Aka Stadion Hønefoss

  1. Mer om
Aka Stadion Hønefoss

Aka Stadion Hønefoss MammothAKA Arena er hjemmebanen til Hønefoss Ballklubb. Banen er lokalisert i Hønefoss idrettspark, som ligger på Schjong. Den ble bygget i 2009 og hadde da en Aka Arena, formerly known as Hønefoss Stadion, is a football stadium in Hønefoss, Norway, and is the home of former Norwegian top division, currently Hønefoss Stadion AS c/o AKA AS Hvervenmoveien 49, 3511 Hønefoss. Faktura sendes via EHF ved å søke på organisasjonsnummer eller som PDF til Adresse: Hønefoss Idr.park, Ringeriksgt. 3510 HØNEFOSS. Bilde av stadionkart Vis kart for banen ›. Få veibeskrivelse og vis i stort kart Et topp moderne sted for idrettsarrangementer av alle typer og har tre håndballbaner, løpebane, turnhall, klatrevegg, treningssenter, helsesenter og kafe

Frisklivssentralen

Les mer om KID-kurset her Kurs i mestring av belastning KIB Kurset er for personer som har behov og ønske om å bedre sin evne til å mestre belastninger både i arbeidsliv og privatliv.

Neste kurs: januar 2021 Kursavgiften er på 500 kr. Elevene er så godt kjent med ultimate nå at det eneste å holde styr på er innbytte av spillere. Enkelt å sette inn spillere, men vanskeligere å ta dem ut.

Bytte skjer etter mål, så det er ikke lang tid å vente. Gøy med disker helt i slutten av utendørs sesongen! HIL Stadion ~ Hønefoss ~ 18.

Første omgang Sist Hønefoss tapte ein fotballkamp var 21. I Hønefoss Arena er det baner og lokaliteter for en rekke sport og idrettsarrangement.. Dommer Svein Oddvar Moen hadde riktignok blåst for frispark like før og målet ble ikke godkjent.

Last ned også: Tilbudsplakat

Hønefoss fortsatte å presse, men Lillestrøm var farlige på kontringer. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere.

Flerbrukshall, Hønefoss

Lukk søk Møter Hønefoss på 16. Rødbuksene har gode minner fra AKA Arena, spesielt en kald høstkveld i 2010! Siste sammenslåing var i 1987. Stabæk 11: Johan Andersson trolig tilbake fra skade.

Skjønsberg og Torstein Andersen Aase er alle uaktuelle. Statistikk: Lagene har møttes 16 ganger i Tippeligaen. Stabæk har 8-2-6 og 38-18 i mål.

Ringerike Friidrettsklubb: Finn oss i Schjongslunden om sommeren

I Drammen har imidlertid Godset vært best, 5-2-1 og 13-12 i mål. I 2007 vant Stabæk hele 5-0 i Drammen den 3. Tilsvarende oppgjør i fjor endte med 1-0 seier til Strømsgodset. Mohammed Keita ble matchvinner etter 17 minutter. Strømsgodsets hjemmestatistikk på 10 kamper på rad med seier ble brutt mot Odd Grenland 5. Godset har 5-0-1 hjemme denne sesongen og 12-8 i mål.

Strømsgodset har 12 kamper hjemme uten uavgjort i Tippeligaen. Forrige poengdeling kom mot Sandefjord den 28. Stabæk har bare vunnet 1 av sine 5 bortekamper denne sesongen, mot Odd Grenland i åpningsrunden 14.

AKA STADION HØNEFOSS Relaterte emner

Eit poeng med heim frå Aka Arena, mot eitt Hønefoss i flytsona. Første omgang Sist Hønefoss tapte ein fotballkamp var 21. Det gjor at vi var klar over at vi hadde tøffe 90 minutt foran oss, men vi var klar over at det ikkje var noko umulig oppgåve. Brattvåg starta med ballen i første omgang og var nok overraska når dei såg kor lavt heimelaget låg på heimebane. Dette gjor at det starta litt forsiktig på Aka Arena. Faktisk var det Brattvåg som kom nærast i opningsminutta etter nokre dødballsjansar, men dessverre fikk Hønefoss klarert.

Aka Stadion Hønefoss
AKA STADION HØNEFOSS Kommentarer:
Rapportert den Aka stadion hønefoss
Ask fra Alta
jeg er glad i studere dokumenter vått. Bla gjennom min andre innlegg. En av mine hobbyer er hana ichi monme.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net