig holdt sine ord. I går ble det kjent at mangeårige samarbeidspartner Live Nation kjøper seg inn i festivalen for å sikre flere større opplevelser i fremtiden.

Internasjonalt sisteslipp!

Norsk Countrytreff, Gloppen, 10. Riddu Riddu, Kåfjord i Troms, 10.

Top 6 music festivals Popular festivals in Norway

Tysnesfest, Tysnes, 10. Festivalen har også blitt tildelt toårig støtte fra Kulturrådet, med 450. Ved nyheten om flyttingen til Oslo startet Tons of Rock-festivalen salg av tidligpass for neste års festival, 26—29. Det tyder på at mange er fornøyd med at Tons of Rock nå plasserer seg i Oslo.

Våre mange frivillige er helt supre og kommer tilbake år etter år. Dette merker publikum, som heldigvis også kommer tilbake år», sier festivalsjefen, og innrømmer at han allerede har begynt å tenke 2020; Vi har tiårsjubileum neste år, og det må markeres.

Utsolgt: Oslofestival solgte 24 dagsbilletter på rekordtid Rockman

Vi gleder oss til å finne på noe spennende! Dette er siste stopp på turneen og dagens Possessed er rimelig tighte, selv om lyden ikke er optimal. Vokalist Jeff Becerra er veldig blid og storkoser seg i rullestolen. Noen gullstrupe er han langt i fra, men det er ikke akkurat derfor man går på konsert med dem.

Jeg har sett liveklipp og det forbauser meg at det ikke er mulig å få en trådløs mikrofon til den mannen. Det er altfor mye fokus på ledning og rullestolhjul. I tillegg bruker Becerra mye tid på å fikse håret i løpet av konserten. Ikke at det tar bort så mye musikalsk fokus på samme måte som mikrofonen.

Becerra er i godt humør og kommer med noen anekdoter underveis. Og jammen kommer Abbath og gir ham en klem midt i konserten.

Tons of Rock Norway Rock Magazine

Låter som «Graven» og «Demon» er representert fra årets plateslipp, noe som selvfølgelig går på bekostning av eldre låter på en liten times setliste. Og for all del, det er ikke mye ledig plass foran hovedscenen. Jeg har alltid syntes Volbeat er langt mer spennende live enn på plate, men nå synes jeg det skortet litt på den fronten også.

Ikke godt å påpeke hvorfor.

Har du lest dette? Nannestadfestivalen 2017

Michael Poulsen, i denne anledning iført A-ha t-skjorte, var i godt humør som alltid, men likevel virket ikke bandet like sprudlende. Vi fikk et par nye låter også, hvor «The Everlast» starter veldig tungt og drivende. En annen ny låt hadde litt gammel heavy rock med twin gitarer i seg, og virket ganske spennende.

Oversikt over festivaler i Norge i

Jeg sliter litt med har man hørt en har man hørt alle når det kommer til Volbeat, og sånn sett greit å få noen hits som knagger innimellom.

Dette ble litt mangelvare, selv om de som holdt ut lengst fikk «Still Counting» til slutt. Jeg vil jo tro at for eksempel «For Evigt» kunne ledet opp til allsang her til lands. Nei, dette var ikke Volbeats beste dag på jobb.

Her kan du festival

Og lørdagen opprant også med blå himmel og tindrende sol, så da passet det jo bra å starte med å gå inn i teltet på Scream Stage for å se et band som startet sin karriere noen få kilometer fra Ekebergsletta, nærmere bestemt Lambertseter. Den ene er at de søker på basis av tidligere års resultater, mens den andre, som er varianten Tons of Rock har valgt, er å søke på forventet budsjett.

Full pott: Kommunikasjonsrådgiver Kulturrådet, Thomas Hansen, opplyser at Tons of Rock var en av få festivaler som fikk "full pott".

ROCK FESTIVAL OSLO 2019 Relaterte emner

Over tre dager fire, om man tar med åpningskvelden med Accept på Operaen har gitarriffene ljomet ut over sletta, og våre folk slår fast at dette var en suksess som bare må gjentas samme sted til neste år Torsdag 27. De starter med «Norsk Barsk Metal» og får umiddelbart liv i publikum. På tradisjonelt vis får vi både ordensregler og quiz, i tillegg til god tung metal. Selvfølgelig til middelmådig applaus slik bandet oppfordrer til. Man må jo spille FØR man får applaus. Jeg har sett Black Debbath noen ganger, men dette må være det beste jeg har sett av dem. Og deres elektronika har fenget meg nok til å ta en titt innom teltscenen Vampire stage.

Rock Festival Oslo 2019
ROCK FESTIVAL OSLO 2019 Kommentarer:
Forfatter på Rock festival oslo 2019
Andersson fra Tønsberg
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Krug. jeg er glad i studere dokumenter hver time.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net